Родителите ми са хомофоби, а аз имам приятелка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родителите ми са хомофоби, а аз имам приятелка.
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1556 пъти
Понеже знам какви са възгледите на огромна част от българите от сега казвам че ако сте хомофоби моля ви спрете се до тук. Благодаря.

Момиче на 19 съм и имам приятелка от почти една година. Тя също е на 19, но е лесбийка. И преди съм имала връзка с момиче, но беше за да накара бившата си да ревнува. Тогава си мислех че съм хетеросексуална. Тази връзка ме накара да осъзная че си падам и по момичетата. Преди година и половина се запознах с приятелката ми. За 4 месеца се влюбих в нея. Чувствах се виновна спрямо майка ми и баща ми. Ако не бяха хомофоби бих казала че те са перфектни родители. И с двамата имам добра връзка. Но от както имам приятелка нямах търпение да завърша и да се преместим в друг град и дс живеем заедно. Вече не живея с нашите, но осъзнавам че не мога да крия това завинаги. Мама мисли че хомосексуалността е психическа болест която се лекува с терапия, баща ми мисли че те го правят за внимание. И аз отричах че съм би от години. И особено като имах приятел си мислех че вече няма значение защото си мислех че винаги ще бъдем заедно, но не всичко става както си го мислим. Сега не знам какво да правя. Обичам нашите, но обичам и приятелката ми. Не мога да го крия завинаги. Все пак те от време на време питат дали имам приятел. И ми е кофти да крия връзката ни. Нейните родители знаят за нея че тя е лесбийка и са се отрекли от нея и с нетърпение чакаха тя да навърши пълнолетие за да я изгонят, нищо че още беше в 11клас. Страх ме е от реакцията им. Имате ли съвети какво да правя в тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: f567ff4cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Отивайте в София, в друг голям град, по-далече, в чужбина, ако имате възможност, вземайте квартира и живейте. На вашите не казвай, няма смисъл, само излишни конфликти и тормоз за тях и за теб. Животът си е твой, както го разбираш така го живей. Същото щях да ти кажа и ако си ми дъщеря.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cad3956d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   До номер 1 "нормален" друг път,щом с имаш толкова ниска сексуална грамотност, това само по себе си говори за умствени липси и увреждания!;)
На този свят съществуват различни сексуалности ѝ всички са нормални, спрете се вече с това "нормално"!!!
Прочетете информираите се, много сте изостанали щом още мислите,че това е "болестно състояние".
Вижте постовете на Камала Харис, за 2юни много добре се изказала жената.

М20

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 12d3c60270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако имаш връзка с жена, няма да имаш деца. Не искаш ли да имаш деца? Заради едното привличане няма да разбереш какво е да си майка.
Честно да си призная, аз не съм сигурен дали нямам гейски наклонности. Но не бих имал връзка с човек от същия пол. Законът не позволява на еднополови двойки да имат деца. Но дори и да се промени, пак не бих, защото децата в такива семейства не водят щастлив живот. Има много изследвания, показващи го. Освен това искам разнообразие. Мъжете и жените са различни и се допълват. Не искам и да разочаровам близките си. Меко казано разочаровам.
Моят съвет е да си имаш приятел, а не приятелка, защото само заради това, че те привличат сексуално жени, няма да може да имаш деца (дори и да може, за тях няма да е добре за тях), ще разочароващ много силно близките си и ще изпуснеш разнообразието.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 12d3c60270
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако имаш връзка с жена:
ти си с човек, който те привлича
- губиш разнообразието
- ужасно е за близките ти
- нямаш деца
След време това привличане ще изчезне, както е при всяка една двойка, без значение дали тя е еднополова или не.


Ако имаш връзка с мъж:
имаш деца
близките ти са щастливи
имаш разнообразие
- не си с човек, който те привлича

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 30fdf6dac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   "Понеже знам какви са възгледите на огромна част от българите от сега казвам че ако сте хомофоби моля ви спрете се до тук. Благодаря."

Защо?

Дори и да си обратна, можеш ли да си защитиш възгледите с аргументи? Всезнайно е, че хомосексуалните са дегенерати, подкрепено от десетилетия научни изследвания. Заради скапаната сатанинска пропагандна обаче си" помислихте" (не че можете да мисилите), че не само сте нормални а и трябва да сте горди, че правите гнусотии и срамите предците ви, които са умирали за свобода и благоденствие и са имали нормални, здрави връзки и са се възпроизвели за разлика от вас.

Животът сам ще ти покаже и ще ти наложи правилния път. Успех.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9794be7ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Към коментар номер 1: А хетеросексуалните не правят ли същото? Каква е разликата? От 5 години съм с жена и това е най-доброто решение, което съм вземала досега. Скоро може и ти да си един такъв "нормален" родител и детето ти да не смее да говори с теб за нищо и да пише по сайтовете.

Към авторката: Винаги съм харесвала жени, но не съм говорила с нашите за това. Ние не си и споделяме чак толкова, но мисля, че го знаят и не ги интересува особено много. Единият ти вариант е да опиташ да обясниш, че нито е мода, нито се правиш на интересна, а обичаш момичето. Другият - изобщо да не се занимаваш да им обясняваш, както правя и аз. Говорете си за това как е минал денят ти, какво сте правили на лекции и т.н., не им споменавай нищо за момичето, а те някой ден просто ще се усетят, ще мине време, ще го приемат. Ако останете по-дълго време заедно, може и да приемат, че нещата са сериозни и да не ти правят проблем. Все пак вече не си дете и можеш сама да вземаш решения.

Изнесете се да живеете заедно, работете и никой нищо не може да ви каже, ще сте далеч от вашите и ще си живеете спокойно. :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e2b3b36393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако ЛГБТ не парадираха щях да ги подкрепям. Но да не отклонявам темата. Всеки има право да живее, както си иска.Хайде със здраве.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b6394cb054
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момиче държавата ни е пълна с хомофоби и беше грешка да пишеш тук за помощ. Но те разбирам. И аз съм би, но нямам приятелка. Но въпреки всичко планирам да се махна от българия някой ден. Не само заради това за жалост. Но както каза учителката ми "Проблемът в България е, че българина е прекалено консервативен и не приема новото." и е напълно права. Не ти препоръчвам да оставаш тук. В много други държави вече да си част от лгбт обществото е нормално, а тук се зачита за ненормално. А за вашите какво да кажа? И нашите са такива. Аз бих го пазила в тайна. И без това как биха разбрали ако живея другаде? Само ще си говорим два пъти в седмицата на видео чат и въобще няма да ми идват на гости защото не могат да си го позволят. Не им казвай. Ще ти е кофти, ама ако не те приемат какво да се прави?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 786d38ce25
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен е редно да им кажеш, защото ти си това което си. Не може да се насилиш да бъдеш деуга. Щом имаш влечение към момиче и искаш да бъдеш с нея, значи така го чувстваш за правилно. Хората просто чувстват. Не могат да променят днес съм хомо, утре съм хетеро. Реално в някакъв момент родителите ти ще разберат. Било то от други хора, било то ако случайно те видят някъде, идвайки ти на гости. Родителите не могат да се отрекат от децата си само заради това. Все пак ако искрено те обичат, ще те приемат такава каквато си след време. Просто и на тях и трябва някакво време защото за тях това е вид шок. Дай им време да свикнат с мисълта , бъди търпелива, но не се отказвай от собственото си щастие. В крайна сметка животът си е твой и все тая какво мислят хората. И да, никога няма да сме перфектни за родителите си. Тъй че не може на всички да се угоди...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9794be7ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, съгласна съм с теб. Аз съм хомосексуална жена, но не ходя да го разказвам на всеки срещнат. Нито ме интересува какво правят останалите, нито мисля, че тях ги интересува и има смисъл да им се натрапвам с такива безсмислени неща. Може би и точно затова никога не съм срещала омраза към себе си на тази тема. Честно казано, и на мен не ми се виждат много смислени всички гей прайдове и провокации, след които всеки ходи да се оплаква как го мразели, защото е гей. Безсмислено е. Все едно хетеро хората да си направят парад - същата реакция ще има от обществото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker