Никаква страст и чувство за хумор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никаква страст и чувство за хумор
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1259 пъти
Здравейте!
От 4 год. живея с приятеля си, разбираме се добре, не се караме, помагаме си, подкрепяме се във всичко и разчитаме един на друг. Започнах връзката си с него на шега, така и заживяхме заедно. Никога не сме имали бурна и страстна любов, никога не съм свършвала с него, той е адски сериозен и няма никакво чувство за хумор, а аз винаги търся повод да го закачам, да го разсмея и да разнообразя малко ежедневната скука. Купувам бельо, вибратори, други игри, за разнообразяване на секса, но не се получава. Някак си няма химия между нас.
Нямаме никакви други проблеми, изкарваме достатъчно
пари заедно, за да си позволяваме почивки и да се разнообразяваме, разбираме се прекрасно, но сякаш живея с брат си или баща си. Няма никаква страст, никакъв смях, никаква емоция. Прекрасен човек е и много държа на него, обичам го, но може ли да запазим връзката си без тези неща?
Говорили сме по темата и съм му казвала за нещата, които ми липсват, но за него всичко е наред. Той е доволен от живота ни, щастлив и сексът му харесва. Казва, че явно аз имам проблем със свършването, но с предишния ми партньор нямах такъв.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: b206795f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Хем искаш да си с него и го обичаш, хем не ти харесва живота с него, въобще знаеш ли какво искаш? Напусни го и си намери някой мачо, който ще те чука в късните часове в асансьора на блока страстно и ще изпитваш неописуеми оргазми. Просто е да го напукнеш, но не ти стиска, затова рано или късно ще си хванеш любовник и после каквото сабя покаже. Нито си първата, нито последната жена, на която все нещо не и достига, за да бъде щастлива.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 067e08ffab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Според мен си поговорете отново, но този път сериозно. Не знам дали можеш да живееш без нещата, които ти липсват, но в дългосрочен план ако нещата продължат както досега, има голяма вероятност да му изневериш. Бившата направи точно така, бях ѝ удобен, добро момче, уважавах я, грижех се за нея и след 1 година дойде и изневярата. Оплакванията бяха, че не съм спонтанен, нямало е тръпка, нямал съм лидерска харизма и какви ли не неща нали. Той имаше всичко, което аз не, но с разликата, че просто въртеше жените на малкия си пръст без значение дали са във връзка и бившата му беше поредната нали. Според мен не очаквай някакви огромни промени от негова страна, но от мен си знай, че по-сериозните мъже са така.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ae13134bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не мисля, че го обичаш. Обичаш сигурността с него , комфортно и спокойно ти е плюс силата на навика. Като обичаш някого го приемаш такъв, какъвто е, не се опитваш да го моделираш и да го вкарваш в твоя калъп. И не го сравняваш с този или онзи- като ти беше хубаво с бившия, защо не си остана с него? Няма да го промениш, само ще се отдръпваш все повече от него, емоционално, духовно и физически, оттам до изневярата има една крачка. Не сте един за друг, не си губи времето, а и неговото. По-добре се раздели цивилизовано и с уважение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 14705337ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Стани любовница на някой професор, който иска да промени света.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9955ecd28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Колкото и да ми е кофти да ти го кажа, сама си в това. Очевидно той не го отчита като проблем (може и да е защитна реакция), така че не очаквай да се промени. А и защо да се "напъва", след като в неговите очи нещата са ок? Само едно не разбирам - любимата жена ти споделя проблем, а ти казваш "За мен е ок, явно в теб е проблемът, оправяй се". Идеята на връзките не е просто да живеете заедно и да изкарвате пари за общия бюджет, а и да се грижите един за друг, за това отсрещният човек да е щастлив. Някак си не изглежда да му пука особено как се чувстваш ти. Просто казвам.
На практика имаш три варианта:
1. Примиряваш се, че няма пълно щастие и оставяш нещата така;
2. Мъчиш се да оправиш проблема с последващи разговори (това не мисля, че ще има резултат, но все пак...);
3. Разделяш се с него. Да, знам, че е крайно решение, но ти решаваш с кое можеш да направиш компромис и с кое не.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c5f8098baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мдаа номер 1 е описал много точно нещата. Напусни човека, и го остави да си търси щастието при друга, до като не си му сложила рога.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 74f411ba51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Очевидно не си допадате емоционално и сексуално. А всъщност това е най-сладкото в една връзка. Възможно е да си объркала приятелството с любов. Също така е странно, че приятелят ти след като знае, че не те задоволява сексуално не се постарае да смени подхода. Добре, на него му е добре и е щастлив, а това, че ти страдаш, съжалявам, сигурно наистина е прекрасен човек но е.... голям егоист. Не се опитва даже да промени нещата, които те тормозят или по-точно да промените заедно нещата или поне да откликва адекватно на нуждите ти. В крайна сметка ти не искаш да ти е съквартирант и приятел само, нали? Не изпитвай чувство за вина, заради това, че не се чувстваш добре във връзката. Отчети го като прибързана постъпка и ценен опит. Няма смисъл да си губите повече времето взаимно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 496f608657
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Поредната отегчена и отчаяна "съпруга". Да си знаете момци кво ви очаква. Очаква ви вечно мрънкяне и агония. Ако това му беше наред на тоя пич, пък нещо друго щеше да измисли тогава.
Няма оправия. Затова само оправяйте и бягайте. Жени не ви трябват за друго освен секс

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ae13134bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Поредната. Много обича партньора си и много държи на него, ОБАЧЕ... Следват един куп обвинения към въпросния "прекрасен" мъж- от това, че не готви и не върти прахосмукачката, през стиснат и пинтия, защото не и осигурява живот като в Бевърли Хилс, скучен и не е романтичен като героите от розовите романчета до безинтересен в леглото и не е овладял цялата Кама Сутра. А тя, горката страда ли страда, но не го оставя, за да не го нарани.
Щеше да е смешно, ако не беше жалко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker