Някой има ли обяснение, защото аз не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121250)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18541)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Някой има ли обяснение, защото аз не
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1399 пъти
Здравейте, добри хорица. Трябват ми мнения. Пише ви момиче на 25 години.
Преди време срещнах мъж няколко години по-голям от мен, с който флиртувахме сериозно. Правеше ми комплименти, обарваше ме, намекваше за по-нататъшно развитие на отношенията. Искаше да му пращам снимки, когато знаеше, че съм ходила някъде, от време на време ревнуваше от други мъже - много леко, но ясно. Известно време поддържахме флирта, но нищо по-интимно не е имало. Беше ни приятно заедно. Започнахме да обръщаме внимание на нещата от живота, споделяхме си проблеми, помагахме си, обсъждахме интереси, водихме нормални разговори. Започнах да се привързвам и един ден когато се видяхме го попитах дали има жена до себе си, защото се замислих, че не го бях питала това и той не беше споменавал нищо, а вече минаваше доста време, в което между мен и него прехвърчаха искри, чувствах го като потенциален партньор и много близък приятел. Очаквах да ми каже, че е необвързан, защото се държеше като такъв. Каза ми да търся отношения другаде, защото той бил зает. Много гадно ми стана, защото го попитах между другото, просто да чуя, че имам зелена светлина и да ми олекне, а то какво стана... Човекът имал дългогодишна връзка с друга жена, а в социалните мрежи нямат нито една снимка заедно, няма коментари, нищо няма.
Месец не поддържахме контакт и аз мислих, че всичко е приключило. Докато един ден той ми писа с някакъв тъп въпрос, чийто отговор можеше да намери в интернет. Очевидно беше, че само си е измислил причина да ме потърси. Малко по малко нещата започнаха да се връщат постарому, но всеки път, когато аз инициирах някакъв по-сериозен флирт, който преди ни е повдигал настроението, той се дърпаше. Понякога даже започваха кавги, защото аз излизах тази, която го преследва. Това ме караше да се чувствам смазана и се отдръпвах, а той пак си намираше причини да ме търси. И се оформи един омагьосан кръг.
Имаме доста общи приятели и в моментите, когато уж нещата са приключвали и сме спирали всякакъв контакт, аз харесвах снимки на определени хора и бях сигурна, че той ще забележи това. Е, права бях. Не след дълго той започна да прави същото. В момента постоянно виждам, че харесва на други жени снимките и като че ли моите умишлено ги игнорира.
Има някакво напрежение между нас, което исках да изчистим с разговор, но той всеки път избухва, когато се опитам да започна такъв и ми обяснява, че това го напрягало. В момента нямам никаква представа в какви отношения е с другата жена, нито какви отношения иска да има с мен. Понякога даже си мисля, че от някакъв страх ми е казал, че не е сам.
Хора, боли ме. Има дни, в които от най-малкото нещо мога да ревна, а не съм такава по принцип. Имах прекалено доверие на човек, който само ме е използвал. Моля ви да споделите мненията си без хейт, защото не ми е нужен такъв точно сега. Наясно съм, че колкото единия е виновен, толкова е и другият. Може ли някой да ми каже защо той продължава да се измисля тъпи причини да ме търси? Защо продължава да харесва снимки на други жени, като му е пределно ясно, че аз ще видя това и няма да ми стане приятно? Защо продължава да няма нито една качена снимка от него с въпросната дългогодишна приятелка, която пред мен нарича свое "семейство", или като цяло не присъстват и не са активни жени под публикациите му, които да не са се отбелязали обвързани с конкретен друг човек? Защо продължава да се опитва да си споделя проблемите с мен, очаквайки да му помогна да намери решение? Защо когато му отговоря по-остро и искам да се отдръпна, той се учудва от това и търси начини, да не остана разочарована или обидена от него по някакъв начин? Защо се учудва, че понякога не искам да се виждаме, когато той е предложил това?
Всичко това съм го питала лично него, но той общо взето, когато чуе нещо, което води към по-лични отношения, млъква и изчезва за кратко. И после пак се връща с тъпите си причини. Да се опитвам ли да говоря с него и да "поправям" отношенията ни? Има ли смисъл да влагам време и усилия?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9180f9a360
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма никакъв смисъл. Този се надява да му вържеш за секс и до там. Съветът ми е да го блокираш и да не се занимаваш с такъв тип "мъже".

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cfc0a8f18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами човека си пада лек, вероятно върти няколко наведнъж, получава му се с жените и това е. Има такива и в женски вариант. Добре е, че си се осъзнала, че те използва. Дори и да започнеш връзка, виждаш, че изневерява на настоящата си приятелка и с теб няма да е по-различно повярвай. Чеше си егото чрез теб и от теб зависи колко дълго това ще продължи. Колкото и да боли трябва да прекратиш всякакви отношения с него, няма смисъл да имаш някакви очаквания от женкар. Казвам ти го като мъж, познавам много такива индивиди, които просто си изневеряват системно, отделно и аз си патих от такава, само че в женски вариант.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d9e0f9c8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Като човек минал 2 пъти през това ти казвам не, няма смисъл. Ще си загубиш времето, енергията и всичко.
Също като човек загубил своето време по такива и гонещ 30те, ти казвам, че ако 1 мъж не те припознае като негова приятвлка до месец и половина след запознанството му бий шута.
Днес си на 25, няма да се осъзнаеш как ще станеш на 30 и сама като мен, заради подобни драми.
Той ти е казал "търси отношения другаде", не се самонавивай в някакви филми.
Понеже моят подобен слупай приключи съвсем наскоро, мога да ти кажа, че той сегаа е във връзка с друга и си прави кефа. Аз работя върху себе си. Загубих 2 години по него, а по предходния такъв 3, че и повече. Не прави същите грешки, помни, месец и половина или са вън от играта. Времето няма как да си го върнеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e32c56d409
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как си представяш, че ще продължат отношенията ви?

Губиш прекалено много енергия в тая ситуация. Вярвам, че можеш да насочиш вниманието си към друг човек.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3129570105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен само си тровиш невите и си губиш времето. Най-вероятно ти е трудно да го разбереш, понеже си влюбена. Всичко това, отношението му към теб, поводите да се виждате, скандалите и всичко ми блъскат на много проблематични и токсични отношения.
Не се занимавай и не си губи времето, щом се среща с друга жена, докато е в сериозна дългогодишна връзка, ще направи същото и с теб, ако сте заедно.
Явно не знае какво иска и ти в случая си му жертвата и отдушника, недей да му се връзваш и всеки път като ти пише или звънне, да му показваш интерес и да се отзоваваш.
Разбрах от историята ти, че те кара да се чувстваш зле и виновна по някакъв начин, че той не зне какво иска. Ако не те кара да се чувстваш щастлива, изпълнена и обичана, а се разделяте само със сълзи,караници и чувство за вина, то е ясно-недей да бъдеш мазохист и да се въвличаш във връзки,които само те карат да страдаш- трябва да уважаваш себе си каквото и да става.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2fea136e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Когато един мъж наистина те иска и те вижда в бъдещето си, няма дори за минута да изпиташ съмнения. Винаги има период на флирт, но той рядко се проточва дълго във времето. Колко мъже се страхуват да действат с месеци, когато виждат зелена светлина и са луди по някоя жена?
Ако те искаше, щеше да те вземе. Толкова е просто.
Щом не те иска, значи нямаш никаква смислена причина да го следиш онлайн под лупа или да го търсиш. Можеш да загубиш години от живота си в тази малка игра, но няма да спечелиш нищо.
Честно да ти кажа, странно ми звучи, че е обвързан. Мисля си, че може и да те е излъгал. Но няма никакво значение, защото и двата случая ще говорят много зле за него.
Вероятно просто е от типа мъже, които обичат женското внимание и намират начин да го привлекат, но бягат от по-сериозни отношения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dd022355db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен има някаква сериозна връзка, която му е удобна и не иска да я разваля, а в теб е намерил забавеление навън. Изобщо не се занимавай повече с него, защото както виждаш той си задоволява нуждата да се забавлява, да си чеше егото че има още една жена, която го харесва, а ти само страдаш. Имах подобен случай- приказки, подвеждане, че нещата отиват към нещо сериозно, комплименти и аз вече бях хлътнала с надеждата, че ще се получи между нас нещо. И той много добре го знаеше, докато не разбрах, че си имал приятелка. Направо ми стана зле, и аз не съм имала нищо интимно с него, но изгубих много време, енергия и празни надежди, за което много ме е яд. Но най-важното е че видях какъв човек е и че не си струва, щом така си играе с хората. Съответно го блокирах и да болеше ме известно време, а сега дори се радвам, че съм се оттървала от него. Така че спри и недей да се занимаваш повече, дори и да ти е трудно си наложи да не говориш повече с него. Защото когато няма комуникация по-лесно ще забравиш за него, а сега само подхранваш все повече и повече тази история. Особено ако си влюбена само ще страдаш в тази ситуация. Не се подлагай на това. Забелязала съм в такива случаи, че нещата рано или късно свършват и то не с хубаво. Както по-горе ти писаха, щом досега не е направил нещо да е с теб, няма да стане. Или може да те пази за резервен вариант, но ти добре ли би се чувствала да си резервния вариант на някого?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cf4dfd54eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да си представя да допусна скандали и то с човек, с който дори нямаме отношения. Не бих го търпяла. За скандал, трябват двама, явно и той по някакъв начин ги провокира и поддържа. Ужас. Защо се занимаваш? Иска да спи с теб само, за това си говори с теб, но не иска сериозни отношения. Вложи това време и енергия в нещо друго. Развивай се, забавлявай се или поне се занимавй с някой свободен, ако не друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker