Фики и Азиз - Блокиран - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фики и Азиз - Блокиран
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 779 пъти
Имам нужда от съвет, М22, имах връзка с момиче от друг град. Мина вече година и нещо от когато я видях за последно. В последния ни разговор се скарахме доста и тя ме блокира от всякъде - Фейсбук, Инстаграм, телефон и т.н. Лошото е, че мина толкова много време а аз не спирам да мисля за нея.

Както казах, в последния ни разговор си изпуснах нервите и казах неща, които реално не мисля. Просто бях афектират от действията й. Реално вече се бяхме разделили и аз нямах никакво право да й държа сметка, и да й говоря така. Мдам, доста глупаво знам ама станалото станало.

Проблема е, че още не мога да я преодолея. Имам чувството, че не съм сложил край на цялото нещо. Може би, защото прекъсна толкова рязко за мен. Някак си все едно нямам завършек. Очевадно тя има щом година и половина не се е свързала с мен. Аз се радвам за нея, нека е щастлива, нямам никакви лоши чувства към нея. Ментално съм я преодолял. Приел съм факта, че всичко е свършило. Осъзнал съм всички мои грешки и съм си взел поука за бъдещи връзки. Взел съм всички рационални мерки, които могат да се вземат в тази ситуация.

Ама тая помпа в средата на гърдите някак си не мисли по същия начин. Доста пъти съм си казвал, стига толкова продължавай напред, не се излагай. Ама няма братче. Не знам и аз какво става. Преди за има няма 2,3 месеца и всичко изчезва и life is life. Обаче тоя път е много по различно. Може би защото видях какво е някой да те обича истински. Тя го показваше доста явно. Постоянно я сънувам, несъзнателно се връщам в спомени. Сега както е топло се сещам как сме се разхождали по паркове и т.н. Тия обичайните вътрешни пеперуди ли там как ги наричаха. Дам, като цяло младежки глупости. Мисля че това цялото идва от факта, че човек, който още обичам не иска да ме чува. И ако това бъде някак си решено, може и тия премеждия да спрат. Само да кажа за тези, които ще тръгнат да дават съвети как да продължа напред и ми предлагат методологии. Повярвайте ми всичко съм пробвал. Само едно остана.

Почвам да си мисля, че единственото нещо, което би ми помогнало е някак си да говоря с нея. Да й се извиня, да си поговорим като хора, някак си да нормализираме отношенията. Разбира се, на мен ми е ясно, че няма магически да се върне при мен и не целя това. Тука въпроса ми е повече към женската аудитория. Как най-добре да се свържеш с бивша, която те е блокирала от всякъде без да излизаш като натрапник, досадник и т.н. и последствие да я убедиш да се чуете/видите? (тука нека приемем, че хипотетично това е възможно)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: a92b763372
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Престани с тия филмарщини, не иска да те вижда и толкова, след като е минало повече от година тва твоето явно си е мания, не любов. Любов няма, има привързване, което отминава като навик след като прекратите контакти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: baf7b81f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Единственото, което ще ти помогне е да продължиш напред, да си намериш ново момиче, което да обичаш дори повече!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6010519f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От хероина е брат

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e151dd91c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ж23
Не го дочетох до края и се ядосах. И какво, мъжкото ти его ли ти пречи? Била съм на мястото на приятелката ти и още съм. С една бивша любов така приключихме като вас, аз му казах, че не искам да съм с него отново, той ме търсеше постоянно, обясняваше ми се и ме обичаше, както и аз, но се беше променил, вече не беше същия човек, беше станал к*рвар, и реших, че е най-добре така за мен. Той ми се нахвърли, каза най-тежките обиди, които помня все още, това беше преди 6г. После пак ми е писал, но пак го махнах от приятели по други причини. Не искам да чувам за него. Сега ми праща покани във всички социални мрежи, но аз го отхвърлям и се чудя с каква наглост ми ги праща, след като ми дължи извинение. И след всичко, което каза и направи, ми праща покана все едно нищо няма. Ами извини и се, момче, дори от чужд номер и пиши или звънни, в днешно време няма оправдание, че не можеш да се свържеш с някого, винаги има начин, според мен би ти простила. И дори и да те обича с цялото си сърце, една жена с достойство няма да те погледне, ако не заслужаваш!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f5e091f940
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Какъв Фики, Азис и чалгии?
Да си мислил какви ги приказваш тогава. Като искаш да се разделиш с някого, става и без скандали и обиди, само че при цивилизованите хора. След като те е блокирала (заслужено) и не иска комуникация с теб повече от година, нямаш шанс. За толкова време те е преживяла, сигурно е с друг, за какво си ѝ ти и закъснелите ти извинения?

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4757ad6002
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен, колкото и да обичаш човек, дори да те нарани несъзнателно, макар и гордостта си, ти пак ще си го обичаш. Обаче, е миналото толкова време.... съмнейшън, че изпитва някви чувства към теб.
Ще ти го кажа с една друга песен на Вероника - втори дубъл ( когато поглеждам назад се сещам за текста, че е супер верен). Извлечи поуките от цялата история и продължи напред, да ще боли, известно време, може и години да минат, но няма да е вечно. Ще мине! Един ден когато я забравиш, ще срещнеш по-добра даже... :) Късмет човече :)

ф36

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d6ff131142
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Aз само не разбрах това тъпо заглавие какво общо има.
Брат, не всички сме долни чалгари

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b8387ef776
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той иска да каже ,че се е изложил като Фики и Азис :D Ами авторе, явно много си обидил , за да реагира така! Опитай се да и пишеш пак някъде от друг номер ,но съвсем приятелски ,кажи и ,че си ти. Но не се натрапвай ,не досаждай ,защото може вече и друг да си има и не възлагай големи надежди дори и да ти отговаря,защото може да е ит любезност . Каквото стане ,опитай ,но не бъди нахален,защото ще помосли,че си някой луд преследвач. И ако не стане продължавай напред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker