Съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 905 пъти
Здравейте ! Аз съм жена на 24 години. Имам връзка с мъж на 27 години и сме заедно от 3 години . Отношенията ни са доста цветущи-караме се ,ядосваме се за глупости,но и се защитаваме ,помагаме си много при нужда ,особено той на мен ми е голяма подкрепа и в много трудно моменти е бил той до мен ,за да ме защити ,изслуша или просто разсмее когато съм тъжна . Правим си планове за бъдещето . Има един проблем ,ако мога да го нарека така -майка му ! Той е доста близък с нея и споделя всичко с нея относно връзката ни -когато се скараме ,споделя и неща дори и за моето семейство (всякакви ) какво става например около тях и т.н . Научвам неща от нея за моето семейство ,които аз не съм и споделяла (той и е споделял ) ,обсъждат семейството ми почти за всичко (случайно разбрах за тези неща преди половин година и това много ме дразни . Дразни ме факта ,че всичко и споделя относно нас ,мен ,семейството ми,иска и съвети ,допитва се до нея почти за всичко(дори и дали да ми предложи,сам си ми го каза ). Имало е случай ,в който се скараваме жестока и после гледам как и е писал цялата ситуация с думите :; не издържам ,нещата между нас не вървят добре ,само се караме за глупости ,не знам какво да правя " .... Всичко и споделя ,преди говориха всеки ден минимум по 2 пъти и то и разказва за нас ,ако сме се скарали ,ако съм му казала нещо -това ме побърква че го прави зад гърба ми . Като се скараме тя първа знае ,дава и власт върху нас по този начин (така си го обяснявам ) . Дайте ми съвети това нормално ли е да и споделя всичко,да се допитва до нея за абсолютно всичко не само за връзката ни , но и за битови неща ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6ea695b518
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Мамино синченце. Няма лошо да споделя по принцип, ама това е вече прекалено. Има разлика между нормални отношения родител-дете и да се интересува какво става в живота му, и това нещо , което има между тях. Все едно те двамата имат връзка, ти си страничен човек.
Той просто не се е отделил от гнездото умствено , а и не вдява, че трябва да го направи. И да живеете заедно, и дете да имате , пак мама ще е важна и ще споделя всякакви неща с нея. А мама пък не иска да пусне детето да е самостоятелно. Нездравословни отношения розител-дете.
Пускай го при мама.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 386fbddd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не е нормално, но по-ненормалното е непрекъснато да се карате. Не знам, жените как не го разбират това. Той й пише, че не издържа, но теб това не те притеснява, а само това, че споделял. Даже, се и хвалиш колко цветущи ви били отношенията. Като си оправиш културата, ще й докладва колко добре се чувства с теб и на теб ще ти е кеф.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 47553e62d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбира се, че е нормално. Нормално е с близък човек да споделиш и да потърсиш съвет. Жените сте много интересни, когато сте в ролята на половинка искате мъжът да не е близък с майка си, но когато вие сте в ролята на родител, тогава може. Просто сте егоисти!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 503b408c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   рак ли е?

а по темата как какво да правиш говори с него и му кажи /без овъртане/ какво не ти харесва, той ако държи на теб ще уважи желанието ти, ако ли не, ееее ще си живеете тримката :)

ф36

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b538e69f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бягай бързо, че мама ще си легне между вас...

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7a24c48065
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Никога не съм споделял такива работи с родителите си. Не знам кое е нормалното и кое не, ама нещо не ми се струва правилно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 73c282bb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Мамино синче от всякъде. Не е нормално това. Кажи му какво мислиш, как се чувстваш и как би искала да изглеждат нещата за в бъдеще. Ако не разбира, напада те или започне да ти внушава, че ти си лудата в случай, бий му шута и да се връща при майка си. Скоро имаше тук история как бил женен с дете, но по празници ги зарязва и ходи при мама и тате да празнува. Ти нали не искаш такъв?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e12a28c68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има граница на споделяне и връзка с майката. Не се чуди ако уте нещата съвсем ескалират. Прочети книгата в Оковите на майчината любов. Не говори против майка му. А говори за това, че вие сте големи хора и не желаеш някой да ви контролира и напътства. И за доверието между вас. Не може да споделя на майка си всичко.
Той трябва да го осъзнае. Изгледай видеа по темата и игнорирай всеки опит за вмешателство. Вие сте пълнолетни. Много има по въпроса. Прочети и за синдрома на майчиното гнездо.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4e8495e31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен той си е мамино синче както вече са ти казали. Това е прекалено. За жена го разбирам, ние си споделяме, но за мъж... не. Седни, обясни му, че вече сте големи, не сте на 15 и не ти е приятно това което прави, кажи му как те кара да се чувстваш. Ако те разбере, разбере. Ако си продължава по същия начин, бий му шута.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker