Навсякъде ли е така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Навсякъде ли е така?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1164 пъти
Здравейте! На скоро писах тема със заглавие "Ще се оправя ли на тези години?". Ами реших лека полека да действам. Работя в доста голямо учреждение, където не всички имаме преки контакти. С някои се познаваме просто по физиономия или здравей/здрасти и толкова. Поинтересувах се от някои момичета и установявам, че всичките си имали по някакво вземане-даване с този или онзи, а някои даже са се срещали с повече от един. Реших да пиша на колежка от друг отдел. Беше просто един банален чат и приключи. Впоследствие мой колега на два три пъти си прави майтап се мен поради този факт. Е, оказва се, че имали някакви интимни отношения. В крайна сметка се замислих, че наистина си важи максимата да не си вадиш оная работа там, където работиш. Ами, ако създам връзка с някое от тези момичета, пък се окаже, че е била с няколко човека от работата за да си прави кефа, та те половината ще ми се смеят. А нищо чудно и от време на време пак да се среща с някой от тях. Тук не става на въпрос за двойки, а за хора, които се срещат да правят секс. Явно тази дето писах, като се е срещнала с колегата му е показала чата... Май единствения вариант за нещо повече с колежка е, съвсем в началото когато се е появила на работа, иначе се оказва атакувана от 100 човека и като нищо легнала си с някой/някои от тях. Затова смятам, че среда извън работната е място за запознанства. И между другото поне вашите наблюдения такива ли са? Навсякъде ли цари такъв разврат? Аз до сега не съм се вълнувал от тези неща и не съм обръщал никакво внимание, но сега просто се потресох...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: eb00728e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така съм чувал и аз.
По всяка вероятност почти навсякъде е така. Казвам почти, защото и на мен не ми се иска да повярвам, че повсеместно цари такъв разврат, а жените са се превърнали в мноого, много леки...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 243de9d09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   То по твоята логика и момиче от улицата да срещнеш, може да се окаже, че е била с твои познати без да предполагаш или, че си ляга с всеки също без да предполагаш... В случая, при положение, че колегата те е найтапил, явно тя му е показала и това не е сериозно. Нямаш работа с такъв човек.
Аз лично не бих си рискувала реномето и комфорта в работата само заради единя секс. По принцип не съм от жените, които прави само секс, особено пък там, където работя. Последната ми връзка беше с колега от работата, но обстоятелствата се стекоха така, че той напусна още преди да спя с него и аз също след няколко месеца. Всъщност никога не знаеш какво ще стане и нищо да не правиш, пак ще има приказки. Просто не се поддава на предразсъдъци.
Иначе разврат цари на всякъде. Няма морал, ценности, уважение. Всеки консумира, а не се отдава....

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 86d92ce6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторът съм. До номер 3. Да така е за улицата, но все пак там е друго, там нито аз знам нещо за момичето, нито тя за мен. А в работата имам чувството, че доста съм закъснял и съм тръгнал да се занимавам с вече заети момичета и едва ли не ставам за смях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 243de9d09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От 3 до автора.
Докато те чета усещам, че ти си се насочил конкретно към жени от работата. Защо държиш да е точно колежка? Ако ти хареса някоя определена ок, но иначе не го разбирам. Колкото и да нямаш други контакти, все може да се огледяш някъде другаде. В общи познати..., да си разшириш социалните контакти. А в работата няма как да си сигурен докато не опознае човека. Ако искаш да избегне ситуация, в която тръгваш да сваляш мадама и тя е заета с някой ваш общ колега, просто се пренасочи. Или се ослушвай за някоя, за която се знае, че е не обвързана.
Като се замисля и за мен може някой да си мисли така, но реално не съм била с никого от сегашния ми офис.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b6d65012e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И кво толкова си й писал, че чак да те ебава тоя после?
Иначе просто решение, като са ти курви колежките, чукай която/които можеш, пък си търси приятелка другаде.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6723b16063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не навсякъде, но определено се случва по-често офиси и заводи. Все някой е имал нещо с друг. Не е задължително да става голяма драма, да се клюкари между колегите и са е конфузно, но...
Нали помниш драмите в училище? Повечето си мислихме, че ще приключат с дипломата за средно, а на работните места сме видели дори по-сериозни интриги.
Хората си търсят изживявания, половинки или секс. Ако животът им се свежда до работата и дома, то е някак логично да започват връзки (приятелски или интимни) с колеги.
Ако един човек е свестен и интелигентен, няма да разправя наляво надясно за чатовете и креватните си преживявания с общи познати.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5c05762a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 6. Авторът съм. Не държа да е колежка. Просто така опитах.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker