Секс и изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс и изневяра
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2087 пъти
Здравейте,
Преди 10 години, когато бях на 18 приятелят ми, който мн обичах ми изневери с проститутка и дори хванах някакви кондиломи от него.. Мн се наплаших и вече имам някакви бариери и стени, които слагам пред себе си за секса.. Как да се поправя? Момчето, с което съм сега не иска да използва презервативи и повечето пъти само с пръсти е го правим.. Аз му казвам, карам го той не иска за 2 години нито една кутия презервативи не е купил, нито една и ме обвинява, че аз не искам да правя секс.. А аз му казвам искам.. Ама с предпазни мерки.. Той пак не купува. Аз съм му виновна. За това време само няколко пъти съм се предтрашавала без презерватив, но за малко да е в мен и после аз го мисля и се притеснявам да не е станала беля.. Това е несериозно и егоистично от негова страна. Представяте ли си нито една кутия не е взел за цялото време..
За мое спокойствие искам да е със..
Но по принцип съм с бариери и преди да си легна с някого трябва много добре да го опознаят, да видя, че държи на мен.. Тази случка от когато бях на 18-19 години ми стои като трън.. Какъв съвет можете да ми дадете? На вас случвало ли ви се е нещо подобно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1a775d569d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Купи ти, но мъж дет се стиска, а иска, махай.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fc0456665b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Дори за една секунда без презерватив пак можеш да се заразиш, ако има нещо. Изобщо не го оправдавам, че не ползва предпазни мерки, но явно поне няма болести. Мислила ли си за противозачатъчни? Има и женски презервативи. Или пък купи ти нормални и му постави по време на любовната игра. Варианти много, но явно и на двамата ви липсва желание за намиране на компромисен вариант, щом 2 години вече я карате така.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c6b9a2672e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Апропо, поне караш ли го да си измие ръцете преди да се прави на гинеколог и да ти бърка във вагината?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: daa2808d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Принципно всички с активен полов живот имат по няколко щама HPV, те са стотици щамове, само няколко са канцерогенни, ако имунната система си свърши работата и брадавици не излизат. Проблемът при жените е, че брадвиците са вътре и не се виждат, затова е опасно, ако се падне кофти щам и се забавиш. Кондомите не пазят от това. Има ваксина, за жените е силно препоръчителна, но вече мисля че няма смисъл при теб.


Дишай спокойно, много по-лошо е да си лепнеш хламидии без симптоми, или приятелят ти да хване течениепростатит от банална флора или трихомони във вагината ти или от устата.

Хубавото е, че ХИВ е рядък в БГ, а и има добра терапия, освен това почти няма трипер и сифилис. Ся, ако се събираш с мъже, които си лягат с магистралки без гума не знам... Преценявай по-добре.

Когато съм имал такъв проблем, не съм преценявал добре жената. Ако е интелигентна и не е алкохоличканаркоманка и тн, проблеми няма. Не съм голям фен на гумите, защото се късат и свършваш вътре, да не ти казвам колко пъти е ставало.

Та така... бърз курс венерически болести, дай му на човека не го мъчи :D

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 617adb34ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре, за 2 години подобно отношение не ти ли стана ясно че на твоя 'приятел' му е през оная работа за теб и го интересува единствено това което той иска. Там ти е проблема че не филтрираш кой допускаш до себе си, презервативите няма да ти го решат. Но това е масов проблем на жените, и поради невъзможността да преценявате мъжете или да отказвате тактично ви връзват някви пълни измекяри.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f7b0079546
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Щом за 2 год. не те е заразил, значи е чист. Какво искаш повече?!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 97ea0d89f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тоя е боклук който не му става със презерватив просто го зарязвай не те уважава, а ти малка ли си аптеката ли не знаеш къде е, купи ти. Аз съм мъж и винаги се пазя, хората са не образовани и си носят куп болести бактерии, гъбички, венерически болести колкото искаш, всякви брадавици и това е защото не се пазят, всичките ми приятели и приятелки са пълни защото не се пазят и после циврят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker