Расисти. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Расисти.
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1142 пъти
Здравейте, момиче съм. Обикновено си падам по турските момчета. Незнам защо така, обаче при мен е така. Но наще нещо не са съгласни. И като чуя за това ми стана гадно и се насълзявям. Незнам защо трябва да се делят хората според произхода. Зависи каква ти е душата и сърцето, не какъв си. Харесвам едно момче, което е турчин и той ме харесва. Но искам.да споделя, че ми стана малко обидно, по коментарите на другите истории, че турците мразели българите и тн. Възможно ли е да имам дълготрайнна връзка с турчин? Тежко ми е на сърцето, че ако взема да се случи да се оженя за турчин. Семействата ме притесняват. Всеки има право на любов. Не обиждайте и не се заяждаите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 9d564dfcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Не знаеш значението на думата расист. Българите и турците сме от една раса.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0d4454cffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Зависи от турчина. Ако е български турчин вероятността един ден да те вземе за жена е нищожна, ще те ползва докато техните го оженят за туркиня, а вашите не им харесва идеята дъщеря им да е ползвана за трупане на опит в секса

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9dec886457
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Турците са от нашата раса. Това не е расизъм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f66df70511
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Все ще е по- добре от българин!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 74a88e00e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моя съседка, на години вече, много прилича на българка, а е туркиня.
Историята и е наистина странна, има приятел от училище българин, който много прилича на турчин.
Голяма любов, привързаност, .... но идвете страни родители не дават и дума да се каже.
Всеки от тях създава семейство, има деца, и ...... и с години продължават да се срещат, т.е. стават любовници.

Даже работеха на едно място и половинките им се досещаха за случващото се, ....но как са се оправяли незнам.


А мой братовчед българин, втората му жена е туркиня, прекрасна жена, как го трае моя братовчед, не знам. Много свястна и всички я приемаме абсолютно без всякакви резерви. Синът им се възпитава като християнин.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5b18673f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не знам за кой път вече пускаш тази тема...
Когато си пълнолетна и независима можеш да правиш каквото и с когото си поискаш. Няма защо родителите ти да одобряват избора ти на мъж, не сме в средновековието.
Дотогава имаш още време да учиш първо. Не знам каква е тази истерия твоята, просто имаш нужда от драма, а си нямаш иначе никаква?
И научи първо що е то расизъм!
А след време дали ще е турчин, българин или от друга националност мъжът ти още не знаеш, имаш много много хляб и учебници да изядеш още!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0e5c2fb492
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това не е расистко, турците се от същата раса като нас. Но е разбираемо, всеки родител иска внуците му да са част от неговата си националност...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: affa98de72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Както каза, ти си си още момиче! И то наивно - разбираемо. Никой мъж особено от турски произход няма да ти каже истината в очите. А знаеш ли те как гледат на такива като тебе? На балами, гледат да ударят кьоравото (кьоравото в случая си ти!), а помежду си говорят за българските щерки като за к*рвички. Е, вероятно няма да повярваш, но за мъжа жената е за еб*не, а отношението на турците към българките е като на плячка, чийто корем могат да надуят и да я третират нея и бебето като втора ръка съпруга. Да, може да ти се случи и това - да гледаш как той създава ново семейство от туркиня, която уважава 300 пъти повече от тебе, а ти да си на социални помощи. Разбира се, не генерализирам, не е 100% сигурно, че точно такъв ще е твоят сценарий. Но при всички случаи ти за тях си просто младото агнешко, което се е отделило от стадото и което ще бъде схрускано сладко-сладно. Но-о-о, това минава под формата на "много си красива", "имам чувства към тебе", "много ми харесваш", дъра-бъра и някоя китка рози, лаленца, типичния меден гласец, с който турците гугукат на агнешкото и пр....

Та, с две думи казано, НАИВНА СИ!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9731ca0d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Проблемът определено не е расов, даже не и толкова етнически, колкото религиозен. Турците са мюсюлмани. Предложи му да приеме Християнството, ако се съгласи, значи те иска достатъчно и си струва да се обвържеш с него. Но, естествено, вероятността да се съглас клони към 0. Защото тогава пък неговите родители ще го отлъчат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 81beb06dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   М42 От години имам някакво странно привличане към туркините. Мислех си, че понеже имат по-различно възпитание или изглеждат по-различно, но се оказа, че не е това. Преди две години дойде нова колежка, светлокоса, зелени очи. Още като я видях и ми се появи силно желание. Чак след като правих секс с нея (даже се изпразних в нея, добре че не забременя, че е семейна) разбрах че е туркиня, и то стана случайно от коментар в профила и във фб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5b18673f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Н 10, като кои "вас"? Говориш за една от люлките на цивилизацията като едни от "вас"? ! Нещо друго освен букварчето че ли си някога? !

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cd081272b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Искам само да попитам : Кой ви спира? Любовта няма граници, докато вие сами не си поставите. Няма как да се опитваш да сложиш в решетки нещо безгранично. Докато слушаш хората, няма да си щастлива, дори и семейството ти, не ги вини, те просто са живяли по такова време, не е било нормално двама чоека с различни националности да се обичат и да създадат семейство.
Любовта не се измерва в години, раса, пол, килограми, километри, националност или социален статус, обичайте се и спрете да слушате закостенелите хора, с тесен мироглед

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 02f2445d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Сега се насълзяваш от вашите, и от правдивите неща, които ти говорят, но ако знаеш какви горчиви сълзи и колко дълги години ще ги плачеш от "турчетата"... идея си нямаш!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6caae04aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ако е свестен, обичайте се, бъдете си заедно. То като цяло турците са в пъти по-читави от араби, негри и цигани.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bd6498d777
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Турчулята не са чужда раса, моме. Много от тях са си мелези - кой от анатолски гърци, кой докаран от Монголия, кой го гепили от Египет. Това дали нещо може да произлезе зависи от вас, не от мнението на другите.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a34b128caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   1-ви. Иска ти се да е така ама уви. Българите не сме нито с черни очи, нито с тъмно кафява кожа, както изглеждат истинските турци които са основната част от населението на Турция, не говоря за малкото турци с по-светла кожа които са наследници на крадени български деца чрез кръвният данък по турско. Да не говорим колко много и значими неща е дала на света българската нация, а турската която е 12 пъти по-многобройна при това не е дала нищо на света. От една раса са само българите и турците-наследници от родословно дърво на еничери. Като вторите са доста омешани с турски гени, за което и максимумът който могат да дадат е по-известен хирург или писател(с български облик са всичките известни такива турски хирурзи и писатели), но не и създател на неща променили света, както е с представители на българи. Така, че не пиши глупости. Никога турчин не е създал нещо от категорията на пътническият самолет, ксероксът, факсът, компютъра и така нататакът неща да не изброявам. И няма да създаде. Никога Турция няма да бъде приета в ЕС въпреки че се напъва вече над 50 години за това, за разлика от България която беше приета с широки обятия веднага щом прояви интерес макар и да не беше икономически никак добре. Никога турчин няма да бъде поставен от световният елит на пост висш еврокомисар или шеф на международният валутен фонд. Ако не знаеш какво значи това поинтересувай се за да ти светне лампата. И без гореизброените факти е достатъчно да се каже, че ние сме християни, а турците мюсюлмани за да нямаме нищо общо. Това без да броя, че България е една от страните с най-ниска престъпност в света и тук човек може да се разхожда сам нощем спокойно. Нещо немислимо за Турция и нейното население. Благодаряйте се, че Атаюрк който беше българин ви цивилизова малко, макар и неуспешно. По точно е да се каже, че без българският ген Турция е загубена. Ако той не присъстваше там макар и малко, сега Турция щеше да едно към едно с останалите държави от нейната раса и религия-Икар, Афганистан и т. н. А авторката по-добре да послуша родителите си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 61a39b02dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз да питам, понеже никой друг не го е споменал досега, ама как така ХЕМ произходът нямал значение, а била важна душата и сърцето, ХЕМ ти, видиш ли, си падаш конкретно по турци!? !??
Все едно, няма значение какъв е, как изглежда, ама като разбереш, че е турчин и се подмокряш. Ми че ти си си чиста расистка. Просто си расо-изменничка!
Толкова си тъпа, че даже не осъзнаваш как си противоречиш!
Произходът няма значение -------- важни са душата и сърцето! ------ИЗБЕРИ СИ ЕДНОТО! Та еба в тъпото същество.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bfa67a00fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Първо научи какво е расизъм, после проучи животът и обичаите на турците и ако още ти се занимава с турци, давай! Но имай предвид, че както твоите не искат турчин, така и родителите на турчинът може да не искат българка! Не знам защо си мислиш, че там обожават българите. Да не ти казвам какво са ми казвали в очите хора от турски произход, защото ще ти се объркат съвсем представите за живота! А като се сетя за това си представям какво същите говорят зад гърба ми, щом това ми го изстреляха в лицето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3f36f62454
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Според мен не е толкова до произход, колкото до разлика в манталитет, вярвания, традиции. И тук си зависи от човека. Моите наблюдения:
- Една съученичка ходеше с турчин. Истински, от Анадола. Уж либерален, уж не е религиозен, но турчинът си е турчин. Събира се с приятели, само мъже. А тя, вместо да им слугува, сяда с тях и си качва краката на масата. И после него са го базикали. Било им е странно. Майка му постоянно му намилала срещу нея. Накрая се разделиха, семейството му не я прие.
Един приятел имам, български турчин. Но той е много светски настроен. В кръга му са основно българи. С него на една маса сме пили ракия, яли сме свинско и дори сме пели възрожденски песни (в хижата като пуснат "Кой уши байрака", той няма да се цепи я). Всичките му приятелки, които познавам, са били българки. И сегашната е, много се обичат и на никого не му пука за религия. Ама на него и баща му е много лиебрален. Познаваме се, готин човек, не знам дали е вярващ, но не дели хората по религия.
Един приятел имам, който живее с туркиня, дете си имат, нямат официален брак и не им пука. Но тя е отракана светска бизнес дама, има си частна детска градина. Не е някоя талибанка.
Аз лично бих взел туркиня, ако не държи на религиозни традиции (тя ако държи, няма да се занимава с мен). Искам децата ми да са кръстени и с български имена.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3150121505
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Турците не са индоевропейци. Турците са по-близки с монголци, корейци, японци - с тях споделят сходна езикова граматика и някои общи думи. Отделен е въпросът какви са били прабългарите, доказателства сочат за връзки с иранци и кюрди, както има поддръжници на тюркски произход (която се отхвърля през последните години). Днешните българи са внуци на славянски и прабългарски елементи.

"Обикновено си падам по турските момчета" - Явно има причина за това ти действие. Възможно ли е ти самата да имаш турска жила? Според мен има такава вероятност.
Личният ми съвет е да не следваш сляпо някакъв животински инстинкт и да не съдиш хората по етнически, религиозен или физически признак. Не е лошо да имаш връзка с турчин, ти ще живееш твоя живот, стига наистина да си пасвате. Ревенето няма да помогне, по добре се стегни, направи си изводите, като внимавай де са плюсове и минуси.

Насила няма как да промениш чуждото мнение. Просто нещата ги оставяш на самотек, просто има хора мразещи турците и това е. Не знаем какви са ги вършили нашите предци, не сме отговорни за техните постъпки. Обикновеният гражданин турчин Хасан какво му е различното от този на Иван? Трябва да изхранва семейство, да се труди като вол, да изплаща наеми/заеми/ипотеки, да изучава децата си, да има парички за кат му е нужно (а те винаги са нужни), да бъде уважаван и обичан...

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d36c3e492d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Любовта е в началото после са интересите, като ти се ебе с него еби се обаче не разчитай че всичко ще розички и пеперудки в корема ти завинаги, така че си трай пред вашите и толкова. Като се разпърдите което ще стане защото сте тийнове и абсолютно няма кво да създадете и развивате заедно че и семейство да създавате евентуално, просто продължаваш докато намериш мъжа който ще те изстреля там където искаш да си

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 815a2b2099
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   "Обикновено си падам по турските момчета. Незнам защо така, обаче при мен е така. Зависи каква ти е душата и сърцето, не какъв си".

В тоя ред на мисли, тук също има расизъм, или както искаш го наречи. Нали душата и сърцето, та българските момчета = турските момчета, ако им гледаме сърцето и душата. Според мен ти просто имаш фетиш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 42a78f1994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Глупости, няма такова нещо като турска раса. По произход са нещо смесено между гърци, араби/кюрди и някакви тюркски групи които отдавна са претопени, подобно на нашите прабългари. Ако вземат да направят едно мащабно проучване ще се окаже, че сигурно половината им население в западна Турция е с гръцки/балкански/славянски произход. На юг и на изток са си чисти араби на външен вид.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker