Защо трябва да преминавам такава тежка връзка?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо трябва да преминавам такава тежка връзка?!?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 811 пъти
Здравейте,момиче на 21 съм,от 17 годишна имам връзка с момче с което имаме общо минало,противоположни характери,различно държание в зависи в какви отношения сме,но в повечето случай аз съм пребита,винаги виновна за нашите проблеми и за това как му отговарям с какъв тон,с какви изрази.
Нашата история е поредна и следна.
Бяхме приятели година,получиха се искричките и дори много малко след началото нищо не беше розово,забременях,по взаимно съгласие направих аборт.
Той започна да ми посяга,да ми говори тежко,всякаш срещу него не стой жена ами някакъв врак. Не не е бил озлобен,заради аборта,заради мен самата но дори и аз не знам как съм го превърнала в това нещо “злобар“.Ще намеся и господ,защото вярвам и се надявам да ми повярвате че нищо лошо не съм му сторила никога напротив той на мен прибирал ме е системно,излагал ме е пред приятелите си,нарича се,мъж,но защо живеем заедно,а дори не може да се оправи с една сметка,защото отлага всичко ако е свързано с коли и внимание не получавам заради приятели бил изморен и като искам нещо хич не го интересува,важно е на него да му се дава но не и за мен иначе пред и за хората е добър,какво да правя знам че трябва да се разделя с него за да продължа да живея спокойно,но нещо не ми позволява да се откъсвам,осъзнавам но не действам,помогнете ми той ме побърква психически,физически,душевно...:(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 5341a880be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Защото така искаш. Сама си налагаш да си с този.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2b31da4116
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Токсичните връзки са пристрастяващи, действат на психиката на принципа на наркотиците. Много ще е трудно да се махнеш и ще трябва огромна воля и усилие, няма да ти е лесно. Той може да започне да те търси, да те блъфира, че ще се самоубие и подобни, не се връзвай.

Замисли се, че ти не заслужаваш това. По никакъв начин не си заслужила това поведение и държание. Той не се държи с теб като с човешко същество, като своя половинка и човекът до него, а се държи като с парцал. И на всичкото отгоре си избива комплексите върху теб с тези убиди и удари.

Помисли си дали искаш да имаш дете от този човек. Представи си как той го настройва срещу теб, как те унижава пред него, как те удря пред него. А сега си представи, че прави всички тези неща и с детето. С ТВОЕТО ДЕТЕ. Ти си отговорна като майка и родител да му осигуриш спокойствие и нормален живот. Изложиш ли го на този тормоз, последиците ще са необратими. Може да прочетеш за Пост-травматичния стрес, както и за Комплексно пост-травматично стресово разстройство. Защото това ще получите и ти и детето.

Не си виновна с нищо, но не заслужаваш това. Животът под напрежение и страх води до изключително много болести, хронични заболявания, алергии, дори ракови заболявания, зависимости и т.н. Буквално ти срива имунната система и психиката.

Млада си, тепърва на 21, представяш ли си до края на животът си да живееш така?

Колкото и да е гадно да си тръгнеш, е 100 пъти по-гадно да останеш. Сама ще го разбереш като усетиш спокойствието от липсата на този токсичен "човек".

Успех ♡
Ж23

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5033562198
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аре поредната мазохистка дето се е хванала с някакъв урод и след някоя друга година ще реди "тея мъже, за нищо не стават!".

После седят и обясняват как жените имали "радар" за некачествени мъже....лол.......да, имат, ама само ако мъжете са смотани/девствени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 71c4f1237c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Солидарна съм с № 1. Сама си се поставила в тази ситуация, този човек е твоят избор. И се държи лошо с теб, защото ти му позволяваш това. Всеки може да сгреши, но какъв е смисълът 4 години да влачиш подобна връзка, която не те прави щастлива? Как се виждаш и виждаш ли се изобщо с този след 5-10 години? Каква е перспективата пред вас? Според мен- никаква. Ние можем да ти дадем съвет, но решението е твое- или търпиш и се побъркваш или си тръгваш. И колкото по-бързо, толкова по-добре за теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker