Как да се спра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се спра?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1747 пъти
Здравейте, аз съм момче на 17 и не знам дали всъщност това е правилната категория за историята ми ама все пак я пиша тук. От 2013-та някъде(не съм сигурен оттогава ли беше)се познавам с едно момиче. Ходим заедно на едни лагери и доста си говорим дори нашите са си близки с техните. Същото това момиче по-миналата година ми каза, че е влюбена в мен обаче я отрязах като й казах, че не съм готов да съм с друга понеже бях претърпял раздяла. Миналата година тя ми писа и ме попита какво съм решил и дали искам да съм с нея! Аз... аз й казах, че е по-добре първо да си кажем какви трябва да бъдат момичето за мен и момчето за нея откъм качества. Също така си казахме тя какво харесва в мен и аз в нея. Казах й, че искам момичето до мен да е от същия град и да имаме интимни отношения. Тогава тя без даже да се зачуди каза, че иска интимност и реших да опитам да съм с нея. Три дни се правех на нейно гадже и си пишехме-сърца, целувки обаче най-много говорехме за секс. Пращах й интимни снимки и й говорех мръсотии за да се възбуди и да направи и тя същото. Направи го! На третия ден от т. нар. ни връзка аз реших да й кажа, че няма да се получи между нас и й се извиних. Казах й също, че пак можем да правим секс без дори да имаме чувства. Няколко месеца го карахме така и дори си пишехме и в инстаграм. Аз обаче някак си започнах да се държа супер гадно с нея-пишех й и исках да се разголва дори на видеочат, когато ми казваше да спра да я измъчвам аз повтарях, че ще я съсипя, ще я убивам бавно и още куп глупости. В един момент реших дори да й направя фейк профил, което тотално я довърши. Не знам какво да направя сега и как да се спра, знам колко я наранявам обаче защо не спирам? И как ли се чувства тя заради поведението ми? Хем казвам, че не ми се говори с нея и не ме интересува хем не спирам да й пиша и когато ми сийнва супер се ядосвам. Давайте съвети какво да правя! Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: f7d7528474
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Трагедия си ,към момента!Жалък!Защото се възползваш от хора когато са най-уязвими от към чувства? Егото ти те води и е много важно да си "важен". Нали знаеш, че един ден всичко се плаща, понякога с лихвите.За нея това е урок да се научи да се уважава повече,за теб също,но урокът е да уважаваш хората и да не се възползваш от чувствата им. Урок е и за това доколко можеш да се самоконтролираш, както се виждаш до тук,Неможеш! Това са трудните уроци на живота,не забравяй,че колелото се върти и така както сега се усешташ горе,един ден може и да си долу!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 195f4ed0a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Подсъзнанието ти е това, което те кара да се държиш като гъз. Явно то има нужда от тази агресия като компенсация за нещо. Вероятно в миналото ти се е случило нещо, което сега те кара да се държиш така гадно. Виж отношенията с родителите ти. Не си се изправил срещу този проблем, рискуваш да си останеш незрял ако не намериш причината. Така са доста хора, но не е щастливо да ти се случват разни неща, и да не знаеш защо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5accf0069e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Фалшива тема на болен човек...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d233ebab3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ти от 6-тия коментар,какви ги говориш???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker