Стара неизживяна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стара неизживяна любов
преди: 3 години, 9 дни, прочетена 1099 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на 25, живея с приятеля ми отскоро, държим един на друг и се разбираме сравнително добре след като имахме криза в последните няколко месеца. Наскоро ме потърси отново един приятел от детските ми години. Така се е случило през годините, че като се виждахме, или аз бях обвързана, или той. Няколко пъти сме опитвали да бъдем заедно, но сме в 2 различни държави извън България. Един път само ме целуна (преди 7-8 г.) и въпреки обясненията му в любов, аз не пожелах да имаме нещо повече. В следващите години винаги сме били на ръба да се целунем и да прерастнат нещата в нещо повече от приятелство, но така и не се случи. В момента си говорим за бъдещи планове и теми, които не се обсъждат всеки ден. Знам, че най-вероятно той все още ме обича, но за себе си не знам дали мога да кажа същото - не съм сигурна дали харесвам него или просто човека, с когото мога да споделям всичко и да ме разбере. Казвал ми е, че аз съм единствена за него и че ще ме чака и други банални (и леко смешни за мен) неща. Няма да се видим скоро така или иначе, но ми е безкрайно гузно да си мисля за него, тъй като съм градила връзка с човека до мен в продължение на години. Този приятел е най-добрият и искрен човек, когото познавам, но си мисля, че щом не се е случило нещо досега, няма и да се случи. Въпреки това се чудя дали нещо такова не трябва да се изживее, въпреки че съм обвързана и градила нещо от години или просто трябва да прекъсна този контакт, който постоянно ми разбърква главата и да си градя щастието. Постоянно ме кара да се замислям, въпреки че не споменава нищо повече и се държи загадъчно.
Интересно ще ми е да чуя странично мнение. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 дни
hash: e6a562c516
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   "момиче на 25"

хахаха

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: e173fc8196
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   1, е, все пак не е написала "аз съм момиченце на 50":) Няма да коментирам авторката, защото винаги съм изпадал в потрес колко лесно е да нарушиш душевния мир на някоя жена - малко внимание и край, ще го мисли, ще нарежда мъжа си колко е зле и пак ще намери оправдание защо онзи пич дето й е направил комплимент през лето 1850-то е по-готин и как ли да го "изживее" с него... Жалка, но често срещана картинка...
М, 43

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 7e36471cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Жалко за приятеля ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: 47514e4a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Този приятел е най-добрият и искрен човек, когото познавам, но си мисля, че щом не се е случило нещо досега, няма и да се случи-така е, остави го в миналото

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: d84abbf0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Така си е номер 2. И Брад Пит да си, и Елон Мъск все тая. Това е женската психика...

Затова просто не трябва да ти пука. Стар човек ми е казвал "тайната на брака е слаб слух и зрение и здрав стомах" и "като жена ти ти говори кимай умно и надничай от време на време над вестника, отговаряй три пъти не един път да и отивай за риба".

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 6393683c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката:

Благодаря за коментарите, дори и за по-острите. Мислих през последните дни и го блокирах отвсякъде - просто защото не е честно да се меша в живота ми и лека-полека да ме обърква и манипулира. Градила съм връзката си с човека до мен от години, разговаряхме открито за този “приятел”, осъзнах какво ме дразни в човека до мен и какво него го дразни и работим по проблемите помежду ни. Може би просто е било слаб момент, за да пусна толкова нелепа тема.
П. п. Хората понякога не сме безгрешни, чувствам се гузно, че дори нещо ми е минало през главата, но не съм прекрачила границата в моите очи. Надявам се с повече говорене и разнообразие във връзката ни нещата да се изгладят. :) Бъдете здрави, не мислете, че всички жени са боклуци, еднакви и т. н. Просто всеки си има слабите моменти, за които съжалява, дори и нищо да не се е случило.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: de670785f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   "Един път само ме целуна (преди 7-8 г. ) и въпреки обясненията му в любов, аз не пожелах да имаме нещо повече. "

Как ще обясниш тези думи? Защо не си пожелала тогава?
За мен ти се гавриш с това момче. Знаеш, че те обича, знаеш, че ти НЕ го обичаш, но ти е приятно да се чувстваш обичана.
Дай шанс на това момче да живее живота си и да се влюби в жена, която ще го обича искрено. Очевидно той приема приятелството ти като надежда за нещо повече.
Отдалечи се от него, иначе е жестоко, това което правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker