Непростимо, имам афера с гаджето на приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непростимо, имам афера с гаджето на приятел
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1433 пъти
Не сме и хлапета, аз съм на 35, тя на 32, приятелят ѝ също.
С нея се запознахме преди три години на социално събитие. Страхотна мадама, от тези, дето се обръщаш и точиш лиги по тях. Говорихме си с нея и по характер и теми много си допаднахме. Абе супер много я харесах и не го и скрих. Поисках ѝ номера, за да излезем. Тя ме отряза, беше обвързана. Стана така, че взехме да движим с нея в една социална среда и от време навреме се виждахме в приятелски кръгове.
Малко повече от половин година след запознанството ни тя разкара приятеля си. Аз обаче имах вече жена до себе си, с която исках да си дадем шанс за връзка. И не съм закачал въпросното момиче.
Преди седем месеца се разделих с приятелката си, след малко повече от година заедно. Не се получи. И точно тогава разбрах, че въпросната мацка се е гаджосала с един пич от компанията, който си беше здраво хлътнал по нея.
Съжалих за момент, стана ми кофти, но го приех. Реално с нея не бях имал нищо, а всеки заслужава да е щастлив.
Та, през тези три години познанство, или тя или аз сме били във връзка. И все пак с нея си поддържахме добро познанство и приятелство. Не бяхме ходили само двамата по кафета или нещо такова, но по събирания доста си говорихме и се забавлявахме. Случвало се е да седнем един до друг или да се отдръпнем в някой ъгъл и да не усетим как тече разговорът ни. Смеем се, говорим си. И през цялото това време си имаше привличане, усещаше се. Даже други хора ни базикаха, че сме тайни любовници. С нея имахме нещо като негласно споразумение "да, има химия, но съдбата ни е отредила друго, поне засега. Да сме само приятели".
Наскоро, преди седмици ми се наложи да пътувам извън града. Стана така, че мацката имаше път натам и я помолих да ме закара. Отидохме, всеки си свърши работата, разходихме се, обядвахме. И се смяхме. Накрая се усетих, че се гушкаме и държим за ръце.
Няколко дни по-късно ѝ писах, за да ѝ се реванширам за услугата. Взех я от тях, заведох я на разходка в друг град. Изкарахме целия следобед заедно. И пак си имаше доста силен флирт. Вечерта я закарах до тях. Споменах, че умирам от глад и тя "имам една тава ядене, не мога да го изям. Качи се да хапнем". Качих се, хапнахме, пийнахме и....стигнахме до леглото.
На сутринта ни беше неловко. Няколко дни след това отидохме на разходка в парка и така и не проронихме дума за секса онази вечер. Но пак държане за ръце и накрая целувка. Стана ми супер гузно.
Два дни по-късно я заведох на кафе. Казах ѝ, че това, което правим, е ужасно. Че нямаме оправдание, не можем да променим случилото се, но каквото било, било. Заявих ѝ, че докато е още с приятеля си, от мен не може да има нищо повече от приятелство, колкото и много да я харесвам. Каза ми, че е объркана и не знае какво да прави.
От тогава ми пише често, но най-вече си говорим общи приказки. Предложи ми кафе, но отказах.
Приятелят ѝ е прекрасен човек, много го харесвам. Приятели сме, макар и не кой знае колко близки. По-красив е от мен, от по-богато семейство. Освен това е много мил и забавен.
Каквото и да си говорим, няма оправдание за това, което направих. И най-лошото е, че като върна лентата, ако мога да избирам пак, пак бих го направил. Няма да устоя. Още откакто ѝ се обадих да се разходим, като благодарност за услугата, която тя ми нарпави, част от мен знаеше накъде отива работата. А да не говорим, когато ме покани да хапнем. Самозаблуждавах се, че е "само разходка" и "само вечеря" между приятели.
Винаги съм държал на неща като чест и морал и не мога да си простя стореното. Вярващ човек съм. Няколко пъти ходих на църква и се моля на Бог да ми даде сили да устоя на чувствата си и да не я закачам. И да ми прости стореното. А лошото е, че тя не ми излиза от ума. И не знам кога пак ще се поддам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 06d13ced0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не вярвам на "разкаянието" ти и чувството ти за вина, фалшиви са, щом пак си готов при случай да легнеш пак с нея. Няма да пиша как се казва на такива като теб и нея , има ги много мъжки и женски...Не заслужавате нито приятелство, нито любов.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 71245e3304
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ти не си никакъв мъж просто . И говориш за морал . Ми нямаш го бе братче . Висок морал вика . Покажи ми един човек дето прави това което правиш ти в момента и ми кажи колко му е висок морала . Нямаш морал . И не си мъж . Отрепка си . И лъжец и предател отгоре на всичко .

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3b7b73814f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Изневеряват ли с теб, ще изневерят и на теб. ;}}}

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ce5bbff675
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Номер 3 ти го е казал, така че отсега се приготви, че приказката рано или късно ще свърши. Аз друго се чудя обаче.
За чий кур тука ни обясняваш цялата тая работа, като ти още от началото си си бил наумил какво ще правиш ? Какви църкви, какво разкаяние?
Църквата няма да ти помогне, ако си путка по душа.
Такива като тебе са ми много смешни и жалки и друго не очаквай да чуеш тука.
Мъж съм, ако се чудиш. На 27 съм, не съм жена, която те плюе.
Слаби са ви ангелите и за едната путка веднага затриваш и приятелство и всичко. Объркана била. Батко, те жените винаги са объркани. От нея решение на въпроса не очаквай. Мани я изневярата, ама ти не си мъж за мен. Защо не отиде на църква преди да я наебеш, та после? След дъжд качулка.
Ако наистина се мислиш за мъж, звънни на твоя приятел. Кажи му брат, спах с жена ти и ако се разделиш с нея аз ще я взема, ако не, ако и простиш ви оставям на мира. ЩО не му звъннеш да му го кажеш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 02294cc472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Живота си има някакви правила. От моите наблюдения и личен опит, в повечето случаи всичко се връща. Тази мадама не вярвам да има някакъв морал, нито пък ти. Щом толкова се привличате, се разделяте с хората до вас и се събирате, няма скрито покрито, няма такава гузна съвест. Объркани ще сте и това е напълно нормално, защото нямате чиста съвест. Вземи си поуки и започни на чисто, с тази дама няма да стане или няма да излезе нищо хубаво. Изневерила веднъж, ще го направи и друг път.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 68891e08b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може пък да сте родени един за друг. Ако и двамата смятате така, просто бъдете заедно, защото вашето щастие е на първо място. Ако се привличате истински, а така изглежда от това, което си написал, ще е грешка заради някакви морални терзания, да не сте заедно. Тя така или иначе ще остави прияятеля ти, но няма да е с теб. Нали вече го е направила и с теб за кратко. Още повече няма да си първият, нито последният в такава ситуация. Някога аз бях в подобно положени и взех грешно решение, защото жената която харесвах и тя ме харесваше беше гадже на един от най-добрите ми приятели. След няколко месеца те вече не бяха заедно, но тя не беше и с мен. Сега когато отново усетих нещо истинско с една от най-добрите приятелки на жена ми, не се поколебах и го направихме. И да, гризе ни съвестта, но пък и двамата с въпросната жена сме много щастливи заедно. В крайна сметка човек трябва да е малко и егоист. И понеже съм на години и друго разбарах. Това че някога си взел решение, с което си пренебрегнал себе си за сметка на някой друг, никой няма да ти го признае и никой няма да ти даде медал. Направи го, но само ако чувствата ви са истински. За едното чукане обаче не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5150e53ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Явно се случват такива неща. Успокоителното за теб е, че за тази работа трябват двама съгласни, та вината не е само в теб. И не си единствен. Аз имам тайна връзка с една от най-добрите приятелки на жена ми. Всъщност вече не е тайна и не е една от на-добрите приятелки на жена ми. Тази вечер получих неприлично предложение от жената на един от на-добрите ми приятели. Просто се засякохме в едно заведение, където женската част от нашата компания беше пийнала повечко, включително и моята жена и получих много недвусмислен сигнал. Аз пък си седях с един бизнес пратньор на съседна маса. Мъжът на въпросната дама ми е приятел откакто се помня, а жена му флиртува с мен поне от пет години, но сега направо си ме опипа яко, докато отиваше до тоалетната. Не трябва да изпитваш някаква вина, защото щом се е стигнало до тук, има някаква причина. Аз отдавна съм претръпнал. Както каза навремето един мой познат, приятелите се чукат, враговете се мразят и си правят мръсно. А и покрай тая пандемия много народ откачи тотално.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9a609053bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   С молби не става брат. Или вземаш твърдо решение, или си мека мария като теб. Тия оправдания ги разправяй на дедовия ми.
Обаче и двамата се заслужавате един друг, спор няма. Тая явно си гони интереса, защото не се е хванала с някой беден нали. Била объркана друг път, иска хем да има чичко паричко, хем да има страстен тъпкач. От такива жени се бяга, не се преследват.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 08d986f012
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хора сме, грешим!!! Плюнки и Разбиране, и съвети и всичко ще изчетеш тук. Сам каза на 35 си. Какво момиче на 32. Ако това е твоята жена и я виждаш като майка на децата ти, открадни я. Мисля, че много се разграничаваме с това какво е приятелството. Приятелите са малко. Ако ти е просто добър познат с който се уважавате и се чувстваш виновен, толкова както те съветват горе иди и си кажи. Ама говори първо с жената. Хубаво си и заявил, че втора цигулка няма как да играеш, не си по тия игри. Отдръпни се дай и да диша 1 седмица и после... я "удари" да избира. Ако избере другия, ок, няма да правите повече глупости и забравяте, ако избере теб, бъди мъж и кажи на човека (ала бала, влюбен съм, случи се, много ни е гадно, че така се получи... мажи нещо, да не му отрепеш егото съвсем, щом си гузен).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 63df29aa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 1 до 4, знам какъв съм. Не го отричам.
Тя скъса с приятеля си. Решихме да си траем за момента. Ако след шест месеца нещата вървят и с нея сме още заедно и решим да задълбаем, аз ще му кажа. Няма смисъл да знае подробности от историята, няма да му помогне с нищо и само ще го нарани. Ако пък не ни се получи, всеки по пътя си, няма смисъл да се знае.
Относно това дали ще ми изневери и на мен - всяка жена може да ми изневери. Винаги във връзка съм казвал на жените, че са свободни да си тръгнат по всяко време и никого не задържам насила. Ако се повтори сегашната ситуация, значи просто не сме били един за друг.
Виновен съм пред момчето. Ако я бях отблъснал, бих бил виновен пред нея и пред себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker