Как си намерихте приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как си намерихте приятелка?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1255 пъти
Здравейте, скоро ставам на 28г, а нямам никаква надежда как аджеба ще си намеря приятелка как ще се случи това чудо за сватба деца..

Живея предимно скромен живот ако мога така да го кажа:
Първо да отбележа че съм притеснителен, нямам никакви роднинини освен нашите и брат ми на който да разчитам, приятели силно казано да имам.. да кажем имам доста близки познати.. щото всеки звъни и те търси само като има интерес в днешно време и затова и съм се сдухал така.

Живея на село, учил съм в Блг и студент в софия магистър, в момента работа по специалността не мога да си намеряз(без вуйчо владика не става).

През годините след даскало съм разчитал на нашите и съм работил само с тях имах и онлайн бизнес всичко беше топ 3-4г до определен период и вече буквално изнемогваме. Свикнах си на един определен начин на живот.. на село на работа в града, фитнесче след това и обратно на село да спя.. веднъж на седмица ако излезна с някой познат на кафе и това ми беше ежедневието последните 2-3г.

Скучно еднообразно... Нашите ми казваха пробвай с друга работа тук няма смисъл, до някъде бяха прави.. но не можех да се примиря да работя за 700-800лв заедно с полуидиоти, да се подограват с мен.. отивал съм на интервюта. . с дипломи и всичко дори не ги поглеждат.. смешна държава..

Като в същото време с тази си работа(онлайн) си докарвах близо 1000лвмесечно без проблем без да седя на крак по 8ч, без началник на главата..

И така доста през тези години донякъде си привикнах, но забравх какво е това контакт с жени.. никакви срещи никакви излизания.. от дете си бях такъе срамежлив и не се и промених каквото и да правех..

Мине се немине врене се запитвам хайде време ти е кога ще гледаш деца кога ще правиш важни неща.. и хоп удрям на камък като няма с кого.. пробвах да излизам насила дори при всеки възможен повод нищо не ми помогна.. пишех на момичета не ме отразяваха.. чувствам се като дебил..

Сега от 2 месеца седя и нищо не работя не излизам(няма с кого а толкова искам) питам се какво правя с живота си.. и нямам отговор, всякаш съм се примиирил и си чакам присъдата квото ще да става ... а не искам вътрешно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2581b5074b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За висшист-пробвай да пишеш малко по-грамотно. От уважение към хората, които ще отделят от времето си, за да прочетат и евентуално да ти дадат съвет. Защо ли ми се струва, че со свикнал нещата да стават само по бързоя и лесния начин. Без старание и много труд от твоя страна. Говоря за учене, работа, проятелства. Жените ислат внимание, сигурност, добро отношение, компромиси... Готов ли си да ги дадеш???

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5d8219b916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами мислете малко по- креативно в тези врмена!
Така и така явно цял ден си на компютъра, направи група/форум къето да предложиш да се събирате хора за излизане според интересите ви. Така и ще се включат други на които им харесва същото. Примерно за разходка до планина, дори фитнес заедно (макар и на някоя полянка/парк) т.н.
И няма да е ангажиращо в стил "търся жена дето от крката за брак и деца". Естествени запознанства без притеснението от "ще се харесаме ли, дали ще е поредният/поредната ... кофти епитети"
Излизайте си, свободна комуникация, никакъв натиск, то ще си се случи от само себе си по симпатия и тръпка след опознаване.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9907b7311e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нещата няма да станат насила. То не е просто да намериш някакво момиче и хоп-готова е работата, обичате се и всичко 6. Не знам защо сте си помислили, че така се получават нещата. Правилния човек ще те намери, бъди сигурен, не е нужно да я търсиш. А за живота ти се замисли много дълбоко какво наистина искаш да правиш и послушай сърцето си, никога няма да сбъркаш. Ако искаш да се изместиш в друг град, държава или т.н., направи го, ако искаш да се занимаваш с нещо друго-направи го. Занимавай се с нещо, което ти носи пълнота и щастие, концентрирай се върху щастието си и върху това, което наистина искаш да правиш. Повярвай ми, ще си дойдат нещата на мяатото.

За да има растеж, трябва да има и движение

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 457748413a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Задължително лостовете, лицеви, успоредка, ако искаш да пердашиш неангажиращо, по-нататък и до брак ще стигнеш, ако вадиш едни 2-3к месечно :)
Безспорната истина е, че жените търсят широкоплещести, натурални мъжаги, а не паляци на добавки от фитнеса.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: aa1c1d80f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе Здравей. За съжеление няма готова формула за това, , , Как да си намерим приятелка или жена, , Аз съм мъж на 38г. и още не съм си намерил. Много се изписа в тоя сайт по този въпрос, а и не само в този сайт. Този проблем смятам, че ще е чумата на 21 век. За мен основния проблем при теб е, че те страх да излезеш от зоната си на комфорт. Свикнал си с вашите на село, и на сигурната и лека работичка с онлайн магазинчето, което ти носи не малко пари за село. Проблема на малките населени места е липсата на контакти. Доста мъже като теб си останаха на село при мама и тате на сигурното, обаче жените са доста по пресметливи повечето избягаха или по големите градове или по чужбина. Сега съотношението свободни мъже на средна възраст/ жени на средна възраст по селата е 9 мъже 1 жена. В мойто село например е пълно със свободни пръчове, обаче свободни жени за тях там няма. И по цял ден само се събират и се напиват и пеят песни, но времето си минава и май така ще си и останат сами. Съвета ми е излез от зоната си на комфорт. Изнеси се или в София или чужбина. Смятам, че не си глупав човек, но просто ти липсва кураж. Ако сега не го направиш, все повече ще привикнеш със сигурното на село и все повече ще изгубиш куража да поемеш към големия град или към чужбина. Ако си в София, вероятност да се запознаеш със свободна жена на твоята възраст е много много по-голяма от колкото на село.


Поздрави и успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1a58737caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вземи си едно куче/ако нямаш/разхождай се с него, занимавай се с фотография, например, учи чужд език онлайн или си подобрявай компютърните умения, чети, има толкова безплатни книги в нета, дори стаята си да боядисаш в друг цвят и да пренаредиш пак е някакво занимание.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d0d789b899
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   No 1, искам да ти кажа, че авторът пише в пъти по-грамотно от теб...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 11ba61dd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако тук стигнете до някаква върховна тактика за намиране на приятелка, ще се радвам и аз да я прочета!

Това стана по-трудно от изпит за влизане в елитен университет на Запад, девойки! Учудващо ли е, че бройката самотни жени се увеличава? Не и според мен - не е квантова физика, че като вдигате критериите, няма да има достатъчно мъже за всяка от вас. Има някакъв праг, над който щете, не щете не трябва да минавате. Е, другият вариант е да се биете за любовници на някакви там "съвършени" мъжкари, ама то и те няма да могат да огреят толкова много жени!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ccf33ababd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пробвай в тиндер :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker