Има ли хора, които предпочитат радиото пред телевизията? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли хора, които предпочитат радиото пред телевизията?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 586 пъти
Нашите пак пуснаха турски сериал и реших да си легна и да се обърна на другата страна. Стори ми се, че сериалът стана по-интересен като не виждах какво правят героите и как се зяпат и т.н., а си го представях. И се сетих, че предпочитам да слушам Ники Кънчев, Михаил Дюзев и други водещи по радиото, от колкото да ги гледам на екран. Също и коментарите по Гонг по радиото са ми по-интересни от колкото да ги чета на сайта им или да ги гледам на видео. Само аз ли съм така? Има ли и други, на които им харесва да слушат радио? Е, анимациите и детските тийн сериали не могат да се слушат, но турските сапуни с техните постоянни мимики, ревове и жестове са ми по-интересни без картина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 141785cafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На работа бяхме луди по песните на Майли Сайръс, Селена Гомез и One Direction, за хора над 20 говоря, мъже, когато ги въртяха по радиото 2010-2014 г. Но ако ги видят на клип ще плюят и ще кажат, че това е музика за тийн момичета (смятат ги за публиката с най-лошия вкус).

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dfc36f6c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не съм любител нито на телевизията и нито на радиото.
Предпочитам стрийминг услугите за музика и за филми.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cc2314eee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Когато съм навън-само трите програми на БНР слушам! Имам си едно преносимо радио с четец за USB и SD карти, телефона ми стои в торбичката-вадя го само, колкото да се обадя някъде, ако се наложи или да снимам нещо, което е привлякло вниманието ми-реклама, съобщение, куче или коте! Радио Варна, програмите "Хоризонт" и "Христо Ботев" са моят избор! Другите са се вманиачили по телефоните си и никой не носи такова радио, а когато пресичат, нито се оглеждат, нито си махат слушалките и си мислят, че водачите на МПС са длъжни да ги пазят, нищо, че са на "зебрата" Правилата по безопасност на движението се учат още в прогимназията! У нас-разпускам с Радио "Енерджи"-слушам следобедното поздравително шоу и следя какви песни се пускат там! От 20. 00 до 24. 00 часа-Радио "Веселина" и вечерно "Честито"! Когато пускам коя да е програма на БНР, хората, които са около мен, също могат да чуят какво става в държавата ни и така да се информират, още преди да са се прибрали по домовете си, а що се отнася до сериалите-тях не мога да ги слушам, защото ако се четат, няма как да разбера какво става там! Тегля сериали от мрежата и ги гледам на телевизора си! Вече гледах последния сезон на "Пази се от живите мъртви", преди нова гледах и други сериали, свързани със Втората световна Варна-в села, гори, подземия и кораби се развиват всички случки, в зависимост от сюжета! Интересът ми е насочен към този жанр! "Рок под Кремъл", "Елхи", "Кучешка работа", "Черните вълци", "17 мига от пролетта"! и много други!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 88875d9bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Има, аз съм от тях. Много по приятно е да слушаш радио, и да си работиш нещо, отколкото да гледаш мисирки по телевизията!? Ясно си спомням, как като малки седяхме пред радиоточката(радио към радиомрежата), и слушахме радиотеатър за деца. Тогава нямаше телевизия, и само това ни беше най евтиното забавление. Така се съсредоточавахме в слушането на радиото, че нищо друго не чувахме, а така добре се запомняше чутото. Сега наготово се показва всичко по телевизията и децата спряха да мислят, само гледат и си губят времето и здравето с блудкавата телевизия.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b3031f1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз след някой сериали гледам коментари в интернет кой е грозен, кой не може да играе и подобни неща. Аз пускам телевизия и мисля само какви неща ще се случат. Любов, омраза, лъжи и каквото и да е. Ако ще и най-грозни хора да са. Дори не го забелязвам. А пък като слушам песни от интернет не гледам видеото, то изобщо не ме интересува. Искам само песента да слушам.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9dddd8fd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз слушам радиата FM , Фреш, Сити, The Voice и понякога БНР Хоризонт, Христо Ботев и Радио Благоевград. Радиото е по-добра медия от телевизията.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker