Какво отношение би привлякло един краен нарцисист? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво отношение би привлякло един краен нарцисист?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1475 пъти
От какво отношение би бил заинтересован мъж, който е краен нарцисист, самовлюбен, арогантен, красив е много и го знае, обича да му се обръща внимание и да ласкаят егото му с комплименти, същевременно покрай това, с което се занимава непрекъснато му пишат мили неща и го възхваляват най-различни хора, включително привлекателни момичета. Нарцистичен и самовлюбен, но не отрича, че е доста раним и чувствителен към критиката и оценката на другите. Каква жена би запленила толкова голям нарцисист? Какво отношение би го привлякло и заинтригувало? Някои сигурно ще зададат въпроса: "Че за какво и е на някоя жена такъв?". Защото тези си особености компенсира с всички други изключителни качества, които са толкова пленяващи, че тази му патология не само че бледнее, но на моменти изглежда и доста очарователна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 99d36f0e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Изключително просто. Кажи му че не струва и че всъщност е мега грозник. И то му докажи, че го вярваш. Ще иска да докаже, че не е вярно. Ти си вероятно онази, която 4 години му се бута. А като го четкаш само му надигаш акциите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3640f700a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Авторката: Не, не, не съм тази откачалка и моля да не бъда свързвана с нея. Дори не съм комуникирала с този човек, който покори съзнанието ми, никога досега. Да го нарека "грозник" нее вариант, тъй като без да преувеличавам, това е естетически най-красивият мъж, когото някога съм виждала - изключително красиви черти, изваяно тяло на Аполон и ефектна визия. Че "не струва" също не е вариант, тъй като е изключително талантлив в професията си, и е плашещо интелигентен. А и не ми се вярва ако му кажа това да се влюби в мен, по-скоро да ме намрази...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e023dd7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Бъди над него. Разбирай го както искаш. Защо да галиш егото му и той да се кефи, а ти да се чувстваш кофти след това.

Аз не виждам смисъл изобщо да му обръщаш внимание, ама щом ти се занимава...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6cf86f179b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, ако всичко е точно така, както го описваш, дори да му издигнеш олтар, да тичаш около него като верно куче и да му ближеш краката, пак няма да се влюби в теб. Поради простата причина, че вече е влюбен- в себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fce7f26a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нарцисите сменят обекта на интереса си често.
За дълго време нищо не може да ги привлече.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 56599e206d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Той нарцисист, а ти мазохистка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3549b2fb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Защото тези си особености компенсира с всички други изключителни качества, които са толкова пленяващи, че тази му патология не само че бледнее, но на моменти изглежда и доста очарователна." - скъпа, ти си адски глупава жена.
Знаеш същността на нарцистичното разстройство, нали? Да си виждала нарцис да изглежда зле или непленително? Така ще е в началото и след максимум (ама наистина максимум) година, вече ще те е сложил в малкото си джобче и ще ти трови живота. Захапала си въдицата,но поне можеш да я махнеш докато е време.
Иначе, по въпроса ти - мъжете нарциси се впечатляват от "скъпо изглеждаща стока на достъпна цена". Ако си по-хубава от бившата му, примерно, ако си по-успешна, ти си идеалната кандидатка за него, защото чрез теб ще може да се фука насам-натам и да се доказва колко е готин. За нарцисите всички жени са просто забавление и трофеи,с които да парадират. Любов няма да получиш никога, но ето, щом искаш да тестваш - това е . Изглеждай идеална външно (понеже те самите искат да изглеждат така), покажи му колко го харесваш, чеши му самочувствието, покажи уязвимост (може да споделиш някоя и друга травма, те си падат по жени , малко или много тип жертва) и бъди лесна за него, защото те рядко си дават много зор да отделят време да свалят жени. Ако не стане с теб, ще е следващата.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9bf6c08dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   С това да бъдеш себе си? Дори да получиш акъл и съвети, успееш по някакъв начин да се превъплатиш в това, в което не си, после какво? Той или ще те харесва заради теб самата... или смисълът е точно нулев.


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1a9967148c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма такоз животно краен нарцисист, има дечковци

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2201cc1be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Защо, за Бога, ти е притрябвало да го привличаш, питам аз?

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 716406587e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен би му направила впечатление, ако не се държиш като поредната влюбена фенка, а по-скоро приятелски и непринудено.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d0aee81005
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Има нещо вярно, че вниманието на нарцисите може да бъде привлечено само ако се държиш с тях все едно, че нищо не струват и са боклуци....но не съм сигурна, че това може да ги накара да се влюбят в теб, по-вероятно е да им привлечеш вниманието в лошия смисъл на думата, както ти самата каза да те намразят...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3640f700a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   8 - Защо да съм адски глупава? Глупаво е да говориш за някого, за когото не знаеш нищо освен отделни характеристики, така сякаш вече го познаваш, защото изговори куп глупости. Въпреки мегаломанията и нарцистичната му натура, въпросният в някои отношения е изключително земен и разсъждава супер зряло (а е само в средата на 20-те), с чувство за хумор и самоирония, много оправен и способен (повече от мнозина "бг мъжкари"), реалист е, виждала съм го да харесва и да се заглежда по съвсем обикновено изглеждащи момичета, а не само по "идеално изглеждащи" (няма да издам откъде го познавам толкова, за да не издам личността му нито своята). Ти вече го изкара някакъв изрод и му приписа черти, които няма как да знаеш дали са на съответния човек, а навярно си ги видяла у някой друг. За да ме е привлякъл така силно, явно има множество други човешки качества, освен обаянието и външността си.

Авторката

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1718094aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, била съм с нарцисист.
Никакви качества не могат да покрият дефицитите в характера на тези хора.
Те могат да бъдат много опасни.
Бъди умна и бягай далече!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b993219118
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Всичко може и да е пълен фалш, ако си го гледала по телевизията. Не го идеализирай толкова много! Как да го привлечеш? Кажи му нещо, което не знае за себе си. Може да е лека критика или комплимент. Нещо, с което да го впечатлиш. Той знае, че е красив, така че няма смисъл да му го казваш. По-добре се докосни до вътрешния му свят. Или му задай интересен въпрос, който да го накара да се почувства необикновено.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9dfca1250f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   С това да бъдеш искрена. Колкото и да е странно, тези хора жадуват за искрена похвала, защото дълбоко в себе си знаят, че не са съвършени. Нарцисизмът е всъщност прикрит дълбок комплекс, че не си достатъчно добър. Така че честната похвала на някои реални техни качества ще се оцени високо. Не ласкателства, не напудрени комплименти, а именно честна похвала.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3640f700a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, благодаря ти за съвета. :) Той наистина е дълбоко несигурен, и това, което ме удивлява в него е откровеността, с която говори за това - че е дълбоко несигурен, уязвим, чувствителен и чуплив (повечето хора никога не биха издали такива тъмни, интимни тайни и комплекси пред другите), и всичко това съчетано с арогантно показване на самоувереност в това, което прави и себелюбие, и все пак ранимост откъм хорската оценка. Много противоречива личност! Но е изключителен... Ще се вслушам в думите ти, ако реша да предприема нещо. :)
Btw той казва, че не иска "лъскави идеално изглеждащи гаджета", дори не ходи с такива, а мечтае един ден за семейство и жена, която го обича (това доколко е наистина така и дали е способен на такива взаимоотношения, той си знае, понеже е много саможив и особен). Благодаря!

Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker