Баща ми изневерява на майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Баща ми изневерява на майка ми
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1460 пъти
Здравейте!

Историята е отвратителна. Майка ми е хванала баща ми да й изневерява с негова колежка и то за втори път (първият случай е от преди 6 години и тогава баща ми е обещал да не се среща повече с въпросната жена). Аз съм момиче, на 20 години и вече не живея с родителите ми. Обаче тази история ми идва прекалено много. Не разбирам на баща ми какъв му е проблема. Мама работи, поддържа къщата в изряден вид (дори прекалено изряден), готви хубаво и секс правят редовно. На всичкото отгоре му угажда на всяка претенция. Не разбирам той какво намира в онази жена (виждала съм я на снимки, но не и на живо). Тя също е омъжена и има 2 деца. Знам, че може би звучи леко прекалено, но след като разбрах цялата история, а то стана случайно (видях чата на майка ми с баща ми в една социална мрежа) направо не искам да виждам баща ми. Мама се справя изключително добре. А баща ми се държи все едно за нищо не е виновен. Със сигурност знам, че мама не му изневерява, защото тя всяка вечер си е вкъщи, много рядко излиза без баща ми или без сестра ми. Аз все още се правя, че не знам и пред двамата. Вече се виждам по-раяко с тях, защото живея с приятеля си, но сестра ми е по-малка от мен и не знам тя как би приела подобно нещо, ако в един момент разбере.
Пиша тук, защото не виждам, на кого мога да споделя. Ако приятеля ми разбере, ме е страх, че направи нещо, тъй като той и без това не възприема много поведението на баща ми. Баща ми е само дете, без братя и сестри. Свикнал е света да се върти около него и вкъщи винаги е ставало, каквото той каже. Поведението му е малко деспотично, което е в пълна противоположност с поведението на приятеля ми, който винаги се съобразява с хората около себе си и не си налага толкова рязко мнението. Затова често между двамата има конфликти, когато сме някъде заедно.
Някой попадал ли е в подобна ситуация и как според вас е редно да реагирам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: ec34986867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Добро момче си си избрала,добре ,че е обратното на бащата ти.А за бащата ти,донякъде сама си отговаряш( само дете,свикнало светът да се върти около него). Сега си на 20г.не знаеш какво ще ти дойде до главата,когато си на неговите годините. Случилото се е урок. Майка ти трябва малко да започне да гледа и себе си, да престане да му угажда за всичко, да излиза повече с приятелки и познати( нищо друго).Да, такива неща се случват,това е истината

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8f6f361535
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Бих направила така, че мъжът на любовницата да разбере всичко и за предишната изневяра и за сега. Той ако е мъж ще се разправи с жена си, възможно е и баща ти да се постресне. Поговори с майка си, подкрепи я. Посъветвай я да промени държанието си към него- напр. да спре да го обслужва в къщи, да готви за себе си и за сестра ти, да се държи максимално студено и пренебрежително с него. Да го игнорира във всякакво отношение, ти и приятелят ти - също, ако сестра ти не е съвсем малка, може да ѝ кажете каква е причината, нека да се почувства нежелан от семейството си. Заслужил го е напълно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 992945b361
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 2. Трябва заедно да накажете баща ти за подлото му поведение. Нека и другият рогоносец разбере. Вашите вероятно няма да се разделят, но баща ти заслужава един хубав урок. Не може хем да си гледа кефа, хем вкъщи всичко да му е тип-топ. Да почне сам да си готви, чисти, пере и т.н. Хубаво е и сестра ти да знае що за стока е. Не оставяй предателството безнаказано.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 98f91b38f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Тва го правят, щото като погледнеш колко простаци има тук в тоя сайт, които подстрекават към изневяра със думите: Млада си, изживей си пропуснатото, това веднъж се случва, и още куп пробити изказвания от хора, които мозъкът им си е занижил умствения капацитет.

Гаро

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cf38f6a831
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Теглете му пълен игнор на баща ти и майка ти да спре да го обслужва като слугиня! Направи добро - изяж ла*но, това е. Няма да види благодарност. И не е лошо, че си е харесал някоя друга, това се случва и никой не е застрахован. Лошото е, че е нагъл, нахален и мишкар, който си е хванал добра жена, която да го дундурика, а той да си вее оная работа насам-натам. Такива индивиди заслужават да свършат с някоя харпия, пред която само да мънкат и да гледат в земята. Не знам защо майка ти стои с този човек... до голяма степен и тя самата си е го е отгледала. Подобни хора виреят, защото никой не им е скръцнал със зъби и не ги е поставил на място. Явно досега просто не си е намерил майстора, защото вие звучите като добри и хрисими хора, над които той е решил да се налага, защото е лесно. Взел ви е за даденост и откъм грижи, и откъм отношение.

На твое място ще му кажа, че знам какви ги а надробил и сопола си няма да хвърля повече по него. Отново не заради изневярата, а заради това, че се държи сякаш другите са му длъжни и не седне да си признае като мъж, че е излъгал и топнал чушката. Не може никога за нищо да няма последствия, разбираш ли? Така никога няма да се промени и винаги ще нахалства да се налага. Предостатъчно е, че майка ти му е простила за първия път, явно не го е оценил изобщо, защото го оставяте да ви се качва на главата. Заслужава да бъде изхвърлен навън по долни гащи и да ходи да се напиня пред някой друг да видим дали пак ще си намери семейство, което да командори. Хем да си има женичка, която да го обслужва вкъщи, хем любовница да върти... гледай го ти хитрецът нагъл.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4e6513bd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В работата на майката и бащата човек не трябва да се бърка.
Ако можеш да им почогнеш с нещо давай ама не и да заемаш позиция. Повярвай ми още много такива неща ще видиш въпреки че не ти го пожелавам. Хората са готови заради единия кеф да подпалят света.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0734d5041e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Гаро, колкото и пъти да засичам твои коментари тук, винаги ми допадат! Харесва ми директния ти, на моменти дори циничен, изказ! Хаплив си, но истински, а от истината почти винаги боли...
Дерзай, имаш пълната подкрепа на една зряла жена

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 29a5eda01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 2 и 3, що за глупости говорите? ! Откъде накъде ще въвличате децата в тази ситуация? ! Сестрата на авторката явно е по-малка от нея, как ще се чувства това дете? ! Давате съвети за отмъщение, като че ли това ще промени нещата към добро! Само съдене и пъклени планове за наказание на прелюбодееца, но с много повече потърпевши, ужас!
Авторке, съжалявам за изпитанието, през което преминаваш. Поведението на баща ти, разбира се, не е добро. Няма как да знаеш какви са реалните отношения между родителите ти. Според мен е най-добре да не даваш знак, че знаеш за изневярата. Остави ги сами да намерят решение. А как така попадна на техен чат? Виждаш любопитството до какво води понякога? Трай си, не те засяга пряко, те да се оправят.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 01d2bc54a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ай живей си живота, и не се меси в отношенията на другите, дори и да са родителите ти. Това си е тяхната връзка, ти си гледай твоята.
Тя майка ти, ако й беше "през кура", отдавна да му е била шута на баща ти. Щом си го търпи, значи къде по-малко, къде повече, си го харесва такъв.
btw, голяма ирония ще е в някакъв бъдещ момент да изневериш на тоя твоя, добричкия. :D Накрая ще се получи класиката - деспот си, командориш жена си, изневеряваш й, тя те държи. Добричък си, слушаш жена си, тя ти изневерява. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 76bacf01f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Допреди да разбера за нашите, си мислех че всичко дето хвърчи се яде. Заедно са си, 40 години брак. Истината е, че по-голямо наказание от това децата ти да спрат да те уважават, просто няма. Щом ти е толкова важно да си вееш оная работа извън семейството, просто бъди мъж и се раздели човешки. Не може едното и другото.
Много години минаха, откакто знам какво реално е правил, но горчилката си я има. От герой да се превърнеш в един стар коцкар...

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4aaba56c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Само, че през твоите 20 г. много неща не знаеш. Ако някой ти е насадил, че когато къщата свети, и образно казано майка ти му носи чехлите и сипва ракията, това не означава, че този модел значи щастие. Когато угаждаш за всичко на някого, това отново не означава, че той ще ти отвръща с всичко по същият начин. И не на последно място, баща ти и майка ти трабва сами да си решат проблема между тях. Той ти е баща. Не можеш да ги съдиш. Никой никого няма право да съди. За да се стигне до изневяра връзката е изчерпана и вашите ако искат да са заедно трябва да работят върху това, за целта има консултанти, които помагат да се премине кризата, но ако и двамата го искат. Ти си голяма. Колкото й майка ти да е идеална, баща ти е човекът, който търси нещо в друга жена и недей са мислиш, че двама човека трябва да са заедно, защото са женен и от 30 г., защото майка ти е добра домакиня, заради децата, заради леля ти Пенка и какво ще кажат хората. Когато си с някого трабва да си коректен, ако връзката е изчерпана е по-добре да се разелят, да има уважение и всеки да е щастлив. Не бъди сърница, само Господ може да съди. Гледай себе си и се концентрирай върху собствения си живот. От скандали, отмъщение, мъжа й да разбере и т. н. смисъл няма. Моя позната прекрасна домакиня, на вид живота им супер, просто един ден се прибра и каза на мъжа си, връзката ни е изчерпана, днес бях с друг мъж, не мога да остана повече в тази къща, във връзка с теб. Същият ден си събра багажа и си тръгна. Децата й са големи повече. Днес живее добре, сбъдва мечти си, напрани си бизнес и в момента не е във връзка дори. За мен достойна постъпка, не е лъгала никога мъжа си. Но ако попиташ хората за нея, ще чуеш как тя има лоша репутация. И защо? Защото е взела решение да не цикли в изчерпана връзка до края на живота си, да не изневерява тайно и да запази семейството си за пред никой си, защото ще я одувмат.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e88d923dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само не слушай църковният хор 2, 3, 5 и т. н. (това са псевдоморалисти, клюкари, завистници, ревнивци и тиинейджъри). Работа в отношенията на Вашите или когото и да било нямаш, не се знае как ще те завърти живота.
Живей си своя!
М37г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker