Развод заради порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Развод заради порно
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1485 пъти
Жени, нараняват ли чувствата мъжете ако гледат порно? Чувствате ли се недостатъчни при положение, че изпълнявате всяка негова прищявка, а той лъска на порно? А бихте ли се развели заради това? Ще ми е интересно да чуя мнения. И порното бягство от изневярата ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 900d8ffc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Да, бих. Даже въобще не бих взела такъв болен цървул.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0af2a23c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Аз определено не реагирам така на мастурбацията на порно. При партньори, които имат различна полова конституция (примерно мъжът може да прави секс по много пъти на ден, а жената не), които не са непрекъснато заедно и това е решение на проблема - защо не. Не виждам проблем, ако връзката между двамата е стабилна, и двамата получават удоволствие от половите им контакти, мъжът да си дозадоволи потребността сам. В проблем се превръща тогава, когато той започне да предпочита мастурбацията пред секса или не може да задоволи жена си. Или ако порно-нещото се превърне в зависимост.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1f2cb76c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Да, за Нинчето трябва мъж от най- виШа класа:)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e705074322
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Никоя жена не може да ме пипне така, както мога самият аз. Дори след много секс ми се е случвало да си набия една злобарка. Но това не ми пречи да спя само с полувинката ми. Изневерите са съвсем друго нещо, при тях дори моментно изпитваш чувства към другият човек, не мога да кажа точно защо се случват. Имам един познат и той въпреки, че има семейство доста кръшка на жена си и грам не му пука, но до колкото ми е казвал и тя му е забягвала. Ако се стигне до там я камилата, я камилара...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b0574cff09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ж23
Аз гледам порно и не мисля, че бих имала против мъжа ми да гледа, но знам ли.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 56718bb479
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Откачалката номер 1 , Нина ли е Пина ли е, гледай си котките и на всяка манджа мерудия не бъди.
И застанала пак най-отпред точно като пъпка на чело.
И порно звезда ли стана да имаш болни претенции.
Като за духаш на коленца и гледаш нагоре в очичките с уста пълна с едър кор тогава си отваряй устата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 258fb5e693
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ако стане мания, ако предпочита дамите от клиповете пред мен, ако ме сравнява с тях и т. н. - да. В зависимост от количеството наистина мисля, че е социално приемливата изневяра, но е по-лесна, бърза и няма реален контакт. Това не значи, че няма желание и при удобен случай не би се възползвал. Смятам, че хора, които гледат много порно, са склонни да изневеряват. Всичко зависи от това как го възприема и какво реално се крие зад употребата на порно - може да е една бърза злобарка от време на време, но може да израз на нещо съвсем различно. Много прилича на наркотиците и алкохолизма. Да не говорим, че употребата на порно се насърчава по всякакви начини, супер "мъжкото нещо" е, а и пробутването на телеса и секс от телевизия, клипове, литература, филми, изкуство и т. н., не помага на ситуацията. С всичко трябва да се внимава - с храната, със спорта, с порнографията или седенето пред компа, отровата е в количеството и във възприятията. Лесно е да попаднеш в свят, в който всяка жена е перфектна, там е за теб, можеш да имаш коя ли не - азиатки, червенокоси, тийн, милфове и прочее. Няма битовизми, няма мрънкане и те желаят на 100% по всяко време. Кой не би искал това? Да не говорим, че на жените, които не одобряват подобни навици им се набива канчето колко са спрели, тъпи и грозни, особено пък тук. Злобарката е неприкосновено и изконно право, ще я защитават до гроб, защото иначе им се нарушава личният кеф. А какво по-важно от това? Готови да вадят теории и да ги моделират според собствената си изгода - мъжката природата най-вече, така са създадени и всичко си ок. Ми и аз съм създадена с крив нос или големи уши, ама що никой не ги харесва тъй пламенно не ми е ясно.
Та да... много зависи от отношението към порното и, разбира се, да имаш реална преценка, а не да изпадаш в истерия, защото веднъж е погледнал някакъв женски глезен.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e6e5e1989a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Нинче, ти скоро не се очертава никакъв да вземеш(ъъъ да те вземе) :-(. Вземи си котка или куче или и двете:-).

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 847b4168d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако вместо да е с мен, гледа. Да.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1cfdf15163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не, за порно не. Но регистрации в секс сайтове и подобни неща за комплексари - да. Това показва, че се качи да ми изневери или го е правил. Попадах в такава ситуация и е много неприятно, особено че отсрещният лъже, че някой друг му бил скроил номер, да му развали семейството. Много е гадно, а и още повече не съм човек, който ще тръгне да отмъщава, да изневерява, флиртува и оставам насаме с болката. За порно - не, това изобщо не е причина за развод.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fe0b86d78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Момичета, запомнете че чекията няма общо със секса. Тя просто изгражда характера и носи независимост!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c9628612c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Въпреки, че и аз гледам и се пипам, всякакви прищявки изпълнявам на моя, е разбира се още не сме стигнали до тройки и четворки. Бих се ядосала ако гледа и аз съм другата стая и примерно не сме чували от ден или два дни и т.н. Ако аз съм в друг град, нека си прави чикийки и гледа порно, но при положение пак повтарям, че съм в другата стая и на мен ми се прави, бих се ядосала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c585009644
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И двамата гледаме порно, но го правим когато другият не е наоколо. Примерно, той е в командировка или пък той се е прибрал преди мен. Така, че няма как да му се сърдя за нещо, което и аз правя.
Виж, ако аз съм наоколо, облечена оскъдно, а той гледа порно вместо да ми обърне внимание, е ще ми стане неприятно, но най-вероятно ще се присъединя към гледането с идеята след това да "пресъздаде" филма на живо.
Обаче съм сигурност няма да правя световен проблем заради това. А за развод и дума не може да става! То аз истинска изневяра простих, ти за 5 минутно клипче питаш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b95c00ea73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Всички мъже гледат порно - просто повечето не ги хващате. Мъжете не са като нас. Те имат Нужда да свършат и сами, дори, когато сексът ги задоволява.

Порното не е причина за раздяла, не е дори за скандал. Тъпо ни е на нас жените, защото търсим под вола теле и съдим по себе си.

Проблем е разбира се ако предпочита порно пред секс или гледа порно всеки ден въпреки, че правите задоволителен секс или пък предпочита порно пред секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker