Създаване на дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121264)
 Любов и изневяра (29728)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18546)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Създаване на дете
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1188 пъти
Здравейте, честно казано не занм от къде да започна. В момента съм на 21 години и в момента живота ми е доста объркан. С приятеля ми живеем заедно близо година и от време на време е ставало въпрос за дете. Февруари месец отидех на гинеколог, защото усетих, че нещата не са както трябва. И какво ми казва гинеколога "Загубила съм си детето"... Стана ми ужасно гадно, защото не знаех, че съм била бременна и съм го загубила. Откакто приятелят ми разбра за това нещо иска все да пробваме за това, а аз се усещам, че не съм готова напълно за това. Моля за съвет какво да правя. Да пробваме ли или не...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: b7355dc87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   А ти искаш ли дете? Готова ли си? Искаш ли дете с този човек? Или се поддаваш на влияние и ще го направиш, защото той иска? Май просто не си готова още, а той те притиска и ти от вина ще се навиеш.
Изборът дали ще имаш дете е само и единствено твой, не на някой друг. Така че ти си тази, която трябва да си помисли дали на този етап искаш дете и дали той да е бащата.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 28bf5c1fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ами не като не си готова. Пий си хапчетата редовно и направи през това време всичко, което ще те накара да се почувстваш готова. Или ако се отнася до възраст, определи си тази, която считап за подходяща за теб.
Най-лесно е да издуеш коремът и да родиш. Но да създадеш човек изобщо не е лесно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c3b893548d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   На 21 е твърде рано, но ако имате условията действайте.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 00f1b45967
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Но защо питаш нас? Това е ваше решение. АЗ и съпруга ми когато искахме дете не сме писали по форумите, това са лични неща.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a8f1cbdab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, в момента си много емоционална. Детето не е играчка и наистина е за цял живот. Сама казваш, че животът ти е объркан. От медицинска гледна точка, също не е желателно веднага да се пробваш, поне половин година изчакай. Кажи на приятеля си, че детето няма да избяга и да прояви търпение, защото не си готова и не чувстваш, че сега е времето. Кажи му, че съдбата сама е посочила това.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 32af0c2921
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   По скоро се замисли за това, как тъй лесно детето изпада от тебе. Ако не започнеш отрано с този проблем, как след време ще стане раждане. На 21 години е съвсем навреме за опити, така ще имаш време за реакции при нужда. Чудя се на днешните жени, на 21 се чудят дали са готови да раждат, а като минат 30, започва да става късно. На 21 е най добрата възраст за раждане, добра и за майката и за детето. Жени не бъдете егоистки, не мислете само за собственото си благополучие, мислете и за плода който искате да създадете, не отлагайте за по далечни години, тогава рисковете нарастват. Защо има нужда да рискувате?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4494244d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да направете си дете, не слушай тези който те разубеждават, човек никога не се чувства готов за подобно нещо, но после разбира, че не е бил прав. Всеки се оправдава ама сега съм малка, сега не ми е времето, още не съм се наживяла, сега нямам средства, а искаш ли реално ще имаш средства, другото са само оправсания, а колкото до възрастта сега ти е точното време и не слушай тия на по 30, че не са се наживяли щото тия същите ще ходят да дават пари за инвитро процедури и я имат деца я нямат. Само трябва да се обичате и разбирате и да си гледате детето и то да е по важно от вас самите и всичко на света.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker