Съседката ми прави магии!!! Какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съседката ми прави магии!!! Какво да направя?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1761 пъти
Здравейте. Днес вкъщи на килима намерихме прозрачно пликче, пълно с пръст и някакви неща, вързано с бял конец. Тези дни доста проветрявах на широко отворена врата, предполагам тогава е било подхвърлено. Като го видях, понеже съм луда глава, веднага се качих и го хвърлих пред вратата на съседите и се прибрах. Там живеят младо семейство, на което детето вдига много шум и се е случвало да им крещя през стената и да обиждам детето им, една вечер викнах и полицията. А за бабата знам че прави магии. Няма кой друг да е от входа. Мен не ме е шубе от такива неща, рационален човек съм, но изтръпнах от човешката умисъл и действия зад това подхвърлено нещо в моя дом. Баща ми, обаче, е вярващ и се страхува. Понеже за първи път се сблъсквам с подобно нещо, бих искала да ви помоля за съвет какво да направя? Лично аз смятам да изработя по образец, гледайки от нета "магии" (само външно, без да влагам нещо) и да им ги подхвърлям пред вратата, за да ги побъркам, само заради наглостта да се занимават с мен, щото съм мноого луда. Щото аз не вярвам, но те вярват, и мисля така да им приложа психотерапия, да се стреснат малко. И също така, как мога да съм сигурна че съм в безопасност от това нещо? Аз съм рационален човек, физикалист съм, вярвам само в материалното, но баща ми казва, че хора умирали от такива неща. Чакам вашите съвети, защото ето че е почти 3 сутринта, а аз не мога да заспя и мисля за това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7212f53ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Който прави магии му се връща 20 пъти по-рано не само на него ,но и на внуци ,дъщери, синове. Не се занимавайте с такива дяволски неща

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8036ee7fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Баща ти като е вярващ да отиде на църква и да се помоли за здраве и да се неутрализира и премахне всякакво негативно въздействие. Може и тамян да запалите вкъщи.

Иначе аз като тийнейджър бях повече като теб и в такава ситуация вероятно и аз бих тръгнал да си "отмъщавам" по някакъв подобен забавен (за мен) начин. Достатъчно е да им направиш един сигил на листче и да го подхвърлиш под вратата. Ще се побъркат! Но като се замисля, със сегашния си акъл по-скоро бих отишъл да ги питам дали е тяхно, да питам каква им е мотивацията да изпадат до подобни методи и да им го върна, и ще гледам да туширам напрежението, ако има и доколкото е възможно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e1cc347a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Виж, всички деца са шумни и понякога непоносими. Но прояви толерантност, защото някой ден и ти може да си в подобна ситуация с неукротими малки зверчета. На твое място не бих се занимавала да им отмъщавам, защото съседските войни не водят до нищо добро. Хубаво е, че не вярваш в тези глупости. Всички някога ще умрем, но причината не е магия, а природа. Гледай повече да не оставяш дома си отворен и без надзор. Игнорирай дразнителите и си живей спокойно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f96fb0df13
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Съседката че не е в ред, не е, но и тебе явно не те слуша главата, щом се занимаваш с глупости. Не можеш ли човешки да поговориш с хората, а крещиш и обиждаш детето им? Общо взето каквото си посяла, това жънеш :-)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e2251573b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   От магии спасява само съзнателен църковен живот, участие в литургичния живот на църквата редовно приобщаване с Господа чрез тайнството свето Причастие. Преди това обаче, задължително се изповядайте и покайте за греховете си! Водете и молитвен живот, освен в храма и у дома, правете милостини на нуждаещи се, болни и т.н. Бог ще ви запази от злото влияние на магиите, само ако търсите общение с Него! Отидете при свещеник и обяснете проблема, нека той ви поговори и да ви помогне да се въцърковите! Доколкото разбирам, сте невежи като над 90% от българския народ по въпросите на вярата. Свещоплаството не е християнство. Истинското християнство е молитвен живот, вдъхновен от евангелските истини. Четете си и Новия завет!

Можете да ме послушате, но може и да приемете коментара ми с насмешка, ваша воля! Изборът е ваш. Бог ни е оставил да изберем....... Някои избират да живеят с Него така да лекуват духовните рани (страсти, пороци, грехове), други избират да бъдат роби на страстите и да живеят както си знаят без да имат понятие за грях........ Всеки сам избира.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5bbb491d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Ти и съседите ти сте живо потвърждение на думите на Айнщайн, че човешката глупост е безкрайна. Истински вярващите християни не се боят от магии, не вярват на магьосници, врачки и баячки и пр. суеверия. Най- малкото са чели Светото Писание и знаят какво е казано там за магии, магьосници и пр. Както казва и № 3 би отишъл на църква, би поговорил с някой свещеник, направил водосвет и т.н. Правете разлика между вяра и невежество и суеверие.
Да отвръщаш на простотията с подобно ми се струва много тъпо. И не разбрах, къщата ви няма ли прозорци, та я проветрявате през вратата и всеки може да си влиза, взема/оставя каквото иска?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7d3f96ef5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Как в 21 век вярвате на магии, че чяк не спите от страх? Тая баба да не е учила в Хогуартс или е била роднина на Гандалф?
Отидете в църква и се помолете, бъдете християни, а не езичници.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5b0feecede
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Добре де, ако с магия можеш да повлияеш на нечий живот, зашо да не можеш на своя или някакви други събития? Примерно да удари шестица от тотото, да се излекуваш от болест, за която лекарите не могат да помогнат или примерно политиците да спрат да крадат.

Иначе аз също не вярвах в магии, но с очите си видях как един циганин направи магия една българка да се влюби в него, а тя изобщо ен го харесваше. ДОри остави приятеля си, с когото бяха заедно 6 г. Всички бяха в пълен шок, че тя без да го харесва заеба дългогодишния му приятел, за да се залюби с някакъв супер грозен и противен циганин, а тя беше симпатяга. Въпреки че родителите и се отрекоха от нея, му направи и две деца. Естествено на края се разведоха.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 180bcbcb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5, културните разговори с тези хора отдавна са изговорени, това са прости и нахални хора, които ни приемат би предават, и когато след полунощ хиперактивното им безнадзорно дебилче ми блъска над главата и крещи, а аз трябва да ставам рано за ръбота, ще ги псувам и обиждам, да.
Благодаря на всички останали за съветите!
За непоискани акъли и квалификации не съм молила. :-)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4008839901
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Според мен я напръскай с бензин и я запали - по-ефективна "магия" от това - здраве му кажи!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 061976b1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом му е направила две деца,положението е много страшно!!!!Пазете се и внимавайте,мъже,че щом вече ви правим деца,леле!!!!!!Наистина,човешката глупост е безкрайна!!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8fbf3f3544
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Иначе аз също не вярвах в магии, но с очите си видях как един циганин направи магия една българка да се влюби в него, а тя изобщо ен го харесваше."

Другия път да я направи на бившата на Безоз ...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8fbf3f3544
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 8


LOL LOL LOL LOOOOOOL!

Арееее по-полека с това, да ми казваш бъди това, бъди онова, а?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d9958e6c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   АБЕ МОДЕРАТОРЧЕ, как можа да публикуваш тая простотия, а моята хубава тема за грешно чутите и прочетени думи и изрази не я пусна?!?

Мод: ами ей тъй, нали виждаш как.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5f6e33821a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Няма да ти хареса комантара ми. Крещиш и обиждаш детето им, че е шумно, викаш полиция и създаваш проблеми-те с перце ли да те галят? Ами всички деца са такива, ти не си ли имала деца? А и кочината е обща-разбирай блока. Много съм изтърпяла, и на мен са ми крещяли и хлопали съседски деца, но и през ум не ми е минавало да правя като теб-просто си давам сметка, че и моите деца са хлопали на съседите, трябва да има някаква търпимост. Претендираш, че си рационален човек, а искаш да се занимаваш с най-гнусното нещо-магии. И то просто заради един съседски спор. Не спала до 3 сутринта да мисли за магии... да ти имам проблемите. Дано не ти се налага да не спиш нощем заради далеч по-значими неща.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e6e171cac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Добре, че си знаеш, че не си в час. Думкаш по стените, обиждаш деца, проветряваш през входната врата... Снощи ли излезе от пещерата, мари? Трупове ли събираш, какво е това проветряване през вратата, у пещерата прозорци нямате ли?... Любимото ми- не мога да изляза с количката с децата, не мога да си прибера колелото, то аз асансьора не мога да отворя, привирам се като котка... щото съседката туземка провертвяра през входната врата, да мирише целият блок на манджа и цигари. И се има за "чистофайник", да бе...то затова е нужно такова проветряване, щото вкъщи всичко ти е изпрано и чистичко, аз що нямам нужда да проветрявам така?
Веднъж счупих парфюм в къщи, единствено тогава съм проветрявала така селската за 5 мин. В крайна сметка не живея сама, тоя коридор не е мой, функцията на входната врата не е тая... Ама, ти си рационален човек, к'во да ти обяснявам...
Не е редно да думкаш, нито да обсебваш общи площи, аз бих извикала полиция заради теб. Виж, шумът от деца не е противозаконен, както сигурно си разбрала от полицията.
Хората се базикат с теб, защото си, както каза много луда. 100% дърта мома, залагам си главата и децата.
Но, жива и здрава за идеята, ще метна един ароматизатор у моята съседка туземка.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ea48f1bc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз пък се посмях :)
Не знам защо веднага си решила че, точно те са подхвърлили пликчето и точно пък с цел- магия.
Първо разпитай в домът си да не би да е изпаднал от някого този плик. После можеше да провериш какво точно съдържа, сигурна ли си че, е пръст освен "някаквите неща" за които нищо насочващ8 не казваш. Реагирала си импусливно водена от ТВОЯТА си лабилна психика, а не нещо потвърдено.
Иначе е възможно за майтапа да са ти подхвърлили такъв плик съседите и сега да падат от смях.
"Лоша магия" никой няма да овърже с бял конец- ако са се бъзикнали комшиите вероятно такъв конец да имали под ръка.
Ако бабата действително се занимава с магии... няма да намериш "в къщи на килима" ей така очеизвадно.
Според мен това пликче е изпаднало от някой вътре в домът ти, част от живущите там или гости.
Но пък е забавно колко си "реалистка" а не можеш да спиш сега хахха

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 958ec0d681
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ти не си в ред -да викаш полиция заради малко дете. Утре ако имаш дете какво ще го правиш като вдига шум. Отиди на психолог, имаш някакви проблеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cee402ace3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Кви магии кви пет лева , аз като врещият и тавана ми се тресе се качвам и ги правя леш ! Даже преди години една луда бабичка която стряскаше децата ми , и ги беше страх да излязат , се качих и като се скарахме, тя ми тръшна вратата , а аз така почуках че юмрука ми влезе във вратата :D ! И до ден днешен дупката седи и личи къде е запълвано с кит за да дърво .

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d9958e6c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Пък Едно точка инфо е много по-свободен форум от тук и там е анонимно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79a6180143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Единствено трайно и истинско спасение ще намериш от Бог. С молитви и постове, молитви в църква. Аконзбереш нещо различно ще се убедиш, ще стане по-зле.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 676b423be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Искаш да кажеш, че съседката ти е луда и не трябва да прави такива неща, а същевременно ти правиш същото, подхвъряш някакви неща, които смяташ за "магия" на младите си съседи, обиждаш детето им, защото било шумно.... нещо ми говори, че и ти не си много напред.
Рационален човек, а се занимава със съседка, която смята за луда, според мен ти не си нещо по-различно от нея, стегни се малко.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 180bcbcb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Смотаняци, к'во се хванахте за проветряването през вратата - имам желязна решетъчна врата и когато чистя и искам да изсъхне пода по-бързо примерно, отварям, няма да се обяснявам тука. И входната врата се заключва, а няма кой друг от входа да ми хвърли каквото и да било вкъщи. У дома не са идвали хора от много време, а килима е постлан относително скоро. И да, като ми думкат и врякат посред нощите ще ги псувам, и по-радикални мерки мога да предприема, вие ли ще ме съдите, загубеняци. :D Големи умници сте, много акъл в тоя народ, за туй бачкате за 600 лв. повечето и никой не ви връзва в този сайт, нали. Закривай.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: fc4f224adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   вземи 3 метра конец, вържи снопчето на примка без да го докосваш, сложи го в торбичка после го вадиш от нея и го вържи за дърво над река такаче течението да го понася а клона на дървото да го връща. казват че който си е вадил очите да прави магия ще се побърка и ще ти се помоли да го махнеш, успех.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: a7056290cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Темата е стара, но ще се включа, за да обясня на хора с подобен проблем!

Накратко, вярвате или не, зли сили има и магии също има и могат да бъдат направени!

Магии не се премахват от врачки, баячки и тем подобни!

Решението е: да се обърне човек към Тайнствата на Православната църква!

Отивате в храма и говорите с опитен православен свещеник, и той ще прецени - има ли наистина такова нещо? И ще ви каже какво трябва да се направи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker