Ама аз съм влюбен!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ама аз съм влюбен!!!
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1722 пъти
Тази история сигурно ще прозвучи много женско. Ето защо и е история в анонимен сайт в крайна сметка...
По принцип не съм някакъв женчо. Но явно съм доста влюбен, което не ме кара да порасна като мъж.
Започвайки работа преди четири години, ме обучаваше една жена. С четири години по-голяма от мен, не особено красива на пръв поглед. С удоволствие щях да правя секс с нея, но наблегнах на по-красивите дами от колектива. Не че с някоя стана нещо, както и да е. За мен - не разполагам с особено добра генетика, външният ми вид не е Божия благословия, но все пак съм средно статистически мъж. Генетично предразположен съм да бъда доста слаб, но с тренировки и силна храна успявам да добия някакво прилично тяло.
По някое време, примерно след година и нещо, тя си смени позицията и вече не бяхме в един отдел. Но след още няколко месеца се върна за някакво време при нас. И беше различна. Не знам дали реално тя се е променила, но в моите очи вече изглеждаше като богиня. С такова желание на работа никога не съм ходил. Просто ме плени. И с външния си вид, и с поведение, и с отношение. Много суперлативи ми хрумват веднага, но няма да я описвам. Прекрасна е.
Малко преди да си отиде на настоящата си позиция и да ни напусне пак, й предложих да излезем извън работа. Аз някак си мислех, че тя знае, че имам нещо към нея. Не бях прав. Остана малко изненадана, макар че бързо схвана идеята на срещата ни, не ме мота, бързо си каза, че не е впечатлена от мен. Следващите дни я отбягвах, тя после си отиде на нейното си място и аз се самоубедих, че не е важно за мен.
След няколко месеца пак дойде за малко при нас. Подходът ми беше да й покажа колко съм вървежен. Излизах по-рано от работа да ходя някъде с някакви момичета, разказвах й даже с някоя какво сме правили. Нямаше реакция, която да ми покаже, че поне мъничко ревнува или нещо такова. Пълен непукист.
Може би тук трябваше да се досетя, че тя изобщо не ме харесва? Мне. Или да. Аз навярно го осъзнавам, но на практика действията ми не показват това.
Издрапах да стигна до нейния отдел. Това беше трудно, но го постигнах, за да може да се въртя около нея. Но стигайки до нея, какво се случи? Разбрах, че тя си има гадже. От друга фирма, но офисът им е на същия етаж като нашия. Ходят да обядват заедно. Идват на работа заедно. Тръгват си често пъти заедно. И са си заедно. И се случва да ги виждам как се прегръщат и целуват.
Ииииииии откачам. Честно, аз просто откачам. От една страна си викам да напусна тази работа. От друга страна не мога да си представя доброволно да се откажа от това поне да я виждам. И да си представям, че в даден момент ръката й ще милва мен, а не него.
Аз съм с високо либидо. Интересното е, че към нея нямам чисто сексуални желания. Изобщо не искам просто да я опъна. Искам романтика, искам да съм нежен, да имаме цялото време на света, да се топи в ръцете ми. Искам да заспивам, чувствайки я до мен. Искам някой път просто ей така да си играя с косата й. Искам просто да закусваме закусваме заедно. Да тренираме заедно. Не знам... някакви такива супер обикновените неща ги искам с нея.
Навярно няма да се случи мечтата ми. Не мисля че е заради външния ми вид, годините или нещо друго. Мисля че просто като цяло не ме възприема като някакъв любовен обект. Просто първоначално не е било така и навярно няма да се промени това. Хубаво... Навярно трябва да се откажа от това да я дебна, да търся компанията й и да се правя, че настоящите ни отношения ме устройват. Сигурно най-правилното е да напусна това работно място.
Но... дали ще го направя не знам. Много съм влюбен в нея и не мога да спра да мечтая, че един ден примерно този идиот ще й разбие сърцето и тя ще види в мое лице верния колега, който я харесва, на който може да има доверие и който да бъде новата й опора в живота... Тъп съм, нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 36a4c4190e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не си губи времето, братле. Даже се махни от тоя "отдел" и толкова. Само ще загубиш още 2-3-4 години, а жени бол и все прекрасни или не толкова.. :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1efa7d9a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Жена се забравя най-лесно с друга жена!Пък ти си си поискал така,че съвестта ти е чиста.Ще ти мине!И на мойта работа бях харесал много една колежка,викнах я казах си какво ме боли,не ми даде и така.Още ми е симпатична и я харесвам но вече претръпнах.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1efa7d9a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Жена се забравя най-лесно с друга жена!Пък ти си си поискал така,че съвестта ти е чиста.Ще ти мине!И на мойта работа бях харесал много една колежка,викнах я казах си какво ме боли,не ми даде и така.Още ми е симпатична и я харесвам но вече претръпнах.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: aecddb264d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Спри да се самонавиваш и филмираш. Приеми реалността каквато е. Помисли си, че по същия начин, по който ти си влюбен в нея, тя е влюбена в другия и няма нито очи, нито сърце за теб. Просто си губиш времето, както ти казаха и по-горе. Ей за това е кофти да създаваш любовни отношения на работа, да сваляш колежки, защото накрая става толкова тегаво, че някой трябва да си търси друга работа.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 46e443fc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обвързаните жени са табу за нормалните мъже. Ти не си влюбен, защото любовта е взаимно чувство, а си вманиачен, което е опасно. Доказателство е, че си се преместил в нейния отдел, а сега искаш да напускаш. Престани да смесваш личните с професионалните отношения. Или ходиш на работа не да изкарваш пари, а да си търсиш жена?

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5fb81815d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много си протакал в началото. Жена се сваля бързо, ако ще става бавно, накрая като дойде дойдето и вече ще е минал меракът. И поканата за излизане трябва да е след като си видял, че ти се кефи. Преди това още трябва поне да си я прегърнал така... нали, сещаш се.

Външния вид помага, но жена се сваля с лаф. Жените обичат с ушите. Оттам докато е паднал гарда, пускаш ръка. Също ги гледай още като се запознаете се вижда в очите дали те иска. Наистина ако не си хубав, с правилни черти и висок, е по-трудно.

Хубавите работи стават бързо. Другото е от дявола :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d611740ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Няма какво друго да направиш освен да си живееш живота и излизаш с други, а ако се разделят с нейния и още я искаш - ти си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ed1095491d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Чисто и просто те е видяла колко си 'вървежен'. Явно е жена с достойнство, която не се занимава с несериозници. На дамата ѝ е ясно че не знаеш какво искаш. Да не говорим че в момента в който я получиш ще ти омръзне.
Прав си, изобщо не си порастнал като мъж, и засега няма изгледи да го направиш. Пък си бъди обсебен колкото искаш. Пардон - влюбен.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f440fca982
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Aз съм толкова влюбчиви, бързо ми минава. Ами изчакай следващата. Опитай да я забравиш. Други варианти нямаш, гадно е че работите заедно, ако не се виждате ще е по-добре, гледай работата само.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: bb7f33e7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Теоретично след 2-3-4 години, както си написал, може да се е отчаяла от този нейния или като цяло от мъжете и ти да си "спасителния пояс", но заслужава ли си да чакаш нещо, което може никога да не се случи или да се случи, но в неподходящо време (т. е. да си претръпнал)? Само си губиш времето. Мисли в посока да промениш обкръжението и евентуално да намериш друг обект на интерес.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: edcfa3a72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе мъжете сме царе в това да си решиме, че някоя е като богиня и трябва да я имаме. И понеже не ни обръща внимание и още повече се нахъсваме, а истината е, че вечер си прави свирки на нейния, късат си я от секс и 5 пари не дава за твоето съществуване.
Това ми напомня за мен в гимназията. Ей, батко 5 години бях влюбен в една мацка. 5 години. Какво ли не правих, как ли не се държах, 100 пъти и писах... не и не. Даже явно ме беше коментирала, щото почнаха да ме ебават.
А иначе правеше всичко възможно да ме накара да я видя, че е с други. Курвенски номера брат. Та, 5 години от времето в гимназията си загубих, за да мисля за нея. Представи си какъв баламурник съм бил. Отказах се от други, защото мислех за нея.
Сега не е нищо по-различно от всички останали. Роди дете веднага след това и тва е. Такива като нея под път и над път, но тогава беше за мен най-готината мацка и друга не исках.. Веднага след това обаче се хванах с ебати пичето и забравих и мацката и всички тея 5 години.
Не си губи времето с жена, която не те иска. Никога не се опитвай да се доказваш на една жена. Почнеш ли да се доказваш значи не тв харесва, а си прай ташак с тебе.
Не се опитвай да се харесаш и да караш да ревнуват, освен ако не стане случайно. Въобще, тегли и една майна и не я слагай на пиедестал, зашото съм сигурен, че не е нищо особено чак толко.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 52a240d034
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тя има ли представа, че си влюбен? Мъже като теб са ми признавали след време как са ме харесва ли много, но аз ни най малко съм подозирала в онзи момент. Така, че признай й и каквото сабя покаже. Не знаеш какво може да стане. Може отношенията й да не вървят, може и да вървят, но според мен тя трябва да е ама много наясно. Иначе само ти си го знаеш и тя и дори да има симпатии към теб е все тая.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 18c6349595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Пич, стегни се. Какви са тези детските работи "Излизах по-рано от работа да ходя някъде с някакви момичета, разказвах й даже с някоя какво сме правили. Нямаше реакция, която да ми покаже, че поне мъничко ревнува или нещо такова"?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker