Приятелят ми ме отряза за нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121259)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми ме отряза за нищо
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1369 пъти
Става дума за мъж испанец, на 39 години, образован и с кариера. Изхвърли ме като куче от тях без нищо да е станало. Нито сме се карали, нито нищо. Вчера се беше издразнил адски много на някаква пълна глупост. Той има няколко навика гадни, които са ми меприятни. Когато се разхождаме, ме хваща и стиска здраво за врата отзад и ме боли. Другото е да ме целува аадски звучно по ухото и е много неприятно. Казах му 100 пъти и за двете неща, че не са ми приятни и да престане, но той продължава. В петък си лежахме на дивана и той пак тръгна да ме целува по ухото, аз се дръпнах рязко като ужилена и го погледнах злобно. Спонтанна реакция. Тръгна да ме обарва, но му казах, че първо искам да си взема душ преди да правим секс. След което той се ядоса адски много и отиде да си легне в спалнята. Мен пък ме подразни детинското му поведение да прави от мухата слон и както бях изморена от работа, директно си останах на дивана и задрямах. След това той дойде пак бесен да ми се скара, че не съм дошла в спалнята. След известно настояване си взех душ и си легнах при него. Като цяло бях уморена, имах много стресиран ден на работа и легнах да спя до него. Той по негова инициатива ме гушна, когато дойдох, и после правихме страхотен секс и много страстен. Уж всичко беше наред, но на следващия ден ме изгони от тях. Търсеше си повод и начин да го направи. Излизахме навън, аз си оставих якето, а той каза да си го взема. Аз попитах защо и отгоорът беше, че няма да се връщам повече. След което ме заведе на някакво кафе, изобщо не си говорихме и обясни, че вчера съм се държала ужасно детински да искам да спя на дивана. Аз не живея при него. Бях отишла за уикенда. На следващия ден той заминаваше на командировка за няколко месеца и беше изнервен, че трябва да пътува и да си оправя багажа. Обвини ме, че съм му се натрапвала в личното пространство и още преди ме е предупредил, че в този ден няма да е свободен и ще си оправя багажа. То полетът му е на следващия ден, а има малко багаж за събиране, един куфар, какво толкова. Накрая не искаше и по устата да ме целуне за чао. Разменихме си няколко съобщения по чат и аз му казах, че няма да търпя такова поведение. Той отговори, че след това, което е видял, повече няма смисъл да се виждаме и ме отряза.
В отношенията ни до този момент всичко е било напълно нормално. Те се развиха бързо от самото начало, което е напълно нормално за човек на неговата възраст, вече ориентиран в живота. Даже още на първата ни среща ме беше питал дали искам да имам деца( по принцип, не от него, разбира се).
Каква смятате, че е причината за поведението му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: ffa04a647c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   По всичко личи, че не знаеш къде се намираш! Спокойно, не е твоя вината, просто такова ти е нивото.
Правилно те е преценил човека и за себе си е взел добро решение.
Гледай напред и си търси мъж, от когото да имаш деца.
Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fe86dbd960
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Липса на пълна емоционална интелигентност. Както и на зрялост.




Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 021eb0a737
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако не беше испанец нямаше да го погледнеш. От там нататък не се чуди защо как и такива глупости.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9b1e39a3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Мислиш ли, че някой знае каква е причината за поведението на един психопат?! Използвал те е за секс, нищо друго. Въпросът, който трябва да си зададеш е- каква е причината да съм с такъв изрод? Радвай се, че те е разкарал, отървала си се!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c8699d8992
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Според мен всичко е много просто — усетил се е, че на командировката няма да издържи без секс и женска компания; за да е чист пред себе си и пред теб, бързо е намерил нещо, за което да се хване, така че да се разделите и той да може свободно да си вее байряка няколко месеца. В крайна сметка, като е държал толкова много да не си в точно този ден на гости при него, да не те е канил изобщо или да те е помолил учтиво и човешки да си тръгнеш по удобно и за двама ви време. И... трябваше отдавна да ти светне червената лампичка за него — на 39 е, пък цялостно изглежда, че се държи като 15-годишен дечко. То това сигурно му е най-малкият проблем, още не си го доопознала вероятно.

Ако можеш, пиши тук в темата отново, след като си дойде от командировката — обзалагам се, че изведнъж (съвсем неочаквано и мистериозно, видиш ли) ще се завърне и ще ти пусне някоя страшна комбинация от любовни обяснения и театрални постановки със сълзлив привкус.

Ж21

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b47c295f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Дръпнала си се, после си го отрязала, след това си спала на дивана. Ядосал се е, скарали сте се, взела си си душ и си легнала при него. Ако той не беше дошъл да вдига шум, така щяхте да си спите разделени. Чашата му е преляла и е решил, че не си неговия човек.
Неприятна история, но не и драматична.
Сама казваш, че той е ориентиран в живота, наясно е със себе си и иска да създаде семейство. Логично е да не губи време във връзки, за които не се чувства сигурен. Разделили сте се заради напрегната вечер, абсолютно спречкване за дреболия, но реакциите и на двама ви подсказват, че може би нямате стабилна основа за едно красиво съвместно бъдеще. Ако нещо подобно ви събаря, то май е по-добре да не сте заедно. Кой е прав и кой е крив- няма да коментирам задълбочено. И двамата си носите вината, дано си научите и уроците.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 51d01db4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Наистина ли не ти е ясно? Ще ти се изясни, ако на свое място си представиш, че е момиче на повикване, за секс.
Ами, наета е тя, един вид, и започва да предявява претенции - как да я докосват, къде да я целуват. Вечерта решава, че няма да си изпълни ангажимента, отблъсква клиента, но остава в жилището му. Сутринта той все пак си взема своето, но решава, че просто няма време да се занимава с аматьорки, още повече, че му предстои пътуване и си има работа. За какво му е да я целува, за какво да се лигави? Просто й обяснява, че тези отношения не го устройват и желае те да бъдат прекратени. Нещата са кристално прозрачни, авторке, а ти се и чудиш.
Нямаш никаква вина, разбира се. Просто двамата с твоя "приятел" не сте се разбрали. Ориентирай се по оплакването, че му навлизаш в личното пространство. Естествено. Твоята работа не е да му се търкаляш по диваните и да се пречкаш, докато си събира багажа. Ако не предлагаш секс, то нямаш място в дома му.
На въпроса ти "Каква е причината за поведението му?" отговорът е, че този човек те смята за компаньонка. Както виждаш, той не ти предлага да живееш с него, а те ангажира само за уикендите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7c9a3d0e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами щом до 39 е останал сам... как да ти кажа... сигурно си има някаква причина за това...
Много са ми смешни типовече, дето постоянно си сменят партньорите до дълбока старост и проклинат целия свят за това. Ами погледни се в огледалото, и ще ти стане ясно защо! (в смисъл - гооря за типове като него, не за тебе)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cec98357c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Приятелят има малко психопатски черти -държането за врата и шумните целувки по ухото, при положение, че знае, че ти причинява дискомфорт.
От друга страна, много ясно и почтено ти е обяснил за какво е издразнен. Можеше да замине, да те мотае, а ти да го чакаш. Ако, изобщо е заминал, де. Важното е, че е искал да те разкара, без да имаш начин да търсиш контакт на живо.
Преглътни го и продължи напред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker