ПОЛИТИКА! ИЗБОРИ! НЕДЕЛЯ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ПОЛИТИКА! ИЗБОРИ! НЕДЕЛЯ!
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 532 пъти
Здравейте! Както повечето от вас, аз също очаквам парламентарните изборите в неделя. Вече съм пълнолетен гражданин и смятам да упражня правото си на глас. Мисля, че всеки един български гражданин, трябва да гласува. Всеки глас е важен, а хората, които нехаят за това какво се случва в държавата, нямат никакво основание и право да се оплакват и да недоволстват после. МНОГО ВАЖНО е интелигенцията да гласува, защото в противен случай мнозинството от полуграмотни хора определят, за жалост, обстановката тук.
Лично аз няма да кажа, за кого ще дам своя глас, защото очаквам лавина от коментари, които, разбира се, по никакъв начин не биха ми създали душевен дискомфорт, но няма да имат нищо общо с темата, ако се превърнат в лични нападки, защото това ще бъдат само едни голосовни думи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: c127dd08ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   "Ако чрез гласуването обикновените хора решаваха нещо, тогава щеше да бъде забранено". Има много истина в тези думи.

Аз лично ще гласувам, но не защото вярвам на някого и имам някакви надежди, всички са ми противни и нямам доверие на никого. Докаран съм до там, че вместо да гласувам за хора, които имат виждания за България гласувам за по-малкото зло. До сега не съм гласувал, защото всичко което съм постигнал е благодарение единствено и само на мен. Не ме интересува кой ще управлява, отвратен съм от всичките кандидати, отвратен съм и от стадото (народа). Хората масово са ограничени и не виждат по-голямата картинка, готови са да си продадат гласа за едно кебапче. Аз отдавна съм се отказал от надеждата, че някога ще се оправим, просто погледни народа ни и си направи сметката. Гледам се себе си и близките и не ме интересува никой друг, нито кой ще управлява, завися единствено от себе си и всичко хора, които са се отвратили от реалността ще се съгласят, че това е начина.

За кого да гласувам ако искам България да върви напред, да не сме на последно място по всички хубави неща и на първо по всичко лоши?
Моето мнение за партиите е следното:

ГЕРБ - Напълно некомпетентни във всяко едно отношение, аз един нормален от тях не съм видял. Това са хора без достойнство, без морал, единствено ги интересува да грабят. Корупцията е навсякъде и който не е съгласен с нещо го мачкат с всички институции. Мога да говоря до утре за тях, но няма смисъл..

БСП - Има ли смисъл да ги коментирам? Това са другата страна от същата монета. Нямам им никакво доверие.

ВМРО/НФСБ/Воля - Същите като тези от ГЕРБ. Основните им патерици.

ДПС - Ще пропусна..

Демократична България - Партия, която е финансирана от щатите. Масово членовете им са се занимавали с "Отворено общество" и всякакви подобни НПО-та целящи деградацията на младите, джендър идеологии, расизъм и всякакви такива идеологии, които вместо да премахнат това срещу което се борят правят точно обратното. Не им вярвам.

Слави - Нямам мнение за него, но не смятам че е способен да води държавата. Не ми вдъхва доверие.

Мутри вън и всички подобни партийки, които се навъдиха около протестите - Тарикати, които си изиграха картите правилно колкото да се намърдат във властта. Използваха недоволството на хората и си постигнаха целите.

Та да попитам пак... за кого да гласувам??? Кой от тези изброените мисли за България и за хората??? :)

Има още една партия Възраждане, чиито членове на теория говорят много хубави неща и се припокриват с моите виждания, но на практика ще видим какво ще направят. Ще гласувам за тях, защото някои от нещата които целят ми харесват като идея и ми се виждат най-нормални и желаещи България да върви напред, съмнявам се обаче да стане нещо. Фактът, който ме кара да гласувам за тях е че постоянно се опитват да ги смачкат и да им попречат по някакъв начин, което говори че не играят по свирката на управляващите и не са им удобни, точно за тва ще гласувам са тях, пък каквото стане. Нямам големи очаквания. Не ми пука и особено, тази пасмина си заслужава съдбата. Аз не завися по никакъв начин от това кой ще дойде на власт и ако действително България е тази сбирщина наричаща себе си народ, тогава ми е все тая.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 37fc8ec79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Наивно е да мислиш, че нещо се промени към по-добро. Всички днешни партии водят началото си от една- бай тошовата БКП. Партийните им вождове са членове на комунистическата върхушка или наследниците им, възпитани от такива. Корупцията е вездесъща, бедността и ниския стандарт във всички житейски области- също. По-голямата част от населението я кара ден за ден, от заплата до заплата и от кредит до кредит. И съответно няма никакви духовни ценности и стремежи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker