Бутат ми жена, която не искам. И не искам връзка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бутат ми жена, която не искам. И не искам връзка.
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1764 пъти
Дълга история, ще я съкратя. Излизам в компания с приятели от години. Приключих трудна връзка преди нея още една такава. С години. Това са ми приятели от деца и много пичове. Но са 3 двойки и едно само момиче. Това момиче постоянно се самосъжалява, че няма гадже, ама тя просто като си науми, че трябва даден човек да е, друг не поглежда. Пасивно-самонадеяна. Ако реши, че ще е Брад Пит, сигурно ще отиде до Холивуд за него, но друг няма да отрази, а после ще реве. Не е грозна, нито лоша, но тъповата, не мой тип, само тя е най-скоро в компанията, вкарана от другите мацки. Сега иска мен, а аз не съм вещ. Това, че 3-те момчета са заедно с 3-те момичета, автоматично не значи, че трябва да хващам нея. Но ми се лепи, приятелите я бутат и пред хората се оставя впечатление, че ми е гадже. Не искам връзка, дори секс не искам само от нея, намекнал съм го, защото тя не го е казала, но го показва. Връзки не искам. Приятелството съм й го дал, а за силни чувства не знам какво може да говорим, като най-малко с нея о общуваме от групата. И аз съм бил рязан, боли - но се се стягаш и спираш. Много мъже я искат, по-яки от мен. Просто тя иска да е с мен и това е. Няма елементарно физическо привличане от моя страна, няма я химията. Един ден може да я има, днес не. Ама това да - това са ми най-близките приятели. За момчетата главно говоря, но и приятелките им. С всички сме си правили грандиозни услуги, викали сме се през нощта. Така че не е тийн работа, вече сме на по 20-22 години. Принципно е. Защо да излизам гадняр, утре ще доведа друга и ще ме гледат като топ боклук, а не съм давал аз надежди. Тя си ги е родила, а и явно на групата им се иска. Насила хубост не става. Да ме извините, но ако искам да спя с различни, да излизам с други, то тя ме спира с нейното поведение, щото живеем в среден град и вече си мислят, че сме заедно. Какво трябва да направя и колко директен да съм? Тя не е подевала темата, но ми е неудобно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6d30692188
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "дори секс само не искам от нея"
Брат, сигурен ли си, че не си гей?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c7df635a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Провокираш разговор за връзки и след разменени 2- 3 фрази от другите заявяваш кратко, точно и ясно че, към момента нямаш няма жена с която да искаш връзка!
Ако тя нещо насочващо каже в него момент, директно и кажи че, е пич, приятелче. "Пич, приятелче" е достатъчно ясно че, не я приемаш по- различно от приятелите си мъже. Даже може да пуснеш тънко че, ако иска може да я запознаеш с други мъже наоколо. Това ще я "обиди" достатъчно че, да се запре малко.
Явно е от инатливите които не приемат не за отговор, могат да бъдат досадни, дори нагли. Съвсем не значи че, ако те има после ще иска и да те задържи.
Също можеш да говориш с приятелите си насаме и им кажеш те да запрат малко приятелките си, че няма да стане, но започва сериозно да те дразни пробутването на свободната им приятелка.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c248e702ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Има хора, които не разбират от намеци. И аз някога не смеех да казвам в очите какво мисля. Животът ме научи, че това е погрешна тактика. Казваш на приятелите си, това, което си написал тук, също и на нея, насила хубост не става.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a4b74f9ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Просто го кажи директно и без заобикалки в присъствието на всички - не искам връзка и толкова. Не дължиш обяснение на никого, дори на приятелите си. Те го правят вероятно с добри намерения - сам казваш, че си преживял и приключил трудни връзки, може би се опитват да ти помогнат с "новата" връзка. И аз съм попадала в такива ситуации. Но дори да ти мислят доброто, не ги оставяй с впечатлението, че се нуждаеш от това, т.е. с намеци явно няма да се получи.
Иначе малко ми е тъжно за момичето, явно си е навило на пръста, а и приятелите ти допълнително са ѝ дали стимул... Вероятно ще е разочарована, но няма как, по-добре така, отколкото да живее в заблуда, че има шанс с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1145548bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кажи ѝ, че съм ти брат близнак, но двуяйчен /което обяснява това, че не сме напълно еднакви - ако е тъповата, ще повярва/ и я дай насам! С удоволствие ще те освободя от мъките ти!

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a7542dcda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бъди директен, отрежи я, на такива хора не са им достатъчни намеци. Кажи и, че ти навлиза в личното пространство и те кара да се чувстваш кофти. Говори и с приятелите си, че ти е неприятно и е неуважително да те карат пасивно да си с нея.
Изрази си чувствата и им кажи на всички, че не искаш да се сържат така с теб, че не искаш връзки все още и т. н. Просто трябва да си директен без да нагрубяваш никого, просто да си изкажеш мнението и ако са ти толкова добри приятели, ще го уважат. А ако момичето започне да реве или да драматизира, това е емоционална манипулация, не се връзвай.

Като човек, който години наред е мълчал, бил е търпелив и съобразителен и е оставял всеки да му се качва на главата, мога да кажа, че когато станеш директен и прям и си изказваш всички емоции и мисли, започнеш да се застъпваш за себе си и не позволяваш на никого да прекалява-някак си започват да те уважават много повече и да не злоупотребяват със съобразителността ти.
Аз съм започвала връзка с момче, което не харесвам и не чувствам като мой тип, просто защото всички ме притискаха да съм с него и го съжалявах, защото е сам, понеже постояно ми се жалваше и го играеше жертва. И познай-накрая той беше много щастлив, а аз не, защото пренебрегнах себе си за пореден път, за да угодя на някой друг. Откакто заочнах да се съобразявам със собствените си желания, никой не ми е стъпвал на врата и всеки ми е уважавал личното пространство, направи го и ти

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 425bbf9002
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Брато, само ако знаеш колко в тоя сайт искат да са на твоето място, ако е неква хубава и те иска и ти я харесваш сега е момента, няма кого да чакаш, няма никой да дойде на бял кон, ама това е живота, едни искат ама не могат, други могат ама не искат ха ха ха!!!!!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 144a31cb3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторът е. Сега искам малко да поясня детайли. Не скачам от връзка във връзка, аз съм от типа хора, на които им трябва време. Остава опция "неангажираща връзка". Не може след година и половина просто да хвана друга, сега е момент, в който продължавам, а и не съм готов. Няма я тръпката, химията. Другото, което е забравих да спомена, че без да се усеща е доста досадна, а приятелите ми вече изрично знаят какво искам в момента. Пиша си с няколко мацки от София в положение като моето и дали ще ме сметнете за боклук или не, договорили сме си ако има секс да си остане така, те самите не търсят връзка. Не се оплаквам от женско внимание. Ако искам, все ще намеря. Тази не е за мен. Ако случайно започнем нещо неангажиращо или за веднъж, знаете ли каква врява ще стане. Вчера след по-остър коментар вечерта от мен се спря. И вече малко ме гледат кофти приятелите. Я сега си представете, ако се изчукаме и после и кажа game over. Ще ме заколят с поглед тя и момичетата. А казах не искам заради надеждите празни при това на някой да губя най-истинските хора след семейството ми. Ами ще съм директен ако продължи и това е. Вчера ме бъзикаха, че е крайно време и ние да вдигаме "сватба" и малко като простак се изцепих - "вече имам няколко булки, а и сис (сестра един вид) надали ще се съгласи да е поредна". Мразете ме, но ако бях жена, а тя мъж щеше да се сметне за досадно. Преди няколко дни яка мацка на закусвалнята вечерта ме заговори и тъкмо да си разменим номерата, тази приятелка идва и се лепва, аз плащам и нейната закуска и момичето на баничарницата ме пита - "ама ти приятелка ли имаш". Онази замълча, а аз казах - "само приятелка, не гадже" и намигнах. Не може някой така да те притиска. Само с това ми става противна. Първият й още го мрази след 5 години, щото я е зарязал, а и е казал, че търси само секс. Всички знаем тая история. Представете си как ще соли мен. Ако ме разбираше щеше да изчака най-малкото. Ако утре е с друг ще се радвам за нея, а тя за мен не. Това е разликата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a2bf01610e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   1, а ти сигурен ли си, че си нормален? Или си готов да оправиш всичко, що има дупка. Мъжете със самоуважение и достойнство подбират.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1c42bb9cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно Тийн работа е. А ти май с тая темичка гледаш да си понапомпаш самочуствието. Един истински мъж би я дръпнал на страни и би и го казал в прав текст. Дори би го казал в компанията за да не си губи времето да обеснява на всеки. Можеш просто да кажеш, че я въприемаш само като приятел и, че и за в бъдеще няма как да се случи нещо повече между вас. Но на теб май ти е приятно тази мацка да ти помпа самочуствието и затова си трайкаш, и реши да го понапомпаш допълнително като ни занимаеш с тия детски работи.



Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7119a6d09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това е едно много гадно качество на българина , непрекъснато да иска да сватосва тоя или оня. И аз си патя така от един роднини , които са си наумили , че трябва да ме женят.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a314de7d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 8 (авторе) спокойно, не си се изразил просташки, а даже толерантността ти е в повече. Добра тактика си избрал за дистанциране без да стигаш до крайности.
Ако се наложи обаче, не се притеснявай и съвсем директно пред всички тези които се опитват да решават и подреждат твоя живот с техни си избори да режеш здраво!
Откровен си така че, и с 20 мацки да си пишеш само за секс няма лошо, никого не лъжеш, разполагаш със себе си както намериш за добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b95fe1fece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Значи ако изгубиш приятелите си, заради една досадна жена, значи не са истински приятели. Ти продължавай с тези по интернет, даже си доведи една жена с тебе като излезете другия път. Или и покажи Виж с каква красавица си пиша. Може да се видим скоро. Та да те остави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker