Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1397 пъти
Здравейте.
Бих искала Вие, като едни странични наблюдатели на моята ситуация, да ми кажете как бихте реагирали в същата ситуация и какво мислите вие по въпроса.
От днес ме налегнаха мисли, че мъжът ми може да ми изневерява. Като цяло аз съм доста наивна и предполагам, че ако ми изневеряват аз бих разбрала след доста време именно, защото съм много наивна, вярвам сляпо на мъжа си и досега никога не съм имала такива съмнения. Поводът да си мисля, че може би се случва нещо е, че днес моят мъж ми каза, че се е разбрал с неговата колежка да я заведе до един магазин за електронни цигари, защото и двамата пушат такива, и щели да си изберат заедно течности за цигарите. Много странно ми стана, попитах го, защо трябва да ходят заедно, той каза, че тя не знае къде е магазина и ще и го покаже, а и така или иначе трябвало да си купува и той и затова щели просто да отидат заедно. Магазинът се намира на 5 мин. с кола от нашият дом. Казах му, че няма проблем и да ходи в крайна сметка. Не съм навлизала в излишни разпитвания. Той тръгна и когато беше на вратата го попитах колко време ще се бави, той каза, че само отиват до там и се връщат. Аз си останах с бебето вкъщи ( имаме малко бебе ). Колежката му трябваше да го чака направо пред магазина, тя е с кола, преди да тръгне говореше с нея по телефона и уш и обясняваше къде се намира и как да стигне. И така той тръгна. Прибра се след 1ч и 30 мин. което страшно много ме усъмни. Като се прибра го попитах какво правиха толкова дълго в този магазин. Той не ме погледна в очите и измрънка нещо под носа си. Каза че на колежката му и бил паднал акумолатора и затова се наложило да я вземе от тях, така и не разбрах нищо повече, защото не ми даде никакви обяснения. Аз и не попитах повече. Не знам защо чувствам големи съмнения за изневяра в момента. А знам, че интуицията никога не лъже и от това се притеснявам... Дали всичко е в моята глава или наистина има защо да се съмнявам. Сега се сещам, че и друг път ми е казвал, че след работа е карал въпросната колежка до тях, защото му било на път и тн. Аз познавам момичето и като ходя в работата му тя се държи много мило с мен, но всичко това ми се стори много съмнително.В главата ми се мотаят мисли, че може и да не е бил точно с това момиче, а с някое друго и просто да ме лъже с колежката.. Не искам да прибързвам с изводите, но аз вярвам на поговорката,, че човек трябва да има уважение към всеки и доверие към никой, дори и било то моят собствен мъж... Вие бихте ли се усъмнили в такава ситуация ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: ff7732045b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   По всяка вероятност ти изневерява.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 20a281697e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Оправя колежката, докато ти гледаш детето ви. Бих го пратила да спи пред вратата и.
Мъж с колежка трябва да е само на здравей и чисто по работа. Никакви такива услуги извън работно време.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 82f94069df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Аз, ако кажа на мъжа ми че излизам с някой, няма да му изневерява. Не би ти казал според мен, че ще излиза с въпросната ако изневерява. Като цяло може и да не е мислил за изневяра, а да се е случила. А може и нищо да не се е случило. Гледай занапред дали има нещо. Секс иска ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1b043edd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей.

Не искам да насаждам съмнения у теб, но май има нещо с някоя. Ако е толкова близо магазинът защо ще се бави толкова? Всичко може да е, но ми е съмнително доста.

Ж28

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dad22071b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Няма две мнения... мъж с жена и бебе да ходи да се бави толкова с друга жена. Моят мъж не би заговорил друга, камо ли да ходи до магазин с нея. Това не е нормално... този те лъже нещо...

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a29b3acf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ми бил е с колежката на по кафе след това, но чисто приятелски. Просто не ти е казал, а може би е измислил това с акумулатора, за да не ревнуваш. Може и нещо друго да е свършил като задачи.
Не мога да си представя, че за около час - час и нещо му е стигнало времето да се изкръшкат с тази. А може и тръбопровода да и е оправил в тях :d или просто да е изникнало нещо друго. Да е направил друг ремонт, да и смени сифона например в тях. Но ако си ревнива може да не споделя такива неща в детайли.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2be86c98a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Най-вероятно го казва за колежката, защото ако някой го види ще каже ама аз ти казах. Женската интуиция никога не лъже. И да разбереш истината какво ще правиш сама с детето. Аман от комплексирани мъже и жадни за секс колежки. Моят имаше много приятелки и уж само им помагаше ама после стана ясно, че не е само помощ. Даже беше правил неща за които дори фантазията ми не стига.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8909413cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прекалено мнителна и ревнива си. Внимавай да не се задълбочи, че води до болести.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5a8957fa6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7 - Обясненията му са направо смешни, не го бива и да лъже убедително. Не бих повярвала на нищо, от това, което ти е казал. Колежката хем не знае къде е магазина, обаче ще го чака пред него, ще си избирала пълнител за цигарата, сякаш ще купува кола, че ѝ трябва консултант? Как си е купувала преди без него? Въпроси, на които няма да ти отговори нищо смислено. За случая не го питай повече, но си направи извода за себе си. Следващия път като започне пак да обяснява, че се налага да ходи по подобни дела, му кажи, че ти е писнало да стоиш в къщи с детето и тръгвате с него да се поразходите с колата, без да приемаш никакви откази и обяснения. Тогава му гледай реакцията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6ffbb2cc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Все повече започвам да мразя мъжете. закакво се обвързвате като не можете да си държите оная работа в гащите бе. закакво наранявате самочувствието на една жена и я карате да се чувства като нищожество. Но вие нали се имате за тарикати-"виж как мога да си имам жена-слугиня и да чукам която ми даде навън. какви сте вие бе, какво искате? Като ви се чука не се женете бе. Страхливи комплексари, чекиджии. Вашия свят се върти върху един женски полов орган. Толкова сте жалки егоистични нищожества. Предпочитам да си купя вибратор отколкото да си тровя живота с такива като вас. Виж аз големеца няма никой като мен мога да въртя по две три наведнъж и какво печелите накрая-самота. Като се разболеете един ден на дърти години курвите ли ще ви дадат любов загриженост. Ненормалници МРАЗЯ ВИ

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e2bf7ede31
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно нещо се случва.Ако все още не можете да правите любов,може желанието му много да се е засилило.Ако е така,защо не го попиташ директно,липсва ли му секс,сега докато все още не си се възстановила след раждането.Да видим какво ще отговори?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 280ebbd7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ще ти го кажа директно,но не за да те наранявам,а просто за да ти отворя очите.Тук работата не е чиста и ти сама го разбираш.За жалост ти пиша от собствен горчив опит-и моя мъж така караше колежка до къщи.Самата аз виждах-тя живее съвсем близо до дома,а и винаги се намират услужливи комшии,които да ти подметнат,но аз казвах-какво толкова,работата им е далече,пеш ли да върви жената.Ни приемах,ни предавах...Е,накрая лъсна всичко-къде са се отбивали преди да я докара пред тях.Мераклийки жени колкото искаш авторке,а ти ако си държиш на семейството вземай веднага мерки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 47cfb12bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Какъв е тоя контрол? Ама защо си се забавил, какво си правил, ужас. На мен ако някой ми държи такава сметка, просто няма да ги изтрая. От какво точно е породено недоверието ти към мъжа ти? Че се е бавил час и половина, а на теб ти се е искало за 10 мин да е приключил? От твоята несигурност? От какво точно? Защото за мен това, което разказваш, не е причина. А и като си на този принцип "че човек трябва да има уважение към всеки и доверие към никой, дори и било то моят собствен мъж... " защо си създала семейство? Че ти ако на партньора си нямаш доверие, на кой? Ужас, дано не попадна на мъж с твоето мислене.

Лола

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker