Моят приятел е социопат и явно гей... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моят приятел е социопат и явно гей...
преди: 3 години, 25 дни, прочетена 3000 пъти
Знам, че тука едно момче писа, темата ми не е свързана с него - този, дето се прикривал и ако искате вярвайте, но е истина, спестете коментари от рода фейк история или да се смеете, щото на мое място няма никак да ви е смешно. Мен ме боли и умирам вътрешно. На моменти няма как да не ме напуши смях, щото е пародия, но като цяло боли.
С моя приятел винаги сме имали богат сексуален живот почти всичко сме правили, което ни харесва. Разбирахме се и по нищо не съм стигнала до извода, че може да изневерява, пък при това и с мъже. Аз съм поддържана жена, грижа се за себе си и не виждам с какво бих го отблъснала. Цялото домакинство съм въртяла аз. Да, живеехме заедно. В него нищо женствено не е имало никога. Хубав мъж на 23, тъмна коса и зелени очи, яко трениращ, не много висок, като цяло готин и все с мъжки спортове типични като бокс се занимава. Суетен малко, но нищо повече. И на какво попадам.
Последно време много почна да си крие телефона. Ние не си ги разглеждаме, но такова поведение не толерирам. В една къща живеем, ама телефонът да не се пипа. И двамата сме скорпита, така че сме ревниви. И той гледаше моя. Бях сигурна, че има друга жена и крие нещо и щеше да стане скандал. Веднъж докато спи погледнах, бях запомнила паролата (той я беше сменил и аз издебнах) и какво да видя. Първо, акаунт в Grindr (гей Тиндър), после чатове с жени насам-натам в социалните мрежи. Смущаващо - чат във Вайбър с по-голям мъж, с който открито говорят за секс по най-гнусен начин и моят описва как на задна като бил чукан свършвал без да му докоснеш члена и обичал да бъде третиран като парцал. Бях стъписана и ревнах като като малко дете, а той се събуди и вдигна скандал, че не му вярвам и му пипам телефона вместо това. Всичко беше ужасно. Аз крещях, защото това бяха 3 години лъжа, този човек ми беше пръв и не стига, че изневерил, ама и с мъж и са го ебали с извинение като евтина курва. Говоря за мъжествен човек. Не всички гейове са женствени знам, ама кой по дяволите използва и лъже жена, поне можеше да не спи с мен и да не се привързвам, а да каже, че съм му параван. Той призна, че обичал мен, но животът бил кратък и трябвало всичко да се пробва, значи и с жени е изневерявал, а уж само веднъж с мъж, но му е харесало явно. Е това го прави тотален парцал и използвач. И все пак настоява за пред хората да има жена до него, естествено да я лъже и да го играе перфектен кукла Кен. За ден го намразих, но не мога да го забравя, нито мога да се доверя, не си представям отново да имам връзка. Самата изневерява ми е гнусна и естеството й. Не можеше ли да каже да го оправя аз с колан, нали бяхме във всичко заедно, завинаги заедно? А като жена какво не му дадох? Аз самата се чувствам изнасилена, защото всичко съм му дала, а той си е дал тялото на разни разпоретини и разбира се на женен мъж с деца, явно същата стока като моя принц. Иде ми да се самоубия. Той дори не се извини, скъсахме и обвинява мен. Заплашваше, че ще ме убие ако го разпространявам това и не било моя работа къде му го мушкат, така се изрази. Искам да му го върна, да го унижа. От януари не мога да се съвзема! И за жалост както го мразя, така го и обичам още.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 25 дни
hash: 5482c75d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Гадно и гнусно е така да лъжат. Да ти краде от времето, от емоциите и най- вече свободата да направиш своя избор. Такива за мен са плъхове.
Но ти не бива да продължаваш да губиш от времето си по такъв деструктивен за теб начин- да мразиш...
Не заслужаваш да си причиняващ това!

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 8be3e76cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Разбирам те напълно. Не си мисли, че само на теб се е случвало това. Лудо влюбена бях в един, преди години. Друг не съм обичала така и до ден днешен. Аз долу горе като теб разбрах, пак през нощта, само че от някаква измислена негова поща, запаметена на лап топа му. Влязох от любопитство, не се сдържах. С идеята да не ми изневерява с някоя. Ами... Вътре меко казано не е за разказване. По него време е спял и с циганин. Плюс това като твоя - пасивен. Абе същото. Минах през твоите състояния, и плаках и на моменти се смях, понеже просто е безумно нелепо. Но си права да, боли. И ние скъсахме. Той даже отрича до последно, имаше огромен страх да признае подобно нещо. В очите му се четеше. Честно казано не настоявах за пълното признание - да, чукам се и с мъже. Иначе и за него през ум няма да ти мине, че е гей като го погледнеш. Та... Брутално гадно беше. Ще те боли, няма как, щом си го обичала. На мен ми отне години да ми мине, но мина. По-нататък можеш да имаш проблем с това, че при избор на следващ мъж все ще ти изниква въпроса - а дали не е гей? Ще се вглеждаш в маниерите, ще си недоверчива. Аз за моя мъж сега и досега ми минава през ума. Ама някак ми е претръпнало вече. Направи си изследвания за полово предавани болести, така за всеки случай. Радвай се, че е просто една раздяла. Нямате деца, брак. Отървала си се леко.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: f5601dc262
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Добре де и какъв е проблемът? Праскали са го малко в халката, че чудо голямо. От халката му ли ревнуваш, че някой друг му го вкарал и кво, нали си го е изкарал след това и пак при теб се връща. Значи те обича. На теб не са ли ти го вкарвали там? Или за жените може всичко и навсякъде, а за мъжете не. Хубав мъж, и ти си го харесала и той малко решил да си се похареса. Като събеседник как е? Ти на колко години си? Другите ти връзки как бяха? Разбирали ли сте се?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 25 дни
hash: 6b7450abff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Така както го описа този господин е мечтата на повечето жени откъм външен вид и въобще. Сега помисли върху следното: какви ли са другите, които не са мечта на жените? И не е ли време да си промените "мечтите" вместо да се занимавате с такива "същества"? Само предлагам, вие си решавате! Това ми пречи да съчувствам на всяка подобан история - видял съм как жените масово избират един и същ типаж и после са изненадани, че бил същия малоумник като на Мара/Таня/Ваня и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 5641436078
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   И аз хванах моя да ми изневяра с мъж,но му простих, защото съм бременна от този човек, заради детето ще се жертвам,но се чувствам използвана:(

 
  ...


...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 336e5d233c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ох мале,тежка история. И аз съм жена скорпи и мога да ти кажа пък,че грам не съм ревнива.Аз съм по-надута и дори съм казвала на моя приятел,че такава като мене няма да намери и да ходи да си троши главата с парцали ако иска,но той не е такъв и съм се убедила,че не го прави.Но нека говорим за теб. Първо искам да ти кажа ,че най-големите гейове са именно батките ,които виждаш с мускули,поддържани, бокс, това онова. Най-мъжествено изглеждащите си го слагат най-много.Всички батки дето познавам са гейове. Вината не е в теб . Ти твърдиш,че се поддържаш,въртиш домакинството,но минусът ти е,че нямаш пенис. Ти дори да си направиш 10 пластични операции и да станеш куклата Барби,пак няма да си мъж.Това са ми го казвали мой приятели гейове. И аз като тебе казах на един да го оправя с пенис колан,защото беше секси и той каза,че иска да прави орална любов на истински и да му свършат в устата и аз не съм способна да го направя. Така,че и да се вайкаш,не е заради външния ти вид. Отностно отмъщението ,не виждам смисъл ,съдбата си знае работата според мен. И сигурно си го чувала ,но времето лекува,наистина.Аз имах лоша връзка преди 2 години,страдах,ревах ,знаеш скорпитата сме емоционални,дори лежах в клиника заради депресия ,но ето ме след 2 години тоя човек ми е напълно безразличен и си имам друго гадже с което ми е супер. Гледай напред. Това да си безразлична към него е най-голямото наказание. Ето отварят дискотеките,качвай яко сторита по заведенията да види,че не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: cc93987ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Измислена история от някой комплексар, на който са му криви мъжагите в силните мъжки спортове, защото го насират с вид, а най-вероятно и момичето му са забиват. Или пък си жена, която се опитва да ни убеди в кривната, че мухълите, които харесва са повече мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: d13914c4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имах гадже на 21г. Супер пич отвсякъде и му бях първата... Не беше сваляч, а нарцис, който постоянно търсеше комплименти от жени и си мажеше тялото с лосион за тяло с шоколад и си изправяше косата с преса и имаше балсам за устни. Имам егати яките цици 75Д твърди и перхектен овал и малки зърна, нито веднъж не ги погледна и не ме опипа по тях... зарязах го не заради това... беше гаден човек. Та колко гейове има скрити....

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 304f12a75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Офф мале само като прочетох че си жена скорпион и ми стана ясно. На мен изобщо не ми върви със скорпиони от към приятелска гледна точка. От към гаджета също. Според хороскопа сте много ревниви. Авторката сигорна ли си, че не си въобразяваш вие скорпионите сте малко параночни и супер ревниви ? Може просто на бъзик да сие направил в Гриндър, да те дрази нарочно да си отмъщава. Само да кажа, аз не съм скорпион, водолей съм м30. Скорпионите много обичат да дразнят другите. Ми нещо не ми се вярва да е гей знам ли те скорпионите поприцип са мъжестевени. То това напълно разбива клишето, че само женствените са гейове. И само да кажа че имах един приятел скорпион ( не гадже, приятел само ) и малумния тапак ме обвини за нещо което не съм виновен. И после ме блокира от фейсбук е така за без нищо. Аз наистина не бях виновен за нищо. Той искаше да ме уреди на една работа и аз му отказах. И така тъпака ме блокира зареди някаква тъпа причмна. Такива сте скорпионите насаждате чуство за вина и манипулирате. А като и двамата сте скорпиони престави си какво е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: ca609057f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   8 е права, масово тея натоканите фитнесджии са лева резба. Аз покрай моя инстаграм направо се хванах за главата. В рандом сърча ми изкарва снимки на някакви талива мъже като вляза да им видя профила и що да видя - под ръчичка с гаджето, обикновено същия тип. Дотолкова много такива профили видях, че вече по снимката ги разпознавам още. Извода явно е, че трябва да се целиш в друг тип мъж, различен от този. Някъде дори бях чела, че запалените фитнес маниаци развиват някакво психично състояние, в което изведнъж мъжкото тяло започва да ги привлича повече от женското в следствие от самите тренировка и факта, че са заобиколени само от мъже.

 
  ...

...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 9c447e5da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз съм авторката. Първо, нямам нито времето, нито желанието да измислям. Значи ако пие, тренира, бие жена си това е истински мъж? Я се осъзнайте, Рики Мартин да не би прилича на гей? Ама какъв е - точно такъв. Моят не беше точно батка, но и от батките има гейове. Мога и моят фейсбук да дам, и неговия, както и да ви кажа профила му в Гриндър. Никого не се опитвам да унижа, тоест не измислям, самата аз съм унижена. Никога не е бил асексуален към мен, напротив - хетеросексуален беше и се скъсвахме, затова се чудя. И аз съм го доминирала, и той мен. Не съм му забранила нищо, не съм била дърво. Бил е и с жени както казах, а чатът с въпросния мъж е дълъг и не е шега, има разменени снимки. С други мъже е имал желание, но те са по-открити гейове, а той иска цял живот да се прикрива. Нали видях всички чатове. Пред мен винаги е бил хомофоб почти - не да бие чак, но крайно неприемащ любов и ласки между двама мъже. В чатовете също донякъде е такъв, казва да се знае, че любов и много целувки с мъже не - само чукане за кеф. Това, че на вас не се е случвало, не значи, че на мен не е. Пръв ми е бил той, на него само съм давала всичко, единствен ми е бил и да съм могла не съм изневерила. Дали на него му е тежко? А 3 години, че съм била лъгана.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 5580119d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "хетеросексуален беше" - и аз бях риба едно време :D
Авторке, сексуалността не се сменя ден за ден, или си роден така или не, впрочем казваш, че сте правили секс и освен теб го е правил/прави и с други жени, в такъв случай е най-малко бисексуален, но гей - не е. Не ти ли идва на акъла? Не съм чувал за гей, който да има някакъв вид привличане към жена, макар и малко...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d8d4513f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 7 след като е разбрала, че мъжа й кръшка с друг мъж трябваше да го остави да си живее при него а не да става баща. Както и да е. Тя не е добре да му прости.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 52e38ccd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Има хора, които са ниско и животинско ниво, но добре се прикриват и обикновено трябва време, че да разбереш какви са всъщност. Попаднала си на такъв, но най-доброто, което можеш да направиш, е да го блокираш и да не се интересуваш от подобни. Много ми е жал за бъдещите му жертви. За съжаление, не всички са толкова находчиви, оправни и силни и като тебе. Задължително се изследвай за болести, а те такива като него, които лъжат влюбени в тях хора и ги манипулират, че и заплашват, рано или късно си плащат със здравето за гнусотиите, а на по-късен етап и с остатъка от душата си. Оставяй го да си пъха където каквото иска, при който иска, вече няма да си ти тази, която ще търпи боклука. Да, направо си е за отмъщение тази подигравка с обичта ти, но в случая съдбата сама ще се погрижи. Ще срещнеш много по-голяма любов, която ще те помете, повярвай ми. Просто сега е трябвало да научиш, че на думи не се вярва, а само на реалността и да се направи място за истинският човек, който няма да се крие и ще бъде честен като дете. Даже сигурно е около теб вече, само се огледай. Така се случва обикновено - за да оцениш качествата на един човек, трябва да изядеш урока с друг.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cc303ab54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Съжалявам за онова, което си преживяла! Явно този човек не е стока и със сигурност не заслужава тъгата ти по него! Не го обичаш толкова, просто си вложила много стрес и емоции. Такива мъже са като един лош урок. Но не го мрази, той явно самият е много глупав и ще осъзнае един ден грешката си! Съветвам ви момичета, престанете с тези мускулести зеленооки или синьооки мъжаги! Не си струва! Само сменят жените като парцали и оставят рани! Няма никаква полза красив външно, а грозен вътрешно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker