Отказах се от жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказах се от жените
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2761 пъти
Достигнах момент в живота си, в който тотално се отказах. Поглеждам назад към романтичното, изпълнено с надежда и наивно момче, което някога бях и осъзнавам, че това вече просто не съм аз. Снощи се разигра познат сценарий - пиша на момиче (или по-скоро жена, все пак сме по на 27-28 г вече), сийнва ми и после виждам, че ми е ограничила съобщенията. Голяма работа ще кажете и сте прави, но това е капката, която ми преля чашата.

Имах щастлива връзка около 5 години, започнала още в даскало и беше всичко, което можеш да си мечтаеш - бяхме невероятно близки, всичко си споделяхме и тн. Като влязохме в уни, нещата поохладняха, по моя вина се разделихме, защото оставих една шафрантия да ми завърти главата. Знаете този тип жени, които се целят в обвързани, защото това е забранения плод и е тръпка(самата тя също беше обвързана, но нейният дръвник не подозираше какви работи прави тя с мен). Та като видя, че скъсах с гаджето си, за да бъда с нея, изведнъж спрях да съм ѝ интересен, начеса си егото с мен и ме захвърли. От два стола на земята, както е казал народът. Бившата ми пък тръгна с едно момче тип "селски ебач", буквално първия срещнат, защото не е типа жена, който може да стои сама. Продължих с живота си, пътувах, купонясвах, направих много неща, които връзката не ми позволяваше дотогава. Не виня никого, аз съм най-виновен, че допуснах да се случи. Казвах си (и до ден днешен си казвам), че така е трябвало да стане, за да науча важни уроци за живота.

Отне ми доста време да я преживея, но все пак се случи. Вече и да я видя по улицата нищо в мен не трепва. Само че не намирам нова. След тази връзка излизах там с разни, само с една от тях се стигна до секс. Напоследък е събитие дори да се целувам с някоя. Почти не ходя по дискотеки вече, всичките компании, които съм имал, или са се разбили или хората до такава степен са ме разочаровали с лицемерието и арогантността си, че не искам да ги виждам. По цял ден работя с хора и като им гледам дребните манипулации и безочия, наистина се отвращавам. А общуването с жена е именно това, само че на 10-та степен - постоянни игрички, борба за надмощие, мръсни номера, лъжи, надменност, безкраен егоизъм. И знаеш, че ако е дори относително привлекателна, то има поне 5 тъпкача на бързо повикване и още 50 загорели в социалните мрежи готови да се включат. Това не е игра, в която искам да участвам. Снощи нещо в мен се пречупи и вече виждам нещата супер ясно. Не че тази, която ме отряза е нещо специално - поредната от много. Но любовта не трябва да е усилие или нещо, което усещаш като досадно задължение, а общуването с жени е точно такова за мен в момента. С нищо вече не мога да се мотивирам да го правя - не мога да се влюбя, защото всяка една ми е ясна отдалече по какъв начин използва хората, нито пък нуждата от секс е толкова непреодолима, че да се принизявам достатъчно да търча по гъза на някоя, на сухо съм от години. Като те отрежат повечето очакват, че това ще те накара да ги търсиш повече и по-ожесточено, аз просто се завъртам на пета и забравям за тях.

Минах през всякакви фази - страдание, отчаяние, сега вече съм в тотално безразличие. Бих искал да имам семейство някой ден, главно от обич към родителите ми и техните родители, но не виждам откъде ще се вземе жена, с която да го създам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 42dfea5713
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

1.   Знаеш ли как се казва на мъж, който има приятелка, но върти очи към други? Курва се казва. Жените не са ти виновни, че не можеш да си държиш гащите на оная работа. Другата била шафрантия? А ти какъв си? Същият, че и много по-зле. Имал си свястна приятелка, ама не си я заслужавал, даже ти е много, че изобщо някога си я имал. Не си отчаян от жените, а от това, че си си получил заслуженото. Курвите не заслужавате внимание. Никъде не прочетох, че съжаляваш, че си наранил приятелката си, само оправдания от твоя страна и прехвърляне на вината върху другата жена. Ти ако беше мъж на място, даже и гола да ти беше в леглото, нямаше да я отразиш. Така ви се пада на курволяците. Поредният боклук... И, да, жените имаме големи запаси от резервни курви като теб. Само едно смигване и смъкват гащите. Отврат и половина.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 81aa5e5c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Така става, човек се лъже докато е млад. Гаджето ти е било абсолютно същото като оная, дето ти е завъртяла главата, която е абсолютно същата като всички. Просто твоята перспектива се е променила и виждаш как стоят нещата. С писане в интернет няма да ти се отвори парашутът между другото.

Щом някаква "ти е завъртяла" главата, значи не си я обичал наистина. Но това няма значение. Добре дошъл в 21-ви век. Бодвай си от време на време нещо, гледай си другите радости в живота и работата, ако се разберете нещо "по взаимно съгласие" може и семейство. Но това дето като по-малък си го усещал няма как да стане с никоя, щото перспективата е друга вече.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: abd09bb293
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Мъж съм , но се съгласявам с Нина. Сега ядеш помията , която ти и хората като теб сътвориха. Която между другото е една от причините жените толкова да се озлобят.

Но иначе за втората част (съществената) от рязка ти съм напълно съгласен. Аз например никога не съм изневерявал , дори напротив , на мен всяка с която съм ми изневерява. Но накрая като теглиш чертата и аз съм в потънал в същото безразличие и имам същото мнение като теб за жените като цяло.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 25ae55a3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Хехех! Пич, трбва да ти кажа, че точно когато се отказах от жените, престанах да се занимавам, да търся, да се старая, да гледам във всяка следваща - далитова пък това няма да е тя? И точно тогава (е.. 2 години по-късно) се появи ТЯ! Без да съмн я търсил.. бях се примирил със съдбата си.
От тогава 22-23 години, 2 чудесни (вече пораснали) деца, прекрасен полов и семеен живот. Този уикенд не сме някъде, понеже е лошо времето и духа, иначе...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0dcadf6a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Природата на жените може да разбереш от насекомото наречено богомолка. Ако не знаеш - там след като женската прелъсти мъжкия и правят сект, той бива изяден жив. При хората е същото, само че жените те изяждат душевно.

Така, че никога не бива да се подвеждаш по чувствата си към една жена, колкото и различна от другите да ти изглежда тя.

Практикувай само секс, но без нищо повече иначе ще патиш, някога може да е и фатално. Ще ти подскажа - имам приятел, който след раздяла се блъсна нарочно с колата си в дома си и сега е напълно парализиран. И това не е единственият случай, в който мой приятел приключва трагично .

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fcedaf4555
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Бухахах абе Нинче май доста си на сухо и доста са те рязали че под всяка тема сипеш жлъч към мъжете :) То пък ние щото си нямаме резерви дето едно обаждане и смъкват гащите :) Въпроса е че май ти нямаш а ти се иска. Ако имаш как намираш време да се включваш под всяка тема?

До автора - голяма драма някаква не го отразила в някакъв ап на телефона и драаамааа. Щом си на сухо от години не са ти виновни жените а това че ти не може да общуваш с тях. Като толкова са ти ясни манипулациите им и игрите им би трябвало да ти е ясно и как да им омотаеш главата. Явно са ти ясни колкото и на тая Нина мъжете :) Я вземете се вземете с нея - тя хейти мъжете ти жените може пък да се получи нещо между вас :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8d76d15281
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   А няма нищо по-долно от мъжка курва!
Ето и ти, жените са ти виновни че, си примат който не може да контролира пи*ката, ей така, да си погалиш егото че, можеш да боднеш и на друго място и после години на ръка.
Ти не си се отказал от жените, жените те прескачат.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6cd1670600
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Като си се отказал от жените и са ти безразлични, защо пускаш тема за тях? Да информираш потребителите, че вече не си в играта? Че на кой му дреме? "Не че тази, която ме отряза е нещо специално - поредната от много..." А ти с какво точно си толкова специално нещо, че трябва да не те отреже, да ти обърне внимание и да те отличи от останалите "50 загорели в социалните мрежи готови да се включат"? Поредният от много- вероятно така си е помислила и тя за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ca4b028186
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Еми батенце така е. Че имаш вина, имаш, ама не си мисли,че всичко шеше да е цветя и рози с бившата. А щом си е хванала селски ебач, смятай какво наистина иска от мъжетв и с каква жена си бил.
Клише е, обаче наистина спри да преследваш жените, точно тогава си най-желан.
Фокусирай се върху себе си. Много ми хареса коментара, че жената те яде душевно, защото точно това се случва.
Не ти лу прави впечатление, че обвързаните от дълго и женените мъжв тотално са се обезличили
Накрая като се тегли чертата не си е заслужавало. Е сигурно има и щастливи семейства, ама аз не познавам.
Е сега се връщам от сватба. Това, което пожелах на младоженеца е безаварийно, а кой разбрал разбрал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 44c1b8f636
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Хвани си някоя държанка, тук има двечки дето взимат между 600- 1000 лв за цял месеч. Евтино се продават, но щом не можеш да си намериш нова, тия поне за секс ще ги ползваш доста изгодно. Ся очаквам ако ми прочетат коментара пак да ме залеят с помия.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 789d650b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Писал си на момиче, което не е отговорило и вече край? Еми не е длъжна да ти отговаря, какъв си, за да ти отговаря, ако те хареса ще отговори, ако ли не чао. На мен постоянно ми пишат досадни натрапници, които игнорирам, защо да отговарям на някой, който не ме интересува и съм преценила, че няма какво да си кажем. Длъжна ли е девойката да си пише с теб, това, че ти искаш, не означава, че тя е задължена да се занимава с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f0eb84e87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Проблема, е че правите драми като ви отрежат повече от жените. Слаб ви е ангела. Поставяте ги на пиедестал и тичате подир задниците им. Угаждате им на простотиите, и ставате скучни и безинтересни. А съм си правил социален експеримент. Колкото повече тичаш след една жена, толкова повече ти бяга. Спреш ли почва тя да те гони. Стига да види нещо в теб.





Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0e964eeab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   “Знаеш ли как се казва на мъж, който има приятелка, но върти очи към други?”
–Казва се ПИЧ!

„Жените не са ти виновни, че не можеш да си държиш гащите на оная работа“
-Пичът е имал 5-годишна връзка и е бодвал една странично.

Масово жените имат (примерно) 5-годишна връзка и ги бодват постоянно различни НАВСЯКЪДЕ!

Кой е к*рвата? Жените или авторът?

„Бившата ми пък тръгна с едно момче тип "селски ебач", буквално първия срещнат, защото не е типа жена, който може да стои сама. „

-Нинче, знаеш ли как се казва на такъв тип жена?????

-БЪЛГАРКА! Това е достатъчно обидно определение, нарицателно и квалификация – 3 в 1!

„По цял ден работя с хора и като им гледам дребните манипулации и безочия, наистина се отвращавам. А общуването с жена е именно това, само че на 10-та степен - постоянни игрички, борба за надмощие, мръсни номера, лъжи, надменност, безкраен егоизъм. И знаеш, че ако е дори относително привлекателна, то има поне 5 тъпкача на бързо повикване и още 50 загорели в социалните мрежи готови да се включат.“

Авторе, абсолютно съм съгласен с оценката ти за жените!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3eed9de88
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Аз пък се отказах от мъжете. Поради подобни на причината, която ти преляла чашата. Забелязала съм , че без значение пола, когато преследваш някого и когато търсиш любов това се надушва и обектът започва да се отблъсква от теб. Жените не са виновни тук. Основната вина е на мъжете, но не само... човешката природа е устроена така. Тъй че, правилно си решил. Когато човек си втълпи, че си е самодостатъчен и започне да живее само за себе си, от това неизменно следват няколко положителни неща. Първо, действително започваш да се радваш на живота и на това, което ти е дадено, без да се тормозиш заради някой друг, а и другите хора, особено чуждите такива, не заслужават да си тровиш нервите за тях. Второ, когато не търсиш нещо и не се стремиш към него, е възможно то да те намери. При доста хора така става, че тамън отпишат любовта и вземе че се появи идеалната/идеалния. Но, дори и да не стане, няма чак такова значение. Животът е кратък и може да бъде хубав и без чуждата любов. Така че правилно си решил, гледай си кефа и майната им на другите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8f71957e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Aко не беше толкова тъп, че да се лепнеш за шафрантия, може би, нямаше да има нужда да раждаш безполезни обобщение.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: aaa95dc330
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Здравей, авторе.
И аз съм като теб. Даже имам случай подобен на твоя пресен пресен. С мацката си пишем цял ден- смях, хумор сериозни теми, бързо отгоаваряше, интересуваше се от мен. И на следващия ден само ме сийна. След тоя случай вече спирам да се занимавам и аз.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7dab4c6b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Мъжете не знаете как да цените добрите жени до себе си и въртите очи по разни курволяци, а после мрънкате как се отказвате от жените и колко били противни всички. Ами,не, добрите жени просто ви виждат в даден момент що за боклуци сте и просто не ви искат, дори и подметките да сте съгласни да им целувате, започват да ви отбягват.
Аз не бих се принизила никога да се боря за мъжко внимание или да задържам насила някого при себе си без той да го иска, например, става ми отвратително от такова курвенско поведение. Или си с мен, или не си. Средно положение няма. Любовта ми е ценна, мислите ми също. Защо да ги давам на някой, който не ги оценява и ме принизява до това да съм в триъгълник с долнопробна курва, търсачка на внимание от обвързани мъже?
Та така най-вероятно и с твоята приятелка , авторе. Не е до това, че не сме свестни или сме студени, а до това, че си имаме някакво достойнство и граници, които или зачитате като нещо важно, или просто напускате животите ни завинаги. :)
А щом е с този "селски ебач", значи все пак с нещо я е впечатлил, за разлика от теб и курвенските ти истории.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8d76d15281
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Н 15, е, те за това ПИЧовете накрая остават сами ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 402f3fcd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Е, хайде сега, пак обиди!
И сред мъжете, и сред жените има черни овце!
Трудно се намира точния човек...
Аз например, за себе си знам, че на този етап имам нужда от як секс без усложнения и затова съм с подобно другарче!
Единствено ме вълнуваше да е свободен и здрав, толкова.
Нито съм се притеснила как изглежда отстрани, нито нищо.
На никого не ровя в живота, нека и в моя да не ровят.
Всичко е ясно, какво толкова?!
Виж, ако мишкувахме и лъжехме, нямаше да съм с чиста съвест.
Но не всеки реагира адекватно и следват издънки, драми, раздели и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ad95e56a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Пътувай из чужбина. Посети топ дестинациите за намиране на бъдеща съпруга и домакиня. Щом искаш рода ти да продължи това е един от начините това да стане. Може и да чакаш и да опиташ в бг но ако си ентусиаст със пари действай ! Успех ти желая !

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 30fb708773
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   И аз се отказах от жените. Видях,че играя игра,в която губя предварително. Всичко свършва преди да е започнало.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 71038cda23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   " Бих искал да имам семейство някой ден, главно от обич към родителите ми и техните родители,", ако е така, дано никога никоя жена и дете не станат твои жертви...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7c6bc6bf1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Мъж на 28 години съм, едно нещо ще ти кажа - любовта е слабост и грешка в преценката. Не си заслужава да обичаш никоя жена - това което жените наричат любов е брак по сметка и приятелство за секс. Знаеш я алтернативната приятел и не е хомосексуализъм :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: aa9bf9f93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Всичко беше добре, до момент в който каза ДОКАТО ЕДНА .....НЕ МИ ЗАВЪРТЯ ГЛАВАТА. Спрях да чета,
така ти се пада!
Извинявам се, че така се изказвам, но когато обичаш някого и държиш на този човек, не виждаш никой друг освен него/нея и никой няма как да влезе във връзката ти и да ти завърти главата..
Твоят номер не беше ли "курвенски"?
...
Страдай чадо, да ти дойде акъла.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9374bd6276
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Има справедливост в този живот, за което много се радвам. Имал си стойностна жена, но не си я оценил. Наранил си я и си хукнал по някаква си фуста. Какво очакваше да се случи? Явно не си късметлия като някои мъже, които просто жените им се лепят и никога не си получават заслуженото, защото явно са галеници на съдбата. Ти не страдаш, че си наранил жена, която те е обичала, ти си я предал какво ми ревеш сега? Защо генерализирате, има толкова свестни жени и мъже, ама не знаете къде да ги търсите, не умеете да си контролирате нагона и се дъните. Този живот не е само жени, цици, пари и коли. Като спреш да си толкова повърхностен и злобен, може и да срещнеш жената, ама не мисля че си готов, голям е шансът отново да се издъниш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6484991e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Малей, разсипахте го човека :-)
Млад е бил, сбъркал е.
Авторе, номер 4 и номер 16 хубаво са ти го е написали.
Фокусирай се върху някакви занимания, живей си живота жизнерадостно и тя ще се появи.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6cd1670600
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Отказал си се от жените, защото те са се отказали от теб. Ако беше харесван и желан, нямаше да се откажеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker