Всичко ли е лъжа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко ли е лъжа?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1281 пъти
Здравейте! Запознах се с един мъж на 28г. (аз съм на 24) преди два месеца. Много бързо ни се случват нещата, признавам си, аз се влюбих много в него.. толкова бързо е нетипично за мен.. той се държи страхотно, добър е, мил е, с характер си е доста, но се съобразява. Мислех, че всичко е хубаво между нас, докато една вечер не се загппврихме нещо и той каза, че на никого не може да се довери освен на себе си и дори не може да се влюби.. което ме съкруши... като не може да се влюби какво прави с мен и какъв е този театър, който играе... чувствам се много гадно... не знаех, че такива думи биха ме съкрушили така... той разбра, че ме нарани с тези думи.. но каза, че е бил откровен. Иначе ми говори за семейство, запозна се с родителите ми, както аз с неговите...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: aa5eb7ac09
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Секса и влюбването са различни неща. Това, че не може да се влюби, не означава, че няма нужда от секс. А ако каже директно, че иска само секс, ще го отсвириш, та затова е театъра. Всъщност това "не се доверявам и не се влюбвам" е просто намек, че иска само секс и да не се надяваш на нещо. То даже може и да не е вярно, а просто да му се ебе на човека. Човещинка си е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8770330cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   1, дори да е така (то много мъже в днешно време симулират цели връзки заради единия секс), е било тъпо да го каже на момичето си в прав текст, при положение че се прави на влюбен и обичащ. Един вид и е казал, че не е влюбен в нея. Не би трябвало да го казва, дори и това да е истината. Авторке, освен ако много го обичаш, те съветвам да го напуснеш, няма да си щастлива с него (освен ако наистина не го обичаш или нямаш някакви други облаги от тази връзка).

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: efa1f1e5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здрравей, моят съвет е да не бързаш със закючениета. От личен опит мога да ти кажа, че някой път на мъжете им трябва време за да се доверят. Доверието се печели, а не се дава. Аз трудно се "дадох" на жена ми (бях много наранен от минала връзка и се страхувах да не се повтори), но с нейно търпение успя да ме спечели(доверието имам предвид). Сега след 20 години заедно сме повече от влюбени :). Любовта винаги е риск дали ще има отклик, но няма как да разбереш какво ще стане, ако не пробваш, ако не дадеш от себе си. Просто си (ви) дай опеделено време(не безкрайно, защото може да е загубена кауза).

Успех
М40

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ff683b20df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ако влюбването ставаше по желание....
Това, че те е запознал с родителите си не значи нищичко. Повечето мъже го правят, за да имитират сериозност и да ловят шаранки. Същата работа са и разговорите за семейство- гръмки планове за наивници. Никой за 2 месеца няма как да знае, че иска семейство от теб.
Попаднала си на играч, това е. Може би и нарцисист, прочети малко.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 02c5060878
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Глупости говори, то тей един ден решаваш да си спрещ хормоните. Много ясно, че няма как. Най-вероятно преди е бил нараняван от жени и има проблем с това да се доверява защото смята, че и ти си способна да го нараниш. Та, просто не му давай сигнали, че ще го нараняваш. И аз като него, ги говорих тия неща ама видиш ли се влюбих и още съм.
Споко, не е нужно да взимаш всичките думи на хората в най-буквалния смисъл, мисли по-скоро защо ги казват. ;)

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: de2bd01303
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто човека се е опарил много здраво и сега не може да се довери. Да, може да се влюби, може да се държи прекрасно, но не може да се довери.
И за съжаление повечето пъти мъжете се оказваме прави.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c753b899dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Това е добре, че е искрен. Ако можеш да преглътнеш това, че не е влюбен в теб, бъди с него. Аз имах такъв приятел. На третата среща се целунахме за първи път и ми каза, че вече не е тийнейджър и не е чак влюбен в мен, но ме харесва и търси сериозен партньор за семейство и деца. Затова му казах, че не търся нещо сериозно(а всъщност не беше така). Повече не се видяхме, никой от нас нямаше желание. Не след дълго се появи друг мъж, който се влюби лудо в мен(и аз в него) и създадохме семейство. И до ден днешен ми казва, че е влюбен.
Но един мъж и да е влюбен в теб, винаги може да те разлюби, така че, ако е сериозен този мъж му дай шанс! Може пък и тайничко да те обича, но да не си признава. Аз мисля, че в любовта няма място за високомерие!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e5d7af1ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Все пак е бил откровен донякъде. По-добре ли щеше да ти е да те баламосва дълго време с мазни лъжи колко те обича и да те зареже като му омръзнеш и тръгне с друга? Може да те харесва, да му е приятен секса с теб, но да не чувства любов. Сега ти трябва да си решиш да бъдеш с него или не.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cfb21eb200
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От личен опит ти казвам, че най-вероятно не е влюбен в теб и е с теб заради секса. Била съм с такъв мъж и когато му омръзнах, заяви, че ми е казал, че не е готов за дълга връзка и не иска да хлътва повече, за да не бъде наранен и да не нарани и мен и бла-бла. Връзката ни приключи на шестия месец. Точно след две седмици, докато аз още безумно страдах, го видях с друга - пак мил и нежен.
Ж 45

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7e3a72d0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Все още продължавам да се чудя, при положение, че вече всичко се знае за жените пак има такива които очакват мъж да им вярва че и да се бил влюбел в тях.
Някой ученик на 14 години да, ама мъж към 30-така даже звучи смешно да се влюбел и доверие да имал. Че той да не идва от 18ти век, хихихи.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e64fe4bdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Най-важното в живота е винаги да имаш пари.

Всичко друго е временно и преходно, а любовта е хормонален дисбаланс в органзма, който до 2-3 години преминава...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 542cba3e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нарцистично личностно разтройство - страница в фейсбук с 300 статии по темата. Театър от 1ви до последен ден.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker