Защо напоследък ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо напоследък ?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 883 пъти
Не искам да обиждам пълните жени. Но каква е тази мода? Защо напоследък виждам разни хипопотами, дори пубертетни, в дънки, със смешни тела? Защо се запускат така? Каква е тази мода?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 763d2efdf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   На мен ми е странно не толкова, че са пълни, колкото че пълни жени обличат някакви впити стегнати дрехи, че и изрязани и всичките им телеса и меса излизат извън дрехите или се пръскат по шевовете, та чак е смешно и отвратително. Поне да си бяха подбирали по-добре облеклото.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 478521edeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   И с мъже е така. И аз се възмущавах вътрешно като видех по- млади особено с физика на тюлени. Но май втора генерация вече влизат в токсичният кфъг на химията- яде се химия, пие се химия, следва лечение пак с химия...
Цял живот спортувам, а дори и аз имах период в който бях започнала да се подувам особено в областта на корема. Период в който и аз за по- бързо запопнах да пазарувам и ям нещо набързо без много да гледам етикети. Трябваше ми време да включа че, е имунната система която се бореше с химията с която "тровех" тялото си. Преди това бях свикнала да съм си чистичка отвътре- подбрана храна, не скъпа, но макс натурална. Е, за мен е по- важно как се чувствам от колко пари вадя (работех по много, работа и среда с много стрес) домът ми се беше преърнал в мястото за спане за мен, нямах време за повече.
Напуснах тогавашната работа, върнах се към нормалният режим на здравословно хранене, сън, спорт и изолирах макс. стреса от живота ми. За няма и два месеца след това отново си бях чистичка от вътре и в нормалните норми.
Та много хора боледуват от храната и стреса "ти си това което ядеш"
Е, има и мързели които лягат на "важното е отвътре да си ок" а то като види човек отвън, му е ясно че, отвътре още по- зле.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4eb7e516e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе я стига с кликбейт заглавията. Авторе, какво щеше да ти стане да напишеш нещо от сорта на "Защо напоследък срещам много дебели жени? ". Не само че така е коректно за нас хората, които не се интересуваме, но и така си гарантираш да привлечеш повече от тези, които Се вълнуват по този въпрос.

Сайтът трябва да задължи да се уточнява за какво става въпрос още в заглавието. Такива неуточнени изобщо не трябва да се публикуват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 614b45ff4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   В крайна сметка носят това, което им харесва... хората не са длъжни да са лицеприятни на всички. И аз изпадам в недоумение от някои модни решения, но знам, че някой друг, може да изпадне в недоумение от моите. Иска ми се да виждам само високи, руси скандинавци навсякъде, а не ниски, черни шкембелии, ама нЕма. И никой не ми е длъжен да изглежда еди-как-си, защото, видиш ли, аз имам някакви предпочитания. Глупаво и нередно е. Преди време някакъв чичак на 50 беше пуснал тема как на плажа имало само китузи, къде са отишли стройните мадами, а пък друг се възмущаваше, че имало само скелети, при това с татуировки! Някакви абсурдни очаквания и изисквания от напълно непознати са това. Далеч по-притеснително е, че страната ни е заприличала на индийско гето и живеем в кочина, отколкото на коя се подавали паласките през клина... Ма никой не се е закахърил за това, което е ужасяващо тъжно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: df8bc73728
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Така ги "учат" по телевизора. Не ти ли е ясно, че след 89-та просто сменихме господарят от СССР, на Щатите. България няма собствена култура. А Щатите е страната с най-много затлъстели хора в света, така че е нормално да разпространяват тази култура. Принципно най-поквареният модел на поведение го разпространяват към момичетата, и това виждаш и тук.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 03420ffab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В почти всичко слагат или захар или палмово масло - бисквити, вафли, кексове, солети, дори хляб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b9c1e5105
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Много просто - защото надебеляват от застоялия живот ис стрес, а нямат пари за нови дрехи, или не искат да се примирят с мисълта, че вече са дебели и се надяват да отслабнат с ядене.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker