Той е много по-голям от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е много по-голям от мен
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 5400 пъти
На деветнадесет години съм и от три месеца съм влюбена в един мъж с двадесет години по голям от мен, и при това женен. Той изпитва само симпатия към мен и нищо повече. А аз не разговарям с него, отбягвам погледа му. Но въпреки това ми се струва че той се досеща за чувствата ми, струва ми се че ме гледа подигравателно, с насмешка.

Не искам нищо от него, искам да го забравя, но как да стане това, след като работим на едно и също място? Прост е, според мен, но всяко нещо което каже или направи ме кара да се смея, смущавам и изчервявам и той го усеща.

Мечтая си, естествено, как той се влюбва в мен. Искам да се влюби в мен. Но не искам да флиртувам с него или да го превличам, защото той е женен. Понякога не се сдържам, обаче, и го оглеждам или му хвърлям влюбени погледи, после се усещам и се смущавам. Освен това съм сигурна че той не би предприел нищо, само съвсем лек флирт. И като знам това, се успокоявам. Но го искам за себе си, ревнувам го от всяка жена, която го заговори или погледне, обиждам се, когато той не ми обърне достатъччно внимание.

Кажете ми какво да направя? Много съм объркана. Влюбена съм силно, но не искам да се забърквам с възрастен, женен мъж. Не издържам, искам той да предприеме нещо, но се ужасявам и от самата мисъл за това. Как да го забравя, като го виждам често? Как, като едвам се владея?

Опитвам се да се съсредоточа върху някой разговор с хората от компанията, с най-добрата си приятелка или семейството, а дори не ги слушам. Опитвам се да се съсредоточа върху работата си и домашните задължения, а не мога, все нещо обърквам. Първите седмици дори не можех да заспя. Просто не знам как да си го избия от главата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9a31a49461
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Кажете ми какво да направя? Много съм объркана. Влюбена съм силно, но не искам да се забърквам с възрастен, женен мъж. “

Ами не се забърквай. Голямо найвниче си, да знаеш. Мъжът си играе с теб и много добре знае, какво да прави, за да му паднеш в ръчичките. Не си мисли, че не те иска, младо пилешко такова - ще те схруска и ще те изплюе, преди да си се усетила!

Проблемът е в това, че е женен, не във възрастта му! Глупаче! Бягай от женен като дявол от тамян, но като гледам ти си по-скоро пеперуда, готова да си изгори крилцата смъртносно!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 081e62597b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Натисни по-здраво спирачките.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d33587e653
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въобще не се изкушавай, и както коментира №1... ще те схруска и ще те изплюе.. Не се занимавай! Да лесно звучи от нашите усти, но и аз самата съм била жертва на такова увлечение и съм наясно. А и не съм сигурна, че тук става дума за чувства, а за увлечение... Успех...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fcef2030c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласна съм с номер 1, но и заради възрастта, тя също има значение. Трябва да се замислиш каква част от увлечението ти е плод на самонавиване...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3e73534579
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не разваляй семейството...
Имай достойнство.
Д.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8566332475
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Благодаря ви за съветите.
Към номер 1 и номер 4:казвате че ще ме "схруска" и "изплюе". Но на мен ми се струва че точно това не би станало, и то защото човек като него не би обърнал внимание на такава като мен! Той не изпитва страст или дори някакво минимално чувство към мен, а може и вътрешно да се надсмива над чувствата ми. Сигурни ли сте, че ако ме хареса, ще постъпи лошо с мен? Например преди два дена беше много внимателен с мен и малко флиртувахме, а днес се държа така всякаш почти не се познаваме. Не мога да разбера какви са чувствата му и съм по склонна да мисля, че не ме харесва като жена, а изпитва симпатии към мен просто като към колежка-

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f50bb26ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мнооооооооого познато чувство. :)
Когато бях на 15 в живота си срещнах мъж на 28. Той ме гледаше едно такова сладко, но аз тогава само се усмихвах, дори нямах задни мисли, просто защото тогава си бях дете.

Времето си минаваше, аз си пораствах и той също беше край мен. Започнаха едни усмивки, симпатии, бъзици (този път вече имаше задни мисли), докато не стигнахме до флирт, който той започна. Всеки път когато се виждахме без значение дали сме сами или около нас е пълно с хора, флирта беше гарантиран.

Аз естествено като по-малка се влюбих, ужаааасно много. Ставах и лягах с мисълта за него, не се хранех както трябва, изнервях се от най-малкото нещо, карах се с всички, а в моментите, когато бях с някой и си "говорехме" аз просто се правех, че слушам. Плаках, плаках, плаках без да знам и аз за какво.

Един ден се прибирах към вкъщи, той мина покрай мен усмихна се, намигна ми и каза "Здравей! " Само кимнах с глава и в този момент ми изникна един въпрос. "Защо съм влюбена в този човек, той е женен има дете и жена, която навярно обича. " Прибах се вкъщи и заплаках. Плаках дъъългооо. Това беше и последният път в който плаках за този човек.

Той замина да работи на друго място. Времето ми беше приятел и ми помогна да го забравя. Признавам, че ми беше много трудно, това ми беше и първият път в който бях влюбена. НЕ съжалявам, че изживях такива неприятни моменти и първата несподелена любов, но това са неща от живота и ние трябва да ги приемем.

Разказах ти тази история, за да видиш, че дори човек да ти се усмихва и да показва симпатии, той винаги ще се върне и ще избере семейтвото си. По-добре отиди да работиш на друго място, където няма да се засичате всеки ден, така много ще се измъчваш, а положението с всеки изминал ден ще става все по-зле и по-зле! ЗАБРАВИ ГО!
Желая ти успех!
Ж19

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d8766fcbbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката към номер 8:
Стана ми жал за теб. Много. Защото знам какво си чувствала. Ако моята история не беше подобна, едва ли щях да ти съчувствам по този начин, защото нямаше да знам как си страдала.

Но сега, когато е минало време, не се ли сещаш за него? Плачеш ли за него, когато се опитваш да си спомниш усмивката, погледите му? Или просто се радваш че си го срещнала?

Защото аз не съм го виждала от пет дена и ви иде да се убия. Плача като побъркана. Страхувам се че като отида на работа, няма да го намеря там или че той ще се държи хладно с мен. Знам че никога няма да го имам-не си правя илюзии за нищо. Но ме е страх, че няма да виждам лицето му, да чувам гласа му. Колко нещастна се чувствам, когато не го виждам всеки ден. А не знам как да бъда отново весела, как да започна да се държа нормално, когато не го виждам.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f50bb26ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 8 :)
Само една приятелка знаеше, че съм влюбена в този човек. Тя хиляди пъти ми повтори "Забрави го! " или пък "Той няма вечно да е покрай теб. " А аз си казвах "Боже как да го забравя на думи всичко е много лесно, но чувствата си не може човек да изхвърли ей така! " Само при мисълта, че няма да го виждам изтръпвах. А когато разбрах, че отива да работи на друго място пак заплаках :D
Сещам се за него, разбира се. Все пак да си влюбен несподелено 5 години не е малко време, но не плача като се сетя, напротив с усмивка се сещам за хубавите моменти. Радвам се, че изживях нещо подобно, защото в живота ако се случваха само хубави неща няма да е интересно.
Единствения начин да го забравиш е да се махнеш от тази работа, колкото и болезнено да ти звучи. Ще плачеш, ще мислиш, после пак ще плачеш и накрая ще ти омръзне, ще си дадеш сметка, че нямаш бъдеще с този човек и той нищо не би могъл да ти предложи. ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d8766fcbbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер осем-благодаря ти че сподели с мен историята и мислите си, защото се почувствах поуспокоена .
авторката

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8682f8e2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мога да повярвам!!!
Точно преди 20 дни аз се влюбих, след абсолютно същата история!!!
Сега се чувствам като теб. Не мога да спя, да работя и т. н.
Помисли си за него, ако той се влюби ( както ти се иска ), а ти не можеш да отвърнеш, поради липса на смелост. Моят съвет е да разкриеш чувствата си и да решите как да продължите да работите заедно. Ще ти олекне, ако е мъжа за който си мечтаеш ще те разбере.
М-45

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 28ce6c44ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторката, има ли развръзка историята? :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker