ЛГБТ жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ЛГБТ жени
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1011 пъти
Млада жена съм. Винаги съм знаела, че ме привличат жените, или по-специално красиви жени. Никога не съм се влюбвала в мъж, а идеята за интимност с тях винаги ме е смущавала. Не ми харесва тяхната физика, аз съм ценител именно на женствеността, на нежността и красотата. Самата аз изглеждам по този начин, поддържам се, казвали са ми, че изгледжам секси. Мъжете пък около мен си създават грешни впечатления, предлагат ми връзка, а като откажа, се чудят какъв е проблемът с тях. Да, изглеждат страхотно, сигурно много жени биха въздишали по тях, биха се впечатлили от атлетичните им тела, но моите предпочитания са други. Съжалявам, мъже... Има ли и други като мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: cab2ed4377
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Депутатът от руската Дума Виталий Милонов призова за крайни мерки срещу германския национален вратар Мануел Нойер. Причината за това е капитанската лента с цветовете на ЛГБТИ общността, която футболистът си сложи за мача от Европейското първенство срещу Унгария.
"Публичната демонстрация на ЛГБТ символи по време на излъчването на мача Германия - Унгария в нашата страна е неприемлива. Очевидно в руското предаване трябва да избягват демонстрациите на Мануел Нойер, който носи тази лента на рамото си", заяви Милонов, цитиран от "Риа новости'.
Може дори да се наложи да се зададе възрастово ограничение над 18 години за гледането на този мач и да се ограничи гледането му на запис. Светът не иска всеки фен и зрител да стане неволен съучастник в процеса на узаконяването на еднополовите връзки и хомосексуалните безразбории", допълва депутатът.
Прав е човекът. Тия дето са обратни да спрат да го демонстрират. И като питаш има ли други като теб, вчера тук в Мюнхен си спретнаха малък гей парад пред стадиона и развяваха ония малоумни знаменца( имаше и лесбийки). Хубаво че не им позволиха да осветят с цветовете на дъгата прекрасен стадион като Алианц Арена. И после запраска як дъжд и ги намокри гейчетата. Нямам нищо против обратните, но да спрат да го демонстрират по всякакъв начин. В този смисъл не разбирам защо си я пуснала тази тема, награда ли очакваш, че не харесваш мъже, а жени.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ae10a40bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Че кажи им на мъжете просто "Лесбийка съм , не се интересувам от мъже" и ще спрат да се чудят, ако това ти е проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 25f25751cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има и още как. Такава като теб съм и аз. Лошото номер 2 е че дори и да им кажеш че харесваш жени го смятат за готино и още повече се нахъсват. При мен дори се е стигало до жестоки отхвърляния и за малко бой. А още по-лошото при мен специално е, че само мъже ме харесват, а аз тях не. Харесвам жени, които едва ли ще ме погледнат някога по този начин. Еххх, жалко е моето съществуване но какво да се прави... тегля майна на всички и си живея просто без любов. И без това тя идва със задължения и болка...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c66271d913
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Демонстрирали го те..
Това, че имат парад на сексуалната си ориентация и не чувстват,
че трябва да се крият като мишки 24/7 и да се правят, че не съществувате демонстрация, а ? А като във всеки втори филм има хетеросексуална "демонстрация" - лизане, мляскане, бъркане, даже чукане, това какво е по-точно? Оставете хората да си живеят живота. Нито ви крадат, нито ви карат да сте от тях, нито 24/7 ви го завират в лицата.
Един път в годината, мамка му, имат парад и вие сте тооолкова
обидени. Засегнати. Притеснени. Горките вие. Няма
да увредят прекрасните ви деца, споко. Това бреме не се избира.
Дори не съм ЛГБТ. Чисто хетеросексуална и харесваща само мъже,
но знам, че на тези хора не им е никак лесно. То на хетеро
хората не им е лесно в живота пък какво остава за тях ? Никой не избира
да попада в дискриминирана група по желание. Никой не избира
животът му да е изпълнен с притеснение дали някой ограничен
тъпунгер ще иска да го убие понеже е имал смелостта да целуне
някой от своя пол.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ceed94f2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Цялата идея на тези движения е да се узакони еднополови двойки да отглеждат законно деца - оттам и отпорът. Не знам за вас ама мен ако ме бяха отглеждали двама татковци, отдавна да съм скочил от моста. Иначе никой в 21-ви век не осъжда гейовете. Голямата част от хомосексуалистите си имат нормални семейства и се разнообразяват отделно. Умните се разбрали, че еднополовите връзки не траят дълго - примери имам много.

Не съм хомофоб и имам познати гейове и от двата пола, даже имах приятелка лесбийка, която за мен уж направи изключение. Но беше доста тегаво, не бих повторил.

Казвам го защото знам, че ще ми наскачате да ме псувате. Забелязвам, че все повече жени (особено млади) се оказват лесбийки, допреди 10-тина години не бях попадал изобщо. Ако въведат хомосексуално образование в у-ще, ще станат още повече.

Да си спомним Литъл Ричард, който каза "бях си нормално момче, но група гейове от града ме подкокоросаха и ме научиха на това". Та и това го има.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3e483512e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен, много млади хора стават хомо от пълна разюзданост.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3ee34b46e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Всъщност ще ви направим децата гей, не можете да ги опазите ат същността им. Началото на края е настъпило. Вече различната сексуална ориентация е модерна и може би част от хората не се познават достатъчно, за да знаят какво искат, но е много вероятно детето ви да разбере, че това му е липсвало и желая ви успех да го убедите да не парадира поне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker