Силно главоболие преди оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силно главоболие преди оргазъм
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 775 пъти
Обръщам се към мъжете или към тези, които са се сблъсквали с този проблем. Става въпрос за остро и силно главоболие, което се появява съвсем преди оргазма и е буквално парализиращо.

Интересувам се евентуално преминалите през подобен проблем към какъв лекар се обърнахте, какви изследвания са ви били назначени и съответно отшумя ли този проблем.

Ще съм благодарен ако споделите историята си - кога ви се случи, какъв беше характера на болката, колко продължи и било ли е свързано с по-сериозни здравословни проблеми... Понеже както безобидно, такова главоболие може да бъде симптом и на много сериозни съдови състояния в областта на главата и шията... В мрежата не срещнах никъде тема, която да го коментира за съжаление, така че смятам че освен на мен, ще помогнете и на други, които все още не са се консултирали с лекар да се успокоят или да се вземат в ръце по-скоро и да си обърнат внимание.

Написаното тук носи само информативен характер, диагноза може да бъде поставена и лечение - назначено единствено от лекар! (Отбелязвам го за тези, които ще коментират с "Отиди на лекар" и ги изпреварвам в желанието им да го напишат, няма нужда)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 68b29b91bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Високо кръвно?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5a2e32246b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Aвторе , след като много добре си се сетил , че може да е сериозен съдов проблем , защо просто не отидеш на невролог . Ще ти назначат доплер и скенер и ще се види . И ела пак тук да споделиш от първо лице . Вместо това , ти предпочиташ да се сопваш какво да ти отговаряме и пишем . Темата е публична и всеки може да си каже мнението , според правилата на сайта .

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b7b15a0da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте, имам подобен проблем, който се пявява понякога. Много съм търсил в мрежата и резултата клони към нула. Не съм се консултирал с лекар. Болката е нарастваща, като следва нарастващата възбуда. Ако последва еякулация, бързо отминава, ако не последва еякулация много бавно отминава. Знам, че не съм от помощ, защото няма решение или диагноза, но напоследък не ми се е случвало и за това го неглижирам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bf3427d883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Опитай с акупунктура също, в китайската медицина се говори много за опасностите от неправилно насочената енергия, или пък прекомерното и изразходване. Особено за сексуалната енергия, там това е цяла развита наука.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2ff56254f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към автора на коментар 2: Някъде в основния текст на въпроса да прочете, че се нуждая от съвет? Нуждая се от информация, докато чакам прегледа ми да мине, за да знам горе долу какво да очаквам. Опитах се това да стане ясно от изложението на въпросите ми, но уви...
Винаги ще се намери някой с прекалено дълъг нос, който не може да не завре в чуждите работи и безцеремонно и по не особено елегантен начин да се "сопне".
Това обръщение отделих време да ти го напиша, защото целта на темата е не да се споделят мнения просто ей така, смятам че на всеки е пределно ясно какво трябва да прави при толкова ужасен болкови симптом - а именно да отиде на лекар. Целта е наистина да се вслушаш и вгледаш в това, което се иска от теб и да бъдеш полезен тогава, когато можеш, а не да се създава обичайния за сайта "хаос" от най-неочаквани отговори, които не винаги са на място и не биха били полезни никому.
Аз възнамерявам да споделя това, което ще се изведе като окончателна диагноза и план на лечение, също както и необходимите изследвания, които ми се наложи да направя...
Предварително благодаря на останалите, които проявят разбиране и споделят историите си!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c35a93ed69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   На мен ми се е случвало на няколко пъти като малък. Много гадно, направо ми се пръскаше главата брутално. И държеше ден-два. Всъщност растеше остеом отзад на черепа, може би е притискал съдове, може и да е друго. Но ми се случваше в 5-ти 6-ти клас, като младши чекиджия тогава. Отново, може да е друго, но точно тогава порасна това.

Имах и мигрени, без да са свързани с оргазъм, но се разредиха и изчезнаха. Рогчето още си го има на главата, но си намери пътя и не ме дразни. Имат навика да растат и след много години затишие, дано да не трябва да ме режат с шлайфа, че сиебало...

Отново, може и да е било от друго. И досега върху рогчето си минава артерия, пулсира там, но е повърхностна, разклонение на сънната, което не снабдява мозъка де.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker