Изневерих му, но не чувствам вина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих му, но не чувствам вина
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 3130 пъти
Пиша за пореден път тук, но по съвсем различна тема - изневярата.
На кратко изневерих на приятеля си, с който живеем на семейни начела от 5 години и имаме дете на 2г.

Въпросът е там, че дори не изпитвам угризения на съвестта, дори напротив. Момчето, с което му изневерих, също е обвързано, никога не сме си споделяли взаимно какво ни липсва в отношенията, просто се виждаме за няколко часа, 1 или 2 пъти в седмицата, като дори понякога не се стига до секс, а просто разговори.

Има голяма предистория, но за да бъда кратка, просто ще кажа, че още докато бях бременна с детето си, хванах приятеля ми в изневяра, доколкото знам от него, не е имало физически контакт, но съобщенията, които "любовницата" му ми изпрати, не бяха безобидни. Слагам я в кавички, защото уж е нямало нищо между тях, но в същото време той ѝ е писал колко е влюбен в нея, по времето, когато са се виждали, работиха заедно, не ми беше трудно да разбера, но много ме заболя тогава.

До момента никога, в нито един момент не съм изневерявала, просто защото си мислех, че съм принципен човек, никога дори не бих си помислила за отмъщение, но просто се случи, не се оправдавам и не съжалявам. Дори не знам дали просто връзката ни е токсична, дали се е превърнала в навик...

Твърди, че ме обича, прави планове за в бъдеще, но преди беше същото. Изключвам варианта да му кажа за това, не бих искала да го нараня, мисля и за детето, мисля и за себе си, за родителите му, както и за моите.

Убива ме липсата на внимание от негова страна към мен, убива ме как застава повече на страната на майка си, но ме убеждава, че тя е права, тънко и безобидно и оправданието винаги е, че тя му е майка и не трябва да му се сърдя, но само някоя жена с лоша връзка снаха-свекърва би ме разбрала.

Аплодисменти не търся, обиди също, търся съвети, какво бихте направили в тази ситуация? Бихте ли се разделили с този човек? Аз няма да забравя никога какво съм му причинила, но няма и да забравя какво причини той на мен, докато бях бременна с НЕГОВОТО дете и просто след 3-тото му закъснение от работа, усетих че нещата не вървят на добре.
Благодаря предварително на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 765ef984e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Сефте ...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4ffa5660d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Ти си бременна, а той се обяснява в любов на някаква си - ужас. Нормално е да те отблъсне с такова поведение.
Не че ти постъпваш по-правилно... но разбирам донякъде защо го правиш.
Защо седиш с приятеля си? Явно си изстинала към него.
Имате дете, което е добре да расте с двамата си родители, НО само ако вие действително бяхте щастливи. Децата заучават семейния модел на родителите си и го приемат за нормалното. Така че ако седиш заради детето, по-добре недей.
Търси си щастието, вместо да пълниш празнините в живота си с откъслечни моменти с трети човек...
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7bf911236f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Гледайте си детенцето заедно той е баща му ,друг няма да го замести РАЗБЕРИ ГО и хич да не ти пука.Нали знаеш какво е казал Шекспир за добрите артисти и живота ;-).По-внимателно с другото момче и така.Сега върху теб ще се изсипят кални потоци но ти не им обръщай внимание,90 процента са от инфантилните тийнеиджъри тук а другите са от псевдоморалистите те са по-опасни от първите но явно нямат семейства и дават акъл на другите.Те веднага ще ти дадът акъл да се разведеш но никой от тях няма да се ангажира да ти помага за детето дааа....
Успех ти желая!
Мъж37г.семеен

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 15a463dd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   "Изключвам варианта да му кажа за това, не бих искала да го нараня, мисля и за детето, мисля и за себе си, за родителите му, както и за моите." Сериозно ли? Много благородно! То бива лъжа, наглост и гнусотия, всяка изневяра е такава, ама ти направо изби рибата! Докато се плюшиш с онзи мислиш за детето, мъжа си, че и за родителите ви ли? То не си заслужава и да те обижда човек...
Като си толкова принципна , както се описваш и не прощаваш на мъжа си (който е същата стока като теб според написаното), защо не го остави още тогава? Искаш съвет? Ето ти един - раздели се с мъжа си. Но се съмнявам, че можеш да постъпиш като честен човек. Ще мишкуваш с онзи, докато ви хванат или докато му омръзнеш и те зареже.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3d2d5f4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   нормално е, жените така са устроени, не изпитват вина

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4865f80f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Какъв е този живот? Живееш с човек, който не обичаш и който не те обича. Изневеряваш му за да му отмъстиш за лошото отношение към теб. Живееш в брак без бъдеще, уж само заради детето...
Разведе се разбира се. Другото е самоубийство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 189bbb1966
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ти се чешиш, но детето плаща за изневерите ти. Още малко като порасте, ще усети отровната атмосфера в която живее, и тогава ще му стане много гаден живота. По добре се разделете и всеки да живее по свой си начин, но не и да лицемерите пред детето си, това е по гадно от раздялата!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a8648040a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Липсва ви интелект, като дете на разведени родители ще ти кажа следното, не само че се белязвате с мъжа си за цял живот но дето ви ще е най потърпевшо от простотии те ви

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8afcc4761c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Търколило се гърнето,та си намерило похлупака-приятелят ти може и да е нямал сексуален контакт,но ти бързаш-да не би да останеш назад.Като чуя тия приказки-какво ни липсва във връзката,призлява ми.Едва ли има човек,който е на 100% удоволетворен във връзката си,но разумните хора правят опити да я укрепят,не се спускат по нанадолнището-да се чукат с първия,който им обърне внимание.А това,че не съжаляваш много ясно говори що за жена си,каква ценностна система имаш.Искаш ли прогноза за бъдещето си-обвързания ще те зареже много бързо-просто няма какво да те прави,за какво си му,той вече те е преценил.Ку.ви под път и над път.Моли се да не разбере приятелят ти,че тогава вече съвсем други въпроси ще си задаваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 54c922dc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам как е като баща твоя мъж, ако си изпълнява добре тези задължения, продължи да си с него и с любовника ти. Само времето ще покаже докъде ще стигнете и ако съдбата реши, ще те срещне с друг човек.
П.с. изобщо да не ти пука и си гледай живота

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2ecb56bb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами всичко на този свят си има начало, има си и край...
Вашата връзка очевидно е приключила. Хубаво е обаче, като разумни хора, да я задържите поне още 18-20 години, за да можете да си отгледате детето и да израсне то в кажи-речи нормално семейство.
През това време очевидно няма да сте влюбени един в друг, всеки ще кръшка и т.н., но поне можете да се уважавате и да си партньорствате в живота и в отглеждането/възпитанието/образованието на детето.
А защо не и едно братче или сестриче да му родите, за да не живее само в скука и асоциалност...

Според мен, ние хората трябва да сме нещо повече, по-висше от просто разгонени бозайници, които си го слагат с който им падне и когато им падне, без да мислят за последствията (а те обикновено са за много години напред и дават отражение върху психиката/развитието на други човешки същества).

Майки, гайки.. какво общо имат те с вас? В тяхната къща ли живеете?
Има хора, които живеят без родители (просто те са починали..) от 10 и повече години! При тях каква е ситуацията? На тях кой им е виновен?
Пораснете малко!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6f33390756
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз ли нещо съм сбъркан? Не мога да разбера как точно човек си отмъщава, като изневерява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 88820d6a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Това жена ти докато е бременна да се вайкаш с други е много подло, така че да не ти пука прави каквото ти е кеф на теб. И аз откакто разбрах за моя вече искам да си гледам кефа ама с този корона вирус не е лесно.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f5a417fffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ами ти един вид зад гърба му все едно му се подиграваш и казваш ти си гати балъка смешник и после се връщаш у вас при него. Не върви. Гадно е. Грозно е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d88134bb79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Като сте с хора дето не обичате, само заради секса, така се получава.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1760daccc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Няма оправдание, че той направил еди кво си, дай и ти. Той утре ще се метне, хвърли се и ти? Според мен човек трябва да си гледа себе си. Или прощаваш и продължаваш, или си гледаш детето сама, вместо това си избрала третия вариант. А това, че не ти пука, значи, че не го и обичаш. Толкоз.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 15a463dd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   3 - Ако жена ти се чука с някой, дали ще ѝ дадеш такива съвети? Или си от онези, дето те самите имитират щастливо семейство, докато мишкуват настрани или си някой ,който се кефи като е,ат жена му. И защо някой от коментаторите трябва да ѝ гледа детето? Нали има любовник, с който им е супер заедно- да го гледа той, щом ползва майка му.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 19d9a8c810
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Няма и смисъл от чувство за вина, това че си правила секс с друг мъж или жена, съвсем не значи, че настоящата ти връзка е изчерпана и че трябва да я прекратиш, и че създаваш токсична среда - това са глупости на ограничени в мисленето хора.
Направила си нещо, което ти е доставило удоволствие и положителни емоции - защо не? От кога това да си потиснат и ограничен е мерило за успешната връзка? Още повече, че ти нямаш планове за дадения мъж - не си му обещала да зарежеш семейството си и да си с него, а просто се забавляваш. Подкрепям.
Аз съм жена на 37, също често се случва да правя секс с други мъже, освен с моя, също знам, че той се забавлява с други жени и никой от давама ни не се чувства гузен, нито пък обвинява или очаква оправдания от другия. Държим само да сме отговорни. Иначе - заедно сме щастливи, сплотени, подкрепяме се, обичаме се, гледаме си детето, домът и служебните задължения и си живеем много по-пълноценно от други двойки, които непрекъснато се следят и подозират.
Тъй че, мила, живей си живота, както го разбираш и не се трови за глупости. Като умреш, никой няма да напише на надгробната ти плоча - "Тука заровиха най-честната жена на света" - живей.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 649a8f4190
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Всичко между вас е свършило в момента, в който ти е изневери л с друга. Жалко за детето наистина. В днешно време това е често срещана история и съветите са винаги едни и същи, няма как да се разминеш без драма. Детето ще страда и в двата случая, но раздялата ще е по-милостивият вариант за него. За теб също бих казал, че раздялата ще е по-добър вариант. Оставяй и другия защото все пак е семеен. Започни на чисто без гузна съвест.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f52deac690
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Правите деца без да мислите. Това е масово. Грозно е. Знаеш, че не си права и си гузна.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5252a02a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Бих се разделила с него заради изневярата по време на бременност и заради това, че е мамино синче. Този за нищо не става, а и ти не го обичаш. Няма смисъл да си губиш времето в подобни взаимоотношения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 89ab20a685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Приятелски съвет Пуфи, раздели се с него. Не е нормално да очакваш дете от жена си и да сваляш звезди на друга. Мъж съм, жена ми ми е родила две дечица момче и момиченце обичам я безкрайно , не мога да си представя какво сърце трябва да имаш за да постъпиш така като него, или ти защо се измъчваш и лъжеш. Разделете се най добре ще ви е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 89f2fbd586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Да, зарежи го. Особено ако не го обичаш и/или уважаваш вече, няма смисъл детето да расте с хора, които не се обичат и не държат един на друг. Ще си по-щастлива сама или с някой нов, който те цени. Изневерите се случват точно защото не си тръгваме на време, няма за какво да се чувстваш виновна, както обикновено той е започнал

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e60ca7db59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Може с другото момче да станете и приятели, тогава ще сте си ценни. За сега не се отделяй, ако обаче нещата са към края си... отдели се и мисли ще можеш ли да гледаш детето сама.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 758a652194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Хм 17 интересно дааа... По принцип когато човек има семейство той трябва да бъде отговорен първо към него(финансово, емоционално, да възпитава и т. н. ). Но понякога се случва така, че страстите поохладняват вътре и човек се позаглежда навън. Аз не съм от вашата гилдия-тази на болните ревнивци за който единствената цел е да следи този до него и да не може да спи от това, имам си други главоболия за да се занимавам с това. Имаме си доверие със съпругата и си говорим и на такива теми, а ако тя има желание за нещо си е нейна работа ако ли пък аз моя работа съответно стига да е с акъл и да не страда никой;-).
Семейството е на първо място и аз не разбирам как такива като теб примерно(не знам дали имаш такова)съветват смело-развеждайте се на воля!
Тръпката била изчезнала, ми не съм влюбен/а вече и хоп готово, нова връзка и ето го правилният човек но пък неговото влюбване изчезнало после и така докога, любовчийски дивотии до безкрай.
Децата кучета ги яли така ли? ! Зад клавиатурата е лесно но пак не видях някой да се ангажира да помогне на авторката с детето нали? Кой ще замести баща му- новата тръпка или, , пеперудите, , ми съмнявам се силно.
Семейството е и саможертва в името на децата не е само за собствения гъз. Може и да има двама съпрузи лудо влюбени един в друг докато смъртта ги раздели(чак ми е леко смешно)
но аз не познавам такива а общувам с доста хора та така.
Към авторката-гледайте си заедно детето с баща му изгладете отношенията с говорене споделяне това е важното, а това кой с кого каквото правил са маловажни неща тях да ги нищят ревнивците и любовчиите.
Лек ден на всички!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f9de04af15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   До 18. Това, че курвалъка сте го превърнали в семеен спорт нито те прави разкрепостена, нито авангардна, нито с една глава по високо от другите. Това да ти го завират различни мъже, а после да се предлагаш на съпруга си, най -малкото е нехигиенично, и обратното важи за мъжа ти. Предлагам ти да си направите пълни изследвания, вкл. и за ХИВ. Защото едва ли тези дето те чукат, чукат само теб. Опасни сте за обществото.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 94fcbc4f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   н. 18 Стига фантазии, лъжи и нехудожествени измислици... няма такъв филм, просто няма. Освен ако не сте пълни морални уроди.
Авторке - няма лесни пътища пред теб. Това че той ти е изневерил, не е основание да го правиш и ти. Любовта не е спорт за точки, нали? Това че не чувстваш вина, означава, че пак ще го направиш. Тоест имаме двама курвари... Или си продължавате така или се разделяте. Чака те обаче нелек живот на самотна майка. Това е истината. Няма да намериш мъж за ново семейство - поне тук. Българските мъже бягат от жени с деца. Не казвам, че е правилно или неправилно - казвам ти фактите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8689b02ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Твоята история е потвърждение, че
1. Прошка за изневяра няма.
2. Изневярата не може да се върне.

Нито си му простила изневярата, нито пък ти минало след като ти си изневерила.

Що се отнася до ситуацията, за която искаш съвет - струва ми се, че трябва малко да мине време, за да започнеш да мислиш по-трезво и когато емоциите не са толкова силни.
Това, което си написала не е съвсем така. Опита показва, че и да не забравиш какво си му причинила - след време то ще ти се струва безобидно. Виж - това, което той ти е причинил (евентуално) - наистина няма да го забравиш и едва ли това ще ти е единствената изневяра.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 023148fe48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До 30- ,,Твоята история е потвърждение, че
1. Прошка за изневяра няма.
2. Изневярата не може да се върне,,
Добре че не всички мислят като теб!
В София 30 неразведени да има вече;-).

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c25751eea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Присмял се хърбел на щърбел. Сега е моментът да се припомни един прост факт от живота: ако аз ограбя банка, ти не си оправдана от обир на магазин. Ти си гукаш с момченцето, той се натиска с любовницата си Киро, какво ли остава за детето? Моят съвет е развод. Вторият съвет е малко да мислите и двамцата преди да се стигне до това да търсиш житейски опит в анонимен форум.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8689b02ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   №31, ами - още не съм виждал някой, който е простил изневяра. А вече минах 50 :)
Ама простил наистина. Иначе знам много хора, които не са се развели и уж са простили.
И изневеряват на поразия.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ba397076b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До 18 - За честността няма да напишат на гроба, щото тя се очаква от хората. Но като нищо могат да напишат "курва" или "куртизанка" и пр.

В конретния описан случай изглежда, че се измъчвате, че сте заедно. Бракът е приключил. Млади сте, просто трябва да се разберете за детето - кой, кога, как, и да тръгнете по нов път.

Тази новосъздавана @норма@, че изневерите са Ок и едва ли не всички живетя с такива е отврат и говори за много ниското - скотко - ниво на българското общество. Това се отразява и вижда във всички сфери на живота - от Бате Бойко до... където си поискате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker