Искам колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам колежка
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2290 пъти
Здравейте, мъж съм на 32 и имам влечение към една по-въръстна колежка. Не е нещо да съм влюбен или да искам нещо повече само сексуално желание. Работим с нея на различни етажи така, че нямаме много допирни точки в работата но когато се засечем на някоя почивка или преди работа си говорим, усмихва ми се, пишем си и по някой ред във месенджъра. На няколко пъти и правя някъкви такива сексуални намеци на който реагира с усмивка.
Тя е на 44 и е омъжена, оставам с впечатлението, че и тя има някъкви такива желания, но я е страх да не се разбере и да си има проблеми в семейството. Не съм такъв който се хвали за такива работи и досега когато съм имал връзка с обвързани жени всичко си е оставало между нас. Незнам как да и покажа че може да ми има доверие като се засичме само за по няколко минути и то не всеки ден.
Разбира се може и да си въобразявам и на нея въобще и да не и е минавало през ум за нещо с мен :) :) :)
Съвети???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: cf04b84e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Един основен съвет, даден много отдавна - не си вади хОя, където си вадиш хляба.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d8208a8841
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Явно я кефи, че младичък е задява, ама ако мъжът и разбере ще я изхвърли на улицата , а теб смели от бой.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: abee6c1037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ооо и аз съм така с колежка,но много трудно е да я видя на работата.Гледам да съм максимално дискретен.Дава нееднозначни сигнали но не мога да я преценя хубаво,и двамата сме семейни и не знам какво да очаквам от нея(иска ли,не иска ли мъжът и да не е някакъв и т.н.) не ми излиза от главата.При пръв удобен случай ще я запитам директно-поне да знам,че не става и да започна да се успокоявам,а сега съм на тръни.Много напрягат тези игри ,неизвестното ,но понякога си струва.Кажете и Вашето мнение мили дами;-).
М37г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: abee6c1037
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   По-горе писах,мисля да и дам телефона на листче пък тя да си решава,ако се обади мъжът и обаче?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 629b163b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На тая възраст и то омъжени,жените са най-лесни.Така,че вярвам,че ще ти пусне.Но не те съветвам да го правиш-неминуемо ще се разбере от вашите колеги,колкото и да се криете.Такава връзка на едно работно място никога не остава скрита,можеш да ми вярваш.А когато това се случи пътят до проблемите и за теб,и за нея е много кратък.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0f1b1b1d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   По добре спрете сега, че после като тръгне няма спиране. Уж само за последно и така докато не разбере половинката ви. Бях причина за развода на 45 годишна жена, знам какво пиша и знам, че тя още не е преодоляла развода си.. Абе накрая само разбити сърца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: abee6c1037
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   3 съм. Питах мацката иска ли да се видим след работа, каза ДА, дадох и телефон и сега си чакам;-) считам, че съм сторил нужното пък ако върже върже.
Питай я по директно приятелю, намери начин, на тези години вече трябва да е напълно осъзната.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 99d700e5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   От автора: Още не сме говорили от тогава, тази седмица много работа нямам време за нищо. Съгласен съм, че като се почне уж за един път и после няма спиране, но аз и в момента имам връзка с една друга колежка и то от доста време , така само секс веднъж в месеца горе долу , но вече 2-3 години така и никой си няма и идея. Разбираме се в месенджъра вършим работа и после на никой нищо. Така , че е възможно да не се разбере , но не трябва да се хвалиш на приятели и такива неща.
А и още от началото се разбираме без чувства само секс

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 99d700e5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От автора. Тя каката въпреки годините си е супер, поддържа се и съм сигурен, че има доста оферти, но съм чувал, че я е страх от мъжът и не смее да мърда. Ще видя кога ще мога да я питам така по директно.
Как мислите дали ако я питам в месенджъра ще стане, или по добре на четири очи. Питам защото рядко имам шанса с нея да сме насаме

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d041d779a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Цяла година каних по предлог една такава опитна омъжена кака в стаята си и тя все отказваше. Накрая дойде, пробвах я с целувки и се отпусна. После секс няколко месеца редовно, преди да сменя работата.
Пробвай, може и да стане.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: f6d936b338
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   На такава дърта 44 годишна мога да и дам само свирка да ми направи и то ако е хубава.

 
  ...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: 01f3d9bcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Хора, не ви ли интересува, че отсрещният човек има семейство, деца... че е възможно да промените живота и да нараните много хора по този начин? Свършиха ли се свободните мъже и жени?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: a34a9d50fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ДО АВТОРА:/Жените във възрастовият интервал между 30-50 години са повече от красиви, чувственият и интелектуалният им потенциал, физическите дадености, и умения са развити в своята завършена цялост. Интелекта им е на такова високо ниво, че плаши някои мъже и те не ги разбират. В по-ранните години на зададеният възрастов диапазон, някои от тях активно спортуват, като съчетават семейство, личностно развитие, културни интереси. В горната част на диапазона, много от тях са на ръководни позиции, на които са достигнали не благодарение на политически намеси, а на лични качестваи, професионален опит и знания, трети работещи и развиващи се в сферата на науката вече са доктори, доцентки и т. н. Говоря за системни, истински знания, а не работещи в сферата на словоблудствието. Тези от тях, които съм познаал, са умни, културни, високо образовани, възпитани и работохолички. Жените на тази възраст са повече от прекрасни. Винаги около мен жените са били умни, културни, възпитани, тактични, като можеш да водиш свободен и не заангажирващ разговор. Това са жени с научен, логически и математически начин на мислене, широки културни интереси и винаги съм бил правилно разбран. Не е нужно да се правя на нещо, което не съм. Секса с такава жена е повече от зашеметяващ и запомнящ се, поне такива са моите впечатления от симпозиумите в МДУ или от командировките в Съветският съюз. Тук не става въпрос за вашето благоволение или желание, а за нейното. Вие за нея сте ниска топка в емоционално, интелектуално и чувствено изражение, не сте от нейната лига. По-добре си гледайте кифлообразните лигли и се опивайте от воя на чалгарките. Намерете си някоя "вървежна", но гледайте да сте поне първи за вечерта, за да нямате, проблеми от интимно-полов характер и с такива "вървежни", без целувки по обясними причини.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 27ddbb0934
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Явно много си закъсал, щом налиташ на жена с цели 12 години по-голяма от теб.
Спри се!

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 9d82033b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Десантчик, те твойте колежки са били всестранно развити личности. Особено в половета сфера. Затова с лекота са достигнали и висшите кариерни нива.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: a34a9d50fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До №17. Не знам точно какво влагате във вашето мнение. Те бяха културни, възпитани, високо образовани момичета и жени, израствали в подходяща среда. На някои родителите им са работили в чужбина и те са учили там. Някои говореха по 4 езика и разбираха още два. Повечето спортуваха, най-вече плуване, аеробика, зимно време ски. Други са спортували като ученички или по време на следването. Съпругата ми е спортувала спортна гимнастика, като ученичка и малко тенис на корт, като студентка. Говоря за тези във възрастовият диапазон 25-45 години. Купонджийки в добрият смисъл на думата, тогава още нямаше чалга. Повечето бяха с високо его, а други не толкова.. Примерно съпругата ми е стеснителна, много волева, работохоличка, интроверт, мълчалива, плашещо организирана и подредена, не е емоционална. Когато И е поставена дадена задача, нищо не може да е отклони от целта. Не се самоизтъква. Подчинените И, понякога я наричат центуриона.. Все пак ръководи над 300 мъже //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 5f94c5917f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Никакво уважение към жените. Спял с някаква колежка ей така за сексчето вече 2-3 години. Сега иска да ковне и по-възрастната колежка, въпреки, че е омъжена с деца и знае, че мъжът й може да й направи проблеми. На подобен индивид му пожелавам някой така с майка му да се задява само за сексчето, а пък баща му да разбере. Също така се моля да не си намери свястна жена никога, а само такива, които ще си лягат с колеги зад гърба му.

Милионерка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker