Защо жените обичат да бъдат лъгани? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените обичат да бъдат лъгани?
преди: 3 години, 2 дни, прочетена 1742 пъти
Това го установявам за незнам кой път. Наскоро се запознах с жена ето малко предистория.


Живея в чужбина. С мой приятел искахме да започнем бизнес с втора употреба мебели. Но както всеки бизнес, преди да се започне е нужно проучване на пазара. Имах нужда от диван в хола на личния ми апартамент, и понеже сред новите не можех да открия нещо, което да ми хареса, погледнах втора употреба пазара и открих точно такъв, какъвто търсех. И реших с един куршум два заека. Хем да го сложа в хола ми, хем да го кача на обява на най-известния местен сайт за втора употреба вещи и да си направим проучването. Повече от месец никой не ми писа нищо. Наскоро една вечер ми писа една местна жена и запита за цена. Аз и дадох цената, за която по принцип бих го продал, ако вече бяхме започнали бизнеса и тя се съгласи. Попита кога може да дойде да го вземе, и беше време играта да приключи. Казах и, че съм под карантина и за сега нещата са на пауза и да си търси друг диван. Тя обаче ми каза, че иска да изчака да ми от ине карантината. Попита ме да ли съм грък, понеже потребителското ми име в този сайт е име, което е често срещано в Гърция. И аз тактично хем да запазя самоличноста си, хем да не я обида като директ я отрежа, че не и влиза в работата и казах, че наполовин съм грък наполовин българин. Тя беше много ентусиезирана започна да ми обеснява колко била влюбена в Гърция колко харесвала гърците, колко невероятна била страната, и много бързо разговора стана личен като тя си изпроси аз да поискам нейна снимка. Видях я, каза ми, че е на 50г. И веднага поиска моя снимка, аз и изпратих и казах, че съм на 38г. като това е и реалната ми възраст. Разговора стана още по личен разказа ми за родните си, за себе си, аз също, с изключение на това, че съм чист българин. Беше късно през ноща и в даден момент решихме да си лягаме и тя каза, че скоро щяла да ме потърси за дивана, като ми изпращаше емотикони с намигване и други подобни с, които открито показваше, че флиртува с мен. След няколко дена пак ми писа и каза, че е уредила превоз и ме попита как съм ги изкал парите в брой или по банков път. И ето поредната лъжа от моя страна.


Казах и, че за съжеление дивана вече не се продава, понеже аз съм поръчал чисто нов, даже съм го капарирал преди месец и половина, но от магазина са ми се обадили вчера и са ми каза ли, че няма да могат да ми доставят желания цвят и сделката отпада. Като няколко пъти поднесох извинения за случилото се. Но, ако и е приятно може да пие кафе.


Тя се отнесе с голямо разбиране към ситуацията, каза, че няма никакви проблеми, и че съжелява, че магазина не може да ми достави желания цвят и все едно тя е виновна за случилото се. Но с удоволствие би пила кафе с мен, но искала да бъде честна с мен, че не търсила връзка, а просто приятелство.


Аз от своя страна реших също да бъда честен, казах и истинското си име и, че нямам нищо общо с Гърция и, и поднесох извинения, ако съм я подвел и, че целта е не е била такава, а да си запазя личното пространство.


И познайте какво се случи?


Изтряска едно драматично разтърсващо писание, че била прекалено много лъгана в живота си, че било прекалено късно да съм бил честен и бля бля бля ще кажеш, че сме имали пет годишен брак и тя е живеела с тази заблуда през цялото време. Пък ние сме си писали точно един път.


Сигурно, ако бях продължил да го играя наполовината грък и хубаво да в оплитам в мрежите си, можеше и да се влюби безумно. Макър, че не ми било такава целта още от момента когато разбрах, че е на 50г. Исках да имам просто още един приятел в социалния си кръг. Но явно нейните очаквания са били доста по различни от това да бъдем само приятели. За кой ли път се убеждавам, че жените обожават да бъдат лъгани. Но сладко лъгани. Тогава само могат да се влюбят истински в теб. От там и прилазката:, , Той я излъга и тя се омъжи за него, ,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 дни
hash: b45b71c271
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Кои жени? В случая виждам една жена, която ти си лъгал и накрая, страхувайки се, че нещата ще отидат по-далеч, си признал, че лъжеш.
И от това ти правиш генералното обобщение, че жените обичали да ги лъжат. Това е толкова верно, колкото ако аз пък кажа, че мъжете са лъжци.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: d2c4014166
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Еми тя откъде да знае, че не си честен.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: faf9ae2ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Глупости!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: c6d5578ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Към номер 1. Тя заяви, че иска да бъдем приятели. Основния ми принцип е, че приятели не се лъжат.Това, което съм я излъгал е било преди да заяви, че иска да бъдем приятели.Вероятно е женичката много да е искала да и се получи с грък, разочарована е останала и реакцията и много наподобява на отхвърлена жена.



Автора

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: ad580f8801
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може жената да е имала преди приятел грък и да има хубави спомени от енго. И пак да търси грък. Може да й се иска да ходи в Гърция на почивка -- слънце, хубава храна и пр. Затова като си й казал, че не си грък се е подразнила. Имала е някакви предварителни очаквания, свързани с гърците.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 дни
hash: c48b960546
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти си я излъгал, а после ревеш, че жените обичали да бъдат лъгани. Тя може с право да се оплаква, не ти. Приятелство не се започва с лъжа. Жената е разчитала на информацията за теб, а накрая се е оказала измамена и с право те е отсвирила.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 02fd7d2f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ахахха историята 100 % опровергава заглавието. Чат ли си? Вместо да кажеш, че проучваш пазара си излъгал и то обръщайки внимание на лелката с личен детайл. Затова се е разписала.

Никой не обича да го лъжат, и като излъжеш дори съвсем малко, винаги става плетеница и се объркваш...

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 982593b294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изобщо не ти схванах логиката. Очевидно, както си личи от историята, тази жена НЕ обича да бъде лъгана, независимо за приятел ли сте счита, или за нещо повече. Просто ако си беше честен от началото, щеше все още да иска да излезе с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 3014ad248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хайде сега ѝ пиши също, че изобщо си нямал намерение да продаваш дивана, а е било проучване на пазара...

А после се чудѝ, защо една жена там разказва на всичките си приятелки, колежки и съседки да бягат презглава само като чуят, че някой е българин....
Яко допринасяш за имиджа на българите в чужбина, железен си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: 9a9f5f1202
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   на близо 40 години си, сиреч не си дете, за какво си играеш с глупости не разбирам?!? това твоето е толкова инфатилно, че няма накъде. какво се обясняваш, ако правиш проучване - получил си съгласие за цената която предлагаш.. и тук някакви анализи...

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 ден
hash: dc0d464e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти не е трябвало да я лъжеш като цяло..

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 5544ed98ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Малко офф-топик, но исках да ти кажа, че идеята за бизнес с мебели втора употреба е яка, особено ако намериш начин да ги реновираш за по-малко пари и така да увеличиш печалбата си. "Проучването" което си направил не ми се струва достатъчно, все пак си сложил една мебел на един сайт, няма значение колко е известен.

Иначе за жените... какво да ти кажа? Не искам да прозвуча като закостенял шовинист, ама жените са по принцип по-наивни и много по-лесно се филмират, и при това сами си го правят. Познавах една изключително интелигентна жена, на която обаче веднъж й извъртях ебаси опашатата лъжа, ей така за майтапа... и се върза отвсякъде.

А тая дето ти писала за дивана, звучи ми по-скоро че просто ти харесала ника в сайта и колко гръцки звучал само затова ти е и писала. Съмнявам се, че въобще й е пукало за дивана, някакси много странно ми звучи хем да ти пише за него, хем... да обменяте снимки и лична информация?! Хъх? В кой свят стават такива работи?

Явно е, че си е искала да си хване грък, а това за "само приятели" ми се струва пък като лъжа от нейна страна. Подозирам, че е искала да се "подсигури" да не вземеш да поискаш да я наебеш след кафето и затова го е казала, ей така да позабави топката.

В крайна сметка да си гледа работата тая. Звучи ми като расистка. Адски пошло ми звучи да ти вдига скандали за неща, за които в крайна сметка НЯМА ПРАВО да пита по принцип. Напълно те разбирам че си защитаваш личното пространство. Двулично ми се струва да ти е охкала и ахкала когато си споделял за семейството си, макар и под илюзията на полугръцки произход, и изведнъж да го омаловажава ако се окаже, че всъщност било напълно български такъв.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: c6d5578ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   6 ъъъ измамена с какво??? Със имот или един милион долара??? Айде да спрете с драмите …….и цирк балкански некъде другаде……..места си го от единия крачол в другия, че некоя си стрина Гина ме е ,,отсвирила,,


Автора

 
  ...
преди: 3 години, 15 часа
hash: 448f5f383c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, не обръщай внимание. Жената е била психически неуравновесена. Напоследък много мои познати ми се оплакват от дами на средна възраст с меко казано "странно" поведение. За такава жена, ако е сама, животът не е никак лек и невната система се срива.
Аз също съм на 50 години, щастливо омъжена и много често звъня по подобни на твоята обяви, защото обожавам антикварните вещи и ги откривам по сайтове за втора употреба. Разговорът обикновено протича съвсем делово: в какво състояние е предметът, колко струва, кога е удобно да го взема? Следва среща, аз си получавам креслото, човекът парите, пожелаваме си хубав ден и чао. В много редки случаи завързваме някакво по-трайно познанство, например с един букинист от Русе, който редовно ми се обажда, когато попадне на някое рядко издание, но ми се обажда като на редовен клиент.
В описаната в историята ситуация виждам неадекватно поведение и от страна на продавача, и от страна на купувача. След като не искаш да продаваш дивана, авторе, защо лъжеш хората и предлагаш фиктивна сделка? А пък след като си търси приятели, бих попитала жената, от какъв зор звъни по сайтове за покупко-продажба? Истински ме вбесяват хора, които ми губят времето. Наскоро ми звъни един гражданин с желание да му преподавам частни уроци по руски език. Аз нямам свободни часова. Но на него му било ужасно важно. Е, вместих го киво-ляво в графика си с останалите ученици и се срещаме, за да му дам учебни помагала преди да започнем занятията. Оказа се, че индивидът просто ме бил харесал на някаква снимка и решил, че това е единствения начин да се срещне с мен. Изяви и щение уоците да се повеждат в неговия апартамент. Ако бях мъж, щях да го спукам от бой още там на място, но в случая само вдигнах скандал и се прибрах да си пренареждам пак програмата.

 
  ...
преди: 3 години, 7 часа
hash: 167539911a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Господин Мазонакис, смея се с цяло гърло на гръцките ти приключения! О, съвременни Херкулесе! О, пътешественико! Аргонавте мой!

Ако човек прочете твоята история, ще си помисли лоши неща, но за теб! Жената вероятно наистина не обича да я лъжат и кой знае кой поред си в списъка на "умниците", но пък ти си я лъгал, а съдейки по коментара за възрастта ѝ вероятно при определена възраст още щеше да го правиш с цел - сети се каква! И като бонус щом си видял, че ти тежи /занимавката с нея, не това, че я лъжеш/, си казал истината, за да ти се махне от главата. Съжалявам, но ако зависи от мен можеш да ходиш да танцуваш сиртаки някъде другаде!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c6d5578ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към 12, Това далеч не ми е първото проучване на пазара. Преди време купих едно хотелско легло, тук много ги търсят на вторичния пазар, понеже нови са адски скъпи. Хората бяха на зор, понеже вече си бяха поръчали водно и искаха да си освободят помещението. Купих го за 100 евро и го продадох веднага на другия ден за 200. И ми се обадиха адски много хора. Бизнеса е як, понеже се срещаш с адски много хора всеки ден, едни правиш щасливи, че ги отърваш от старата мебел, други пък правиш щасливи, че се сдобиват с нещо, което желаят. Много обичам покупко- продажбите нещо като хоби ми е до сега, като ходене за риба. Помагал съм и на приятели, които вече имат такъв бизнес и съм усвоил доста тънкости, и покрай хобито ми доста сделки съм направил ей така да си чеша крастата, то пък понякога съм изкарвал и доста добри суми. Вероятно защото не ми е било самоцел.



Поздрави Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker