Успяхте ли да намерите правилния човек след като бяхте предадени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Успяхте ли да намерите правилния човек след като бяхте предадени?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1376 пъти
Накратко моята история. Живях 7 години с жена с дете от друг. През това време създадохме и наше дете което сега е на 4. През цялото това време не сме имали проблеми, бяха щастливи години. Гледал съм ги като принцеси и нея и дъщеря и(от другия) докато миналата година май месец не разбрах че върти паралелна връзка с друг. 7 месеца и прощавах и се опитвах да я вразумя и да спася семейството си, но получавах в замяна само лъжи... Така след половин година мъки си събрах багажа и и казах - оправяй се. Голямата им любов с новия се разпадна на 2рата седмица още (уж щеше да я взима с децата) И както можеше да се очаква ми ревна колко много ме обичала и осъзнала била всичко и тн...
Нямам намерение да се връщам, въпреки, че и такива мисли ме спохождат от време на време заради хубавите спомени. Детето си го гледам.. през половината време е при мен.
Въпроса ми е към всички които са били предадени по подобен начин - срещнахте ли стойностен човек след това с който да започнете отначало?
М 38

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: baefc7df62
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Само мога да ти свалям шапка, мъж със стойност си. Аз съм жена на 30 и видях, че този който лъже и изневерява го прави за цял живот. Няма да е лесно да намериш нова жена, която да струва, защото пазарът е слаб ама не се отказвай, защото рано или късно ще успееш. Аз още не съм намерила :( ама и не търся :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c281b9275e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Чак в такава ситуация с дете и семейство не съм била, но чувствата определено са ми били предавани, била съм лъгана, използвана, подигравана и т.н. В крайна сметка не, не съм намерила правилния човек и не мисля, че това ще се случи. Отказала съм се отдавна и съм се примирала с факта, че ще съм или сама, или с не особено подходяща компания. Няма кого да обвинявам освен себе си - не съм нищо особено нито визуално, нито интелектуално. Интересът към мен е нулев, ако не броим разни пияници по градинките и заведенията. Винаги аз съм заговаряла мъжете, аз съм правила първата крачка, аз съм правила компромиси и съм се надявала, ама нъцки... вдигнала съм ръце. В момента съм с мъж, с когото не бих ходила, ако имах повече избор, ама нямам, а толкова ми липсват човешка близост и нежност. Положих много старание, вложих много надежди и очаквания, че този път ще стане, но уви. Не е лош, не ме бие или нещо, но на близо 30 години, не се е наживял и си мисли основно с долната глава. Има много тежи комплекси, с които се бори. Освен това си мечтае да срещне женската версия на принца с белия кон, сродната душа, с която ще се допълват идеално и ще живеят във вечна хармония. Естествено ще е красива, съвсем млада, амбициозна приключенска личност, отдадена на него и прочее идеалистични фантазии. Честни сме един с друг, нищо не крием и не знам на какво се държи тази връзка изобщо. Признавал ми е десетки пъти, че не съм за него и той не се вижда подходящ за мен. Преди се успокоявах с това, че поне ми харесва визуално (да, знам...), ама от години този факт не ме топли хич.

Със словоизлиянията си по-горе искам да кажа, че много зависи от това какъв човек си и колко интерес има към теб. Всички (почти) искат готините и красивите (най-общо казано) индивиди. Сред кандидатите ще има много плява, но от 20, все 2-3 ще стават. Изборът и количествата са според това, което имаш да предложиш. Виждам колко ухажвани и търсени са привлекателните мъже и жени и колко внимание получават невзрачните. Не е гаранция, че ще намериш идеалната, но ще имаш от какво да избираш и, следователно, повече шансове за успех и намиране на подходящ партньор. За себе си смятам, че е невъзможно, не ми се и занимава. Най-голямото ми желание, с оглед на ситуацията, е да се науча да живея сама и да не разчитам емоционално на други хора, да нямам нужда от интимност, да стана емоционален инвалид, ако щеш. Дадеш ли сърцето си на някого, ти ставаш зависим от него/нея. А да си независим от непостоянно, егоцентрично и хедонистично същество, като човека, е едно от най-големите богатства и много ще ти улесни живота. Накрая имаме само себе си.

Ж, 32 г.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c7182b7040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миналото няма общо с бъдещето ти, освен това криво пречупен мироглед и не сравнява хората. Всеки е уникален и неповторим. Причината е в теб, твоите възприятия. Това ги е в главата това виждаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1a0bb681a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Това е урок за нея, всички грешим. Ако любовта ти към нея наистина я има още, дай втори шанс.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e706258345
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бъди сигурен, че ще срещнеш, само гледай ако е пак разведена да проучиш защо, кой е бил виновния за развода. Това ще ти спести бъдещи повторения на сценария.
В днешно време повечето разводи са заради изневяра на жената. Затова търси неомъжвани от добри семейства.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fabeb4cda8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не, не намерих свестен мъж, след като бях предадена. Незнам дали е утеха, че бившият се пропи. Но сега вече и не търся.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4a5daac5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Наистина като слушам истории, подобни на твоите, все повече не искам да създавам семейство. Та какъв е смисъла като в днешно време едно 80% от браковете за разбити по този начин? Надявам се да си намериш свястна жена и всичко се нареди. Можеш да бъдеш сигурен, че тя пак ще ти изневери с друг след време. Човек, който веднъж те е предал, ще го направи отново. Жалко за детенцето наистина.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a61bfcba5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автор съм. До номер 3.
Не ми развивайте теории за кривия ми мироглед. Докато бях в депресия 7 месеца и я молех да се спре, и гледах децата докато тя ходеше насам-натам прочетох всички подобни истории в тоя сайт за жени с мироглед от "секса и града" и "отчаяни съпруги" де тръгват да търсят голямата любов щото им е писнало ежедневието. И те изобщо не са малко... Ще ме извинявате, ама не ми е дорасъл мирогледа още до вашия модерен мироглед.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2150bf18d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Толкова е трудно да намериш правилния човек че вече съм се отказал от търсене. Една Гина изневерила ли е пак ще го направи не се връщай при нея независимо колко хубави спомени имате

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5392dd817a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, не намерих. Търсих, но... Преди мислех, че като ти се случи нещо лошо, съдбата задължително ще те компенсира, но не се получи така. Бившия се ожени пак, а аз съм все така сама. Но вече претръпнах. В крайна сметка, щастието не се състои само в това да си във връзка. Времето ме научи, че има други, много по-важни неща в живота. Да се грижиш за деца, родители, да правиш нещо полезно за другите, да зарадваш някого. Да си добър човек.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a8e03a090b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей, чесно казано аз успях в известен смисъл намерих човека който идеално ми пасва. Успях с нея да създам хубаео семейство, деца жилище всичко, но винаги има едно но! Имам психологически проблем за който няма с кого да говоря и ме измъчва от много време, вътрешните ми терзания направо ме убиват. Преди да се запозная с жена си бях с жена която много обичах, бяхме много години заедно и накрая ме заряза. Установих че ме лъгала зад гърба ми и много ме заболя. Интината е че до ден днешен не мога да намеря вътрешен мир с това.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 89a50131cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Евала приятел, това вече може да се нарече мъж на място.. на въпроса ти, като за начало по добре сам от колкото лошо придружен, останалото господ си знае, желая ти успех!

М31

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: edb5b1099e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   За жалост не успях! Всеки в нещо му куца, на мен винаги ми е куцало в любовта и късмет нямам, но явно няма и да имам. Както се пишеше в едно стихотворение:
"Минаваха през мене хора, минаваха през мене дни
и станах кръстопът отворен, студена къща без стени"
Да сме живи и здрави и да имаме късмет в работата, свестните хора са адски малко и те най-вероятно също са отчаяни като нас и им е писнало да търсят!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker