Любов без секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов без секс
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1903 пъти
Здравейте, мили хора! Младо момиче съм, образована, харесвана, според много хора - красива. Държа много на външния си вид, но това, разбира се, не е с цел да привличам внимание, а за да се чувствам самата аз добре. До сега не съм имала интимни партньори, а много връзки съм прекратявала именно заради това- защото човекът до мен има нужда и желание за секс, а за мен сексът никога не е бил приоритет и на преден план. Мога изобщо да не правя секс, нямам никакво либидо. Не желая да правя компромиси със себе си, да правя нещо против волята си, затова се разделям с тези хора. Реших да запазя достойнството си, с риск дори да остана сама. Тук искам да подчертая, че хората, с които съм била във връзка, са били изключително привлекателни, а и аз в това отношение съм много избирателна и подбирам - все красиви външно и с умствен капацитет. Така, че не е външният вид е причината да не желая сексуални отношения. Освен това съм се влюбвала и в жени. В един момент си мислех, че може би съм напълно “хомо”, но не - не желая и с жени интимности... Просто онова чувство на любов- чисто, истинско и романтично, без никакви плътски намерения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0d8c1b45f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Сама си противоречиш. Хем не правиш всичко това с външния си вид, за да не првиличаш внимание, хем пък и само хубави и умни момчета подбираш, като, че ли си избираш нещо по каталог. Хем пък и секса е част от взаимоотношенията между двама души, когато се обичат, хем пък и това е предпоставка за бъдещи отношения, семейство, деца и прочие.

Имам чувството, че не интимните отношения са "проблема", а нещо друго. Не те бива в тази област? Притесняваш се от самият акт? Правила ли си въобще секс? Умните, млади и образовани момичета, никога няма да кажат, че искат любов, без секс. Не става въпрос за това да правиш секс с любимия 24/7, а да споделиш всичко с него и да му дадеш всичко, даже и тялото си и всичко това с цел - любов. Все едно да кажеш, че искаш любов, без да показвате един на друг по какъвто и да е начин, че се обичате. Без никакви жестове, мили думи, изненадващи подаръци и прочие.

Нещо тотално не е наред с теб и никога няма да намериш момче, което да е с теб само, защото изглежаш прилично. Сори за израза, но ще ти изсъхне онази работа, ако не я ползваш и бързо от хубаво и младо момиче ще станеш суха и стара мома.

Недей да тичаш срещу природата на човека. Може да направиш друго...просто да не си лягаш с всеки с когото сте от 1-2 месеца заедно, а да му кажеш, че искаш да се увериш, че той е човека и когато се почувстваш готова - тогава да спиш с него. Макар, че много трудно ще намериш човек от когото да получиш всичко, а ти да не му дадеш нищо. Вероятно си под 20г., щом ръсиш такива неща доста от тях не добре обмислени.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b79ddc54ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Според теб , нормално ли е да влизаш във връзка и да няма секс ? Ако за теб е , за другите - не е, защото тялото им работи нормално .Което не значи , че на теб като не ти се прави секс , си длъжна да го правиш .Изяснявай ги тези неща на потенциалните ти жертви .Няма смисъл да ги подбираш така , па онака и накрая -нищо . Малко психопатско ми звучиш .Ако аз бях като теб , щях предварително да си изяснявам очакванията ,а не да изграя циркове .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1c3f675f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е да, но ти не си правила секс, не знаеш какво и не го искаш. Проблемът ти е страхове и бариери. Търси причината.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4f50cf8339
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Една поговорка гласи - "Където има любов без секс, има и секс без любов". И както при всяка една поговорка - сигурно има и изключения, но в силно преобладаващ процент от случаите партньорите ти ще очакват интимност и липсата на такава ще разрушава връзките. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0cd2c9dceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честно казано, аз не виждам нищо лошо в платоничната любов. Най-вероятно си асексуална и ако нямаш желание да правиш секс, партньорът ти е длъжен да го уважи. Независимо дали ще прекъсне връзката си с теб след твой отказ, това вече е лично негов избор, той няма право да те насилва да правиш нещо, което не желаеш.
В случай, че си девствена, асексуалността не е единствения вариант. Може да има много други предпоставки, страхове, както и липса на опит, които да те спират. Лично аз бих те посъветвала да го направиш с някого, с когото сте заедно от дълго време, имаш му доверие и го обичаш. Дори няколко пъти, всъщност, защото първия път не е любим на всеки. По този начин, може и да преоткриеш секса, и да започне да ти харесва да го правиш. Разбира се, в момент, в който нещо ти стане неприятно, не е нужно да го продължаваш. Но според мен е важен най-вече начина, по който гледаш на интимните взаимоотношения. Ако смяташ половия акт за нещо унизително, безсрамно, гнусно и т.н, намери подходящата литература или си намери добър психолог, който да ти покаже хубавата страна на това - удоволствие, сплотяване, а и най-вече създаването на деца. Това е нещо абсолютно чисто, красиво и нормално. Но е нормално и да не го искаш естествено, стига да си освободила негативните си мисли към него - това не е нищо мръсно само по себе си, макар да има хора, които го правят да изглежда така.
Ако не си девствена обаче, установила си чрез опит, че нямаш желание за секс, просто не го прави. Има много хора, мъже и жени, които биха били с теб и които се чувстват по същия начин. Не симпатизирам много на интернет запознаства, но реално е идея да намериш това, което търсиш.
Пожелавам ти успех и с когото и да решиш да бъдеш, да уважава твоите решения!

~ Ivy ~

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f0bdbf5a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ако беше на 70 години, щях да се съглася, че е възможна любов без секс.
Ама аз не вярвам, че нямаш никакво либидо. Най-вероятно:
1. Те е страх/срам да признаеш на партньора си, че си девствена.
3. Срамуваш се от тялото си.

Явно не си се влюбвала досега, защото влюбеният човек изпитва желание да слее тялото си с другия, да се превърнат в едно цяло. Това е биологически заложено в природата на човека и аз не вярвам ти да си изключение. Ако си, то значи имаш нужда от психолог или психотерапевт да откриете проблема, защото иначе рискуваш да си останеш сама, без любим и без семейство.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b2fd4a3dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Няма любов без секс. Това се нарича приятелство, а не любов. С някой мъж няма ли да искаш деца? Нали знаеш те как се правят. Ти дори не си опитала секса, а вече казваш, че не го искаш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b4b78444ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Искаш да изпитваш истинска любов към някой ,но за са ти я даде Бог си търсиш подходящия към когото да я изпитваш да не казвам ,че ттрсиш мен ,но имам такива подозрения.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 40c89053a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Напълно съгласна съм с 12 ти си асексуална вероятно и аромантична.
Не нужно да обичаш някого истински и да ти се иска непременно да задоволиш най-първичните си инстинкти с него.
Сексът не е всичко, а 1 явно не го прави достатъчно, щом така се изнервя и взема присърце това че и другите не го правят.
Аз имам позната която също като теб не си пада много по секса правила е, но просто не и харесва. Колкото до мен случвало ми се е да обичам някой много и то без секс, и този някой е най-добрият ми приятел и да беше истинкса любов, но не можех да си ни представя интимни така че такава любов има.
Този довод с децата е толкова изтъркан и неуместен не всички жени искат деца приемете го.
Аз не искам партньорът ми също за всеки влак си има пътници.
Преди се е смятало за ненормално да си хомосексуален в днешно време има прайдове Така че няма нищo лошо в това да бъдеш себе си, без значение дали на другите им харесва или ни животът си е твой.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7a26cf7270
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До #15, да, точно теб търси и точно бог ще и я даде. Имаш страхотен нюх, браво!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b4b78444ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Искам да разведря обстановката с ако твоята любов напусне този свят и неможеш да правиш секс с нея ще спреш ли да я обичаш и как ще я обичаш!? Когато Баща ти те обича или майка или брат ти или сестра ти правят ли секс с теб!? Истинската любов можеш да я споделяш с всеки... така, че ако има нещо което не можеш да го споделяш с всеки то не е истинско.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b4b78444ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това е оправдание пред съвестта ти, че външния ти вид не е за да привличаш внимание. За да се чустваш самата ти добре трябва да не правиш сметка колко рабора си свършула или колко си дала (да не издребняваш)А да ставаш все по щедра, защотото колкото повече даваш толкова повече възможности ще ти се дават да го правиш, а самите възможности които ти се дават ще те карат да се чустваш добре дори няма са да забележиш с какво си облякана и как изглеждаш:)-

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b4b78444ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не слушай номер 14 ния няма да ползваме от плътта на децата си, а ще ползваме от любовта им така, че може да имаме деца и без плът как Бог осиновява децата си!? Нима те имат плът!? .. , с Милост и святост от мен!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 28914beb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 13 и 14.
Напълно си е възможно да обичаш някого и без да искаш да правиш секс с него или да сливате телата си както се изразяваш. Аз преди време бях много, ама адски много влюбен в една жена, но секс с нея не съм правил. Историята е много прозаичина и банална. Мъж и жена се срещат, жената флиртува, мъжът си казва тази не е подходяща за мене, но в крайна сметка се влюбва, но тя не иска да имат връзка, просто си е играла и той на рационално ниво се оказва прав, но емоционалното е трудно за контролиране. Горе-долу три години бях, като омагьосан от нея, почти постоянно мислех за нея, когато бях буден (а няколко пъти (3-4) дори я сънувах). Но за това време, нито веднъж дори не мастурбирах, мислейки за нея. Може би едно от причинате е, че тя има неземно красиво лице, почти ангелско и това някак обиваше плътските ми мераци. Друга причина може би е, че е доста слаба - висока около 175 см, а има - няма 50 кг. Физически ме привличат жени, които не са ходещи скелети. Затова все си представях или някакви актриси или някоя случайна, която съм видял по улицата.
Сега, от дистанцията на времето, ми изглежда глупово поведението ми, но просто не исках да бъда с друга. Така, че напълно си е възможна любовта без секс, но в действителния живот е малко вероятно да се намери мъж (а дори и друга жена), който (която) да е съгласен(а) на такава връзка за дълго време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker