Отново сам.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново сам..
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 918 пъти
Здравейте... Ще карам направо, имах приятелка от 11 месеца, на 23 съм, работя в чужбина и се запознах с нея на работа. Отначало не давах нищо от себе си, съмнявах се и карах по течението, обаче тя се държеше супер добре с мен, в нея имаше всичко, което исках от една жена. В мойте очи тя беше перфектна. Обаче беще мюсилманка, което за мен не беше проблем. обаче техните родители нямаше да се съгласят. Така и стана няколко месеца бяхме заедно в чужбина, после си пребрахме в България, тя дойде за няколко дни у дома и след това си отиде в тях. След време тяхните разбраха, и я заключиха, говориха и куп неща, не и даваха да излиза... като по сериалите. Обаче и предложиха работа отново в чужбина и тя отиде, каза ми няколко дни след като са я извикали, малко преди да замине. Нещата тръгнаха на зле, обаче и аз тръгнах след нея, при първа възможност, която беше след около месец отидох и аз, в същата компания, но в друг град. Тя видя че правя много за нея, опитвах всичко възможно да сме заедно, обаче бяхме на доста голямо растояние, а техните също след около месец отидоха при нея. Видяхме се няколко пъти, и след всеки път се любихме и ни беше хубаво. Просто когато сме заедно се разбирахме перфектно. Но преди 3 дни, отидох пак при нея, пак се любихме разхождахме се за няколко часа и трябваше да си тръгна за да не ни хванат ... Всичко изглеждаше нормално докъто на следващия ден тя спря да ми пише, нито се обаждаше, каза че била много заета нямала време.
Два дни изчаках, нито пише, нито се обаждаше, накрая я натиснах, и ми написа че просто не иска да бъде с мен. Обадих и се и поговорихме, каза че отдавна нямала чувства към мен. Няколко пъти преди време се опитваше да скъса с мен, но все казваше, че е за да ме предпази защото не можела да бъде с мен, хората постоянно и говорели (мюсилманите от нейния край) за това че не трябва да бъде с мен, защото е против религията. Обаче аз нито един път не я оставих бях до нея, планирахме преди да се разберат техните, за деца, къде ще живеем и такива неща.
Знам че не съм малък, но имам няколко връзки които не са били нищо подобно, били за седмици, без толкова любов и разбирателство. А тук имах всичко. Бях щастлив, мислех че съм намерил човекът, който искам да е с мен цял живот.
Но явно не е така, явно това че не се виждахме доста дълго, чувствата и избледняха...
Имам хубава работа, бях готов да зарежа всичко за нея, не исках пари, не исках нещо друго. Патувал съм много пъти, за по 6-7 часа само за да я видя за 15 минути, въпреки това явно не беше достатъчно..
Много ми е трудно, защото наистина я обичам. И просто не знам, имам чувството че става късно вече, исках да имам деца от нея, исках да живея живота си с нея, а сега отново съм сам. И времето ми изтича... а на мястото, което работя, няма много момичета на моята възраст, които да не са "общи". Отчаял съм се, макар и да не ми личи на живо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 96c703073f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Наистина не те обича, не се занимавай повече с нея!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7b3e08a599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И после "те са като нас" и бла-бла глупости. Не са и те сами се разграничават.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e0158bb58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм обвързана за българин от доста години. Честно да ти кажа в началото родителите ми не бяха очаровани, но никога не са ме настройвали. Казвали са ми, че ако той ме обича и ме прави щастлива няма никакво значение какъв е. За неговата рода не мога да кажа същото, усеща се едно такова недоволство, даже си мисля че затова толкова време не ми предлага брак, даже няма и да ми предложи... В нашите отношения аз съм в твоята позиция, в смисъл такъв че много компромиси съм направила за него. Ние живеем в чужбина, той дойде тук преди мен и аз го последвах, не ме вълнуваше каква мизерия ме чака, стигаше ми да съм с него. Искам да ти кажа, че ако тя те обичаше истински, а според мен би трябвало, защото наистина виждам че ти много държиш на нея, щеше да е с теб. Майната му на родители и родaта, те като виждат че двама се искат какви хора трябва да са за да я спрат. Това с тия религии са отживелица, и мога дa ти кажа че турците даже сме по-либерални и съвременни, отколкото някои българи останали ми там в не знам коя си епоха. Остави я не се занимавай, няма смисъл да страдаш, тя не иска да е с теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker