Животът ми виси на косъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми виси на косъм
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1450 пъти
Кръшът/бойфрендът скъса с мене. Съсипана съм! Дори не ми е харесал последното тик токче, не стига че туърквах! Ама е харесал това на френдката. А тя не е по-добра и има по-малко последователи в тик ток. Разпространих, че се е целувала с Марто, а той е свръхгнусен тип, който непрекъснато пърди в час. И е страшен симп. Всички я избягваха,даже кръшът. Тя няма никакво достойнство! Супер проста и тъпа крава е. Аз се хванах с Тео, НДПто му, за да го накарам да ревнува. Кравата се хвана с Асен, другото му БФФ. Аз веднага зарязах Т и се хванах с А и се погрижих чрез клюките това да стигне до всички. Така, за да запази уважението си лиглата се принуди да го изостави. Събра се с Тео, което показва, че е способна да постигне това, което и аз. Станах гадже с Асен, ама после го зарязах за Стамо. Тогава кръшът ми отново ме поиска. Какво да направя? Да се съглася, или не? Със Зорето, докато папкахме разбрах , че сега е с Ива и Симона . За да мина на неговото ниво, аз също трябваше да въртя по няколко. Веднага се събрах с Тино. Вече съм достойна за него. Ама простакът баща ми взел,че ми прочел вайбъра. Наричаше ме как ли не тъпчото. А и на онази нахалница, майка ми каза. И я обвини, че съм такава заради нея. Успяли са да намерят priveta ми в Инста. Адски много ми крещяха. И ми забраниха тикток. Не мога повече! Поредната халка, поставена на врата ми! Боли ме, защото обичам екс бойфренда, който за жалост още мине кръш. Днес в училище разбрах, че вече не ме иска, тъй като предпочита тъпунгелата Милена от 8-ми клас! Но как? Толкова се старая в тикток, но тя е просто непобедима. Днес в училище в двора, който е като курник чист. За малоумните курник е заграждението за кокошки, а не публичен дом. Трябваше да го напиша, простотията сред населението е неравномерно разположена все пак. Аз всеки ден се занимавам със страшни простаци и са ми пределно ясни. Ето тая простакеса Милена например остави тела си в нашата класна стая, да, голям нахалитет е. Аз тайно го взех. Простачката си е сложила за парола профила в тикток моля ви се. Аз взех шише с вода, отидох в кенефа и го излях, снимайки тиктокче. Отдолу написах “ Булгарско производство, лично! Селяни, бия ви!”. Ама тая взела, че ме изпортила на директорицата, която чрез камерите е разбрала, че аз съм й взела тела и ме заплаши с изключване! Вътрешно ме боли и съм страшно депресирана. Публикувах емоциите си в тикток и бих лиглата. Вече съм една крачка напред. Как да си го върна? А как да победя глупендерката? Други токсики като тях няма! Повече няма да споделям цигарите си с ех френдката и Милена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 98a67330c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Май трябваше след първото изречение да спра да чета. Това очевидно е фейк. Ако не е.... Тъжна работа. Само да ти кажа че много се излагаш с тези глупости. Не е краят на света. А и ти ми се струваш токсичната в цялата тази история. Милена не е виновна че бившият ти(който все още харесваш) я харесва. Поне аз така разбрах. Много объркваща история и почти нищо не разбрах. Дано това е фейк.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 46535eeceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   И би умряла, само защото кръшът не те харесва? Майко мила! Я направи някое тиктокче, та да се умириш, само това можете!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 46535eeceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 1, не ми се вярва да е фейк. Същите лицемерни истории стават в училището ми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 180daba6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Извинявай ама ти добре ли си? Доста простовата ми изглеждаш! И не си мисли, че всичко се върти около тик-ток... Дори и милион последователи да имаш там това не означава, че някой трябва да те вземе за гадже! Много си разлигавена вземи се стегни защото острани си адски смешна!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 35c4a43bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи твърдиш, че населението е просто, но аз смятам, че ти се държиш по този начин, защото непрекъснато обиждаш. И да точно хората, които не знаят какво е курник може би знаят като мен история, математика и малко ядрена физика просто така, защото ми е интересно. Не всички ги интересуват клюките в училище. Например за разлика от теб може би (надявам се да знаеш ама едва ли) аз съм чела за Френската революция, Октомврийската революция, войните на Наполеон Бонапарт, империята на Тимур, Набатея и др. Например знам в общи линии как работи ядрен разпад и какво представлява. Честно се съмнявам да си чувала името Изабела Кастилска или Катерина Медичи. Не всички се целят в последователи в Тик-ток някои имат и други постижения, с които се гордеят.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8316086311
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 6, който се фръцка, много пръцка, нали знаеш? Умението да туъркваш е много по-важно от сухите ти факти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8316086311
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 2, не планирам да съм стара мома като теб. Не всички сме асоциалници, нали знаеш?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8316086311
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5, който другите ругае, много пикае, нали знаеш?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8316086311
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 5,освен това той вече е мой. Събрахме се отново. Нещо да кажеш, а тикво? Май не аз съм смешната...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 46535eeceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Модераторе, сложил си адрес.

Къде?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker