Кога е добра и кога лоша идея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога е добра и кога лоша идея
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1048 пъти
... да имаш връзка с колега/жка? Например ако си над него/нея, има опасност да ви обвинят, че толерираш партньора си. Но пък ако си под него/нея, не е ли същото? Тогава ще те обвиняват във връзкарство. Ако сте на едно ниво, пък ако сте скарате, после ще се гледате на криво, ще те разправят и т.н. Ще стане доста конфузно и всеки ден ще трябва да се гледате на криво. Но от друга страна пък ако това е голямата ти любов? Все пак човек прекарва най-много време на работа и е нормално там да си намери половинка, а и опознава хората най-добре там и знае кой струва и кой не. Най-близък е с тях, дори със семейството си не прекарваш толкова време, колкото с колегите. Реално погледнато къде да си намериш партньор освен на работа? По дискотеки исайтове, заеби тая работа. Ако пък нямаш много познати и сред тях трудно. А и с познати колко се виждаш? Евентуално с няколко приятели събота и неделя, които са от същия пол.

Малко се отплесна, но кога според вас важи поговрката "не си вади онази работа, където си вадиш хляба" и кога може да се направи компромис?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4e02859eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Бих направила компромис за връзка на работното място, ако ми е все тая за конкретната месторабота. И да се обърка нещо, без излишни мелодрами да си тръгна и толкова. Но ако съм попаднала на страхотно място и искам да съм там в дългосрочен план, не бих си и помислила.
Преди години счетоводителят на фирмата, където работих започна да ме сваля. Не беше много мой тип, но пък полагаше усилия да ми се хареса. Веднъж колегите от офиса бяхме излезли на клуб и всичко както си му е реда, музика, танци, пиене... Целунахме се, обаче не ми хареса, никаква тръпка, нищо. Обясних му, че нищо няма да се получи и на другия ден нямаше помен от милия и забавен колега. Започна и на останалите да говори как съм му дала надежди, а съм се подиграла с него и още куп простотии. За щастие се махна след известно време, но ми беше за урок повече никога, дори и уж безобидни флиртове с колега!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4d774752af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз срещнах моя съпруг на работното ни място. Първо бяхме просто колеги и приятели 8 месеца и после започна нашата връзка. В началото малко се притеснявах, че ако нещата не се развият добре и после може да страдам. Той също е имал подобни мисли. След първия месец не съм имала повече притеснения. И така до днес 12 години по късно. С него всичко се случваше много лесно. Нямаше никакво напрежение, усещах, че той иска да е с мен и отношенията ни бяха много открити. Аз също се чувствах много спокойно, не сме имали драми, чудене ще ми звънне ли, да ме пренебрегва или друго. Така че човек е хубаво да усети обективно накъде отива една връзка и ако това е правилният човек, няма проблем и да е на работното място. После връзка между двама човека с една и съща професия си има своите особености. Ние бяхме на една и съща позиция. След това него го съкратиха и след време започнахме да работим двамата заедно в нашата си фирма.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6ad79efb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Еми като сте диви селяни така ще е. Нормалните хора не се гледат на кръв и не си правят мизерии, след като се разделят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker