Разбито сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбито сърце
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1049 пъти
Привет, мили хора аз съм едно безнадеждно влюбено момче в една по-възрастна дама от мен.Тя е на 56 аз съм на 32.Та въпросната дама е омъжена за много възрастен човек от нея с които вече нямат привличане и само живеят заедно ,заради децата си.Въпросната дама в ,която аъм влюбен я познавам от 4 г. Винаги съм и се възхищавал на качествата и винаги съм обичал в нея това ,че е мечтател и това ,че има има непоклатими принципи .Обожавам усмивката и погледа и .Обичам разговорите с нея.Тя ме възприема като приятел и някак си несериозно се отнася към намеренията ми.Наскоро разбрах съвсем случайно в едно съобщение ,че ще излиза на среща с някакъв човек ,който в началото сподели ,че и говорил празни приказки , а в последствие се оказъл интелигентен човек... ,Което не разбирам защото на въпросното съобщение свалката беше съвсем махленска ,което противоричи на нейните принципи. Така се шокирах ,че тя е приела да излезле с този човек че няколко дни не мога да спя.Само и еднисевени ,заради едното е*бане ще излезе с човек с които си е писала 2 седмици тя самата споделя ,че е трудна за свалка и не харесва елементарни свалки , а това ,което видях си беше чикиджийска глупост. Та въпросът ми е да се обесня ли в любов на дамата чрез писъмце и букет цветя ?Искам да и покажа ,че аз я обичам истински и не си заслужава само заради едното е*ане да излиза с някъв напълно непознат. Кажете ми какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: fee2fdd271
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Дамата вероятно е богата. Но щом я искаш я ухажвай, сваляй я. Тя явно се търси любовник. Може би ти намеква за това като ти показва, че има и други ухажори.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 11a89b81bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Това ако не е някакъв бъзик, сте за психиатър и двамата с бабата.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bd39bc274a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти Фред ли си, на 32 г, където може да си с младо момиче от 22 до 34г да речем мислиш за жена над 50, явно си имал проблемно детство или е богато бабе, поддържано, на което искаш да му караш колата и да се фукаш

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6c23cfdff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Вие драги ми съдници ,ако знаех че ще ме съдите нямаше да напиша нищо.Вие сте перфектни сигурно .Жената е много добре изглеждаща има млад дух във и не е богата .Харесвам я като човек как да ви го обясня няма да ем разберете..... Тоя ,който казва ,че съм за психиатър да дойде ми направи психоаналитичен профил. Ей аз помолих за помощ те ме изкараха психично болен.Браво бе хора и какво целите с тоя коментари да избивате комплекси можеби?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 26bf698872
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти си толкова момче, колкото аз съм английската кралица. На твоите години"момчетата"са бащи на 1-2 деца. Като ти чета писанията доста инфалтилно звучиш. А иначе щом си решил да чукаш жена, която вероятно е по възрастна от майка ти-щом ти харесва, давай. Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже....

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9acb65cd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   4, ми то не е много за хвалене да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9bb29e4394
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Очевидно жената не иска проблеми с влюбен мъж, а само тръпка и секс извън семейството си. Ти за нея би бил проблем защото смяташ че, си влюбен и ще искаш повече отколкото тя иска.
Не можеш да и бъдеш нищо повече от приятел и трябва да го приемеш. Предполагам дори че, умишлено ти е казала за другият за да си знаеш категорично че, между вас няма да има връзка и да се откажеш сам вместо да се налага тя грубо да те отреже.
Ако я оцениш като човек, бъдете си приятелчета. Но ако не можеш да живееш с мисълта че, друг ще я има поне физически, отдръпни се и си продължи живота.
За мен лично разликата в годините ви е екстремна... в дългосрочен план и без това не би се получило.
Има ли вероятност умишлено да се "влюбваш" в невъзможни връзки? На себе си отговори.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7cee2b2ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От двама ви само жената знае какво точно желае. На теб защо ти е тази жена? Семейство ли искаш с нея? Майка ти ли ти липсва или акъл? Деца ли ще правите? Бъдеща ли ще имате?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker