Защо го правите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо го правите?
преди: 3 години, 7 дни, прочетена 1299 пъти
Жени, защо когато човек ви попита "какво ви е?" и вие винаги казвате "нищо ми няма". Или на въпроса "как сте?", отговаряте с "добре съм". А реално и при двете ситуации си личи, че нещо ви има и не сте добре. И след като човек ви отгвори с "окей, щом сте добре", малко по-късно му натяквате, че "не се интересуваш как съм, не си до мен и не ме подкрепяш когато не съм добре и тн". Е, как да съм до теб и как да те подкрепям, като не знам какъв е проблема и отговора ти винаги е, че нищо ти няма или пък най-любимото ми - просто си мълчите. Е, сори, ама с вас не може да се комуникира. Толкова ли ви е проблем да сте по-директни във взаимоотношенията, какво е това увъртане, лъгане, криене и тн... И после защо не сме ви разбирали? Еми няма как да стане, това не е диалог вашото. Проблемите се решават с разговори, а не с криене, увъртане и последвало натякване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 дни
hash: dbaebc9d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Идеята е, че искаме да привлечем внимание, че нещо не е окей. Естествено след като ти каже Нищо или добре съм ти трябва да се заинтересуваш и да кажеш виждам, че нещо не си или има нещо. Просто на вас ви е достатъчно да се направите на заинтересувани и така.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 1421d9aef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Като се опитам да говоря за това какво ми е и да се изясни проблемът,да се иговори и т, най-често откровенността ми е била ппсрещана с цупене и сърдене ( и то все от мъже),та като виждам такова отношение от не само един мой бивш,е как да искам да говоря?

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: f9ffa5e4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Опитват се да не се натрапват и затова лъжат, че са добре, но сам виждаш, че излъчват някакви негативни вибрации. Тогава вместо да кажеш "ОК", можеш просто да попиташ "А мога ли да ти помогна с нещо". Това не е задължително твърдение, че е зле - може да има нужда да повдигнеш някоя кутия или да купиш яйца например. Но пък показваш, че ти пука с какво можеш да бъдеш полезен. Това маоже да я накара да си поиска нещо, което да я разведри и така хем да го играе "тиха, скромна и ненатрапчива", хем да получи помощ.

Е, ако те е страх какво ще ти поиска като помощ, тогава камъкът вече не са в градината на жените! И съответно имат право да ти казват, че не се интересуваш как са, защото ти виждаш, че са зле, усещаш го подсъзнателно, но избираш да се довериш на удобната лъжа, че са добре, защото така не ти се налага да правиш нещо за тях. Вътре в себе си е възможно ти да не искаш да знаеш как са, но да те дразни осветляването на този факт. Защото дори аз като мъж не виждам как иначе да си обясня поведението ти - хем виждаш, че нещо не е наред, хем решаваш да им повярваш, че се добре. Тая интуиция за украса на главата ли я ползваш, ако си забравиш шапката?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 2ce71c9260
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Н 3, съвсем точно казано. Да, това е отговорът.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: e641d0e942
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Същото с това да се опиташ да заговориш момиче и да й покажеш че я харесваш, но тя да се прави на недостъпна, колкото и да си те е харесала, но играе игрички, за да разбере колко ще си настоятелен и колко ще я преследваш.

Тва е тъпо.
Не всички хора мислят еднакво.

Ако една жена така се държи с мен (незаинтересована) с единствената цел да ме тества колко ще бъда настоятелен и колко време ще се опитвам да й прикова вниманието към мен и дай "спечеля сърцето",
то 1-2 пъти са ми достатъчни да ми откаже , да си играе тъпите игрички и ще си кажа, че не ме харесва и си продължавам напред.
Не е единствената, може пък и друга да съм си харесал, няма да се занимавам с момиче което на 2 или три пъти се държи недостъпно и не показва интерес към мен....

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 6d292863d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Еми записвай се на курсове за джедайски трикове, пич! Само това ще ти кажа...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: 0fbade09c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   №5
А може би разполага с повече от един неврон и усеща, че си си харесал друга, и затова не е достъпна? Най-доброто, което можеш да направиш за нея, е да идеш при другата. На мен това ми е достатъчно, за да не искам нищо от теб, дори и да има силно привличане.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 6ce5bbfcc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам, никога не съм го правила.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 13d1c0fd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Такава представа си оставил за себе си и затова получаваш и такива отговори. След като ти е трудно с жените, смени коловоза! Там може да ти и по-комфортно и за това да си роден.
Дерзай!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 7a23b4b9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само като видях, че започва с "Жени," и спрях да чета. Модераторе, защо пускаш историите на едни и същи 2-3 трола? Стилът им вече се познава лесно, не може ли просто да не им пускате темите и коментарите? Или сайтът съвсем ще замре тогава?

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 часа
hash: df3e84be22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Жена съм, но питам хората само по веднъж. Ако отговарят с не или отказват нещо, приемам отговора директно от първия път. Така не досаждам, а пък те научават, че ако искат нещо от мен, то ще им се наложи да бъдат искрени и директни. Емоционални игрички не търпя. Хората измислят градове за Марс, някой още да не е е способен да отговори на конкретен въпрос си е пълна мизерия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker