Влюбих се в грозен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в грозен мъж
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 11749 пъти
Здравейте. Имам проблем, който ме измъчва и който бих искала да споделя, с надеждата някой да ми помогне и да ми даде съвет.

Аз изглеждам доста добре, но нямам късмет с мъжете. Досега освен по друго, винаги съм ги избирала и по външен вид - да са представителни и чаровни, за да ми подхождат. В последните някоко години обаче имах няколко връзки с т.нар. "хубавци" и едиснтвеното, което получих от тях е доза унижение и разбити нерви. Тогава си дадох сметка, че явно не ми върви с мъжете и ще трябва да си остана сама. Случи се обаче, че се сближих с човек, който също доста си беше изпатил и от познанство и обяснения как и двамата не искаме да се обвързаме никога повече, се влюбихме един в друг още преди да сме се целунали даже. Всичко стана неусетно и неочаквано и за двамата. Прилича на ученическа любов, а и двамата сме достатачно възрастни - аз на 32, той на 35. Всичко щеше да е много хубаво ако нямаше някои сериозни пречки, които ме карат да се замисля и да слагам спирачки и граници на отношенията ни.

1. Той много пуши. Това ме притеснява и дразни.

2. Има университетско образование, но работи бачкаторска работа за повече пари и няма мисли за развитие.

3. Не изглежда добре. Металист е, косата му е дълга и рошава и самото му излъчване е малко брутално. Това е което най-много ме притеснява. Изобщо не си подхождаме външно. Понякога гледам и не вярвам как мога да се влюбя в такъв човек, но е факт, че ме прави ужасно щастлива.

Мил е и нежен, ужасно внимателен. Не варвах, че още има такива мъже. Притеснчвам се от обаче хорските приказки. Една позната ме видя веднъж с него и после ми се обади да ме пита кой е този и каза, че изглеждал ужасно. Не знам защо хората реагират така, на мен ми харесва, има някакво излъчване и много мъжественост в него. Притеснявам се и от реакцията на родителите си, те са много консервативни и много ги интересува мнението на околните. Първата работа ако го видат е да попитат "какво ще кажат хората" или "как ще го покажем на хората".... Знам, че съм "на възраст" и трябва сама да решавам, но не искам да ги тревожа, искам да са щастливи. Но така и не можах да им усигуря "принца", до който биха искали да ме видят - хубавия мъж с положение.

Обичам този човек. Той ми дава много, не искам да прекъсвам тези отношения, но същевременно не съм и щастлива от тази връзка, заради факторите, които изброих... Постоянно съм на тръни и един ден искам да съм с него, на втория ми се иска да избягам...

Съжалявам ако съм предивикала смях у някои хора, но това е... Всеки с проблемите си. Надявам се да ми пишат хора, които са имали или имат подобен проблем и да ми кажат как са го преодоляли.

Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 77aac99ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа... Не мисли какво ще кажат хората, а какво на тебе ти харесва и доставя удоволствие. Но не мога да отрека факта, че и външния вид има значение. Също и че малко или много, хорското мнение има значение. Опитай се да постигнеш баланса, защото без баланс трудно се живее... :) Упех! :)

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0cee83d4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Тъпи шутки сте ей. Момчето е готино с добра душа какво ти дреме какво мислели хората. Според мен няма да срещнеш по добро момче от това.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: da5eb87a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хич да не те интерусва мнението на околнито, нито пък и на родителити ти. В началото ще са намусени, но като видят, че си щастлива с него ще го приемат също и ти. Не губи надежда щом го обичаш давай.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0aba3d2622
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да давам съвети за това как да преодолееш този проблем. Той е свързан с теб самата. Или приемаш човека до теб такъв какъвто е или не го приемаш. Какво ти харесва в него? Това за хорските приказки или хорското мнение мисля, че не е съвсем точно. Едва ли това ще основния проблем. По скоро ти самата си раздвоена защото има неща, които приемаш, има и неща, които отхвърляш безусловно. Явно ти самата трябва да прецениш какво надделява.
От това, което прочетох разбирам, че първо се страхуваш, че няма да срещнеш подходящ мъж, ако изгубиш този. Това според мен е заблуждение- винаги можеш да срещнеш подходящия мъж, стига само съдбата да е благосклонна. По-важното е дали си готова за дълго да бъдеш с този мъж. Ти самата казваш, че ако ти е приятно един ден да си с него - на втория ден искаш да избягаш. За мен това е знак, че ще дойде миг, в който изобщо няма да искаш да си с него.
Ако го харесваш и си влюбена, както твърдиш, то изобщо няма да ти пука за това какво мислят хората. Щом това има значение - това според мен означава, че ти не го приемаш такъв какъвто е и ще се надяваш да го промениш. ТОВА ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ.

Изпитвала съм подобно усещане с мой приятел и в един миг разбрах, че по някакъв начин се срамувам заради негоу виждах някои неща по същия начин като хората. ПРИ МЕН ПРОБЛЕМА НЕ БЕШЕ КАКВО ЩЕ КАЖАТ ХОРАТА, А ТОВА, ЧЕ АЗ МИСЛЕХ КАТО ХОРАТА. Отхвърлях,същите неща, които хората не одобряваха, дразнех се , когато виждах, че моят приятел изпростява или е досаден за хората и неволно исках да не съм част от този срам. А той се опитваше да прави нещата така, че на мен да ми харесат. Не знае как, но иска да получи моето одобрение. В един момент осъзнах, че ме дразни всичко, че някак си ми е досадно и безинтересно и твърде много започнаха да стават нещата, които не одобрява Тогава взех решението да се разделим и въобще не съжалявам за това. Връзката с този човек беше започнала да се превръща в тежък товар за мен.

Предпочетох свободата и реших, че ще бъда за дълго с човек, който приемам безусловно и който приема мен безусловно, човек с когото мога да си кажа всичко, човек с когото мога и да помълча, без мълчанието да е тягостно за двама ни. Просто човек, чието присъствие е част от живота ми.

Разбирам, че получаваш внимание и уважение от него, но липсата на мотивация, стремежи и кръг за общуване в един момент може да се окаже тягостно за една връзка - без приятели и без среда.

Въобще погледни дълбоко в себе си и се опитай да разбереш имаш ли сили да понесеш всичко това. Ще имаш неодобрението на приятелите ти- в смисъл не си пасвате като компания, неодобрението на родителите ти. Оставаш сама защото и този твой приятел няма да иска да общува с хора, които усеща, че не го харесват. Нямате сходни разбирания и интереси. Тогава какво идва- спречкването, ревността, недоразуменията и огорчението. Е поне човек винаги има избор - решаваш ти какво да избереш.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: ae34bbb8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Абе ти луда ли си. Знаеш ли колко жени мечтаят да срещнат мъж като тоя дето си срещнала бил той и леко грозноват. Да те питам аз няма ли повече да ти пука за хорското мнение ако си с някой убавец ама той е някъв побойник и пияница примерно. Я си дръж момчето че от предрасъдъци ще си пропилееш живота!

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c11bf205a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4, проблема не е, че хората не го харесват като поведение. Напротив, той се държи добре с всички и всички го приемат. Аз знам,че моите приятели ще го приемат, но се срамувам, че може зад гърба ми да говорят, че съм тръгнала с грозен мъж. А за родителите - те едва ли ще го приемат. Там съм сигурна.

Не ме дразни неговото поведение спрямо мен, не ме дразни как се държи в компания, даже напротив. Но когато ходим хванати за ръка по улицата, все си мисля какво ли си мислят хората, като ни гледат заедно. Аз съм с нежно лице и изглеждам 10 години по-малка, отколкото съм, той е висок, строен, но изглежда малко състарен и има някакво брутално излъчване. Не е само заради дългата коса, или заради начина на обличане... Лицето му е такова. Това хем го прави ужасно мъжествен, хем плаши хората... Още не сме демонстриали обвързаност пред някои наши общи познати и ми се струва защото аз малко се срамувам.... Мисля, че 80% е заради външния му вид...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 2e733f8241
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей аз сам 185 висок с тъмно сини очи черна коса с перфектно телосложение приятелката ми е пълничка за много хора биха казали непревлекателна дори грозна но сяка вечер тя ме чака с усмивка и ме посреща с целувка колкото и да ми е криво тя умее да ме накара да се чустван добре замисли се върху това визията е до време но човека до теб завинаги ако това те дразни стимулирай го и тои ще се промени може това да е мъжа на живота ти.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 53819600eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Грешно подхождащ към въпроса. Няма изобщо съмнение, че няма да е за дълго това между вас. По важното че грещиш, с анализа че го обичаш. Просто си влюбена по някакви разбираеми причини,.... а както знаеш тогава сетивата са пообъркани. Това което превръща една любов в обич е грубо и опростено казано "хармонията".
От своя страна важна част от хармонията са "малките" неща които всъщност съвсем не са малки.

Ако си влюбена и обичаш истински ще го притискаш и на сън към себе си, няма да е ден искам, а ден не искам.
Просто казано дилема нямаш НЕ го обичаш.

Аз съм мъж и търся пак. Омръзна ми от това любовта ми да успива жените в живота ми. Омръзна ми да да ви се мъча подбирам (защото се държите сякаш сте стока) хем да сте секси хем да имате сърце и душа, хем да излъчвате онова нещо в очите което показва, че знаете какво е това любов и в същото време да се крия, защо работя когато си поискам каква кола карам или да не отрия прекалено бързо общи приятели. За съжаление целия цирк за да мога да се влюбя преди да сте се влюбили вие под влиянието на вещи пари или любопитство. Докато се разбере съм обикнал и после мъки. обгрижвам с любов и това ме прави щастлив, обаче вие ми се качвате на главата.

По твоя въпрос.......не подценявай ефекта на парите и вънщния вид.

Голямата финансова разлика подиска единия особенно ако мъжа е по зле с парите скоро цалата гама комплекси ревност и т.н.

Външния вид... е каква любов ако ти си подбираш лосиона за тяло вечер, а той или тя е с миризма на цигари коса. Мирище на пепелник.

Красива...... и доколко е за жена е относително, но бога ми не мога да обикна жена която не е с хубаво тяло, да заспя оплетен в краката гушав...това е ебати удоволствието (усмихвам се като го пиша) Та как да обикнеш нещо което виси няма спорт и енергия в движението му и със затворени очи не знаеш кое е отпред и кое отзад.

Обичам да съм влюбен ама все не се всушват в предупрежденията ми и прекрасни жени, като хора и човеци се успиват в безпроблемието си, после ми се качват на главата, после в мен нещо се чупи, и после сме сополи и сълзи стил "ама как го допуснах не исках сбърках какво толкова, живота ми сверши""най мраза " дий ми още един шанс" сякаш шансовете се дават, а не взимат и всякъш ако искам да те върна ще чакам да ми дадеш разрешение а няма да изровя света. Отказвам да приема меркантилните отношения които се ширят навсякъде ..уффф пак трябва да намеря луюбовта си, а къде да ви търса ..

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b6ed008bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Здравей и от мен!
Аз също съм на мнение, че твоят проблем е чистопсихологически и е изграден от теб самата. Казваш той е металист и е брутален, а аз съм красавица. Добре.
Ами кой ти каза, че аз например, която хресвам мъже "металисти и брутални" като ви видя заедно няма да възкликан: "Какво прави този готин тип с тази Барби". Чисто хипотетично...

Идеята ми е, че външността така или иначе не е отражение на човека. И ако смяташ, че не сте един за друг само защото визуално сте различни - то повярвай ми това е ограничено като мислене и твърде вероятноо в бъдеще наистина ще попречи на връзката ви. Ако преодолееш собствените си предразсъдъци е твърде верочтно да осъзнаеш и факта, че, ако наистина го обичаш и между вас има разбирателство, то няма никакво занчение "какво ще кажат хората".

Второ (май ги почнах не съвсем подред, но моля простете)
много пуши и няма мотивация за развитие. Слагам ги под общ знаменател, защото в случая става въпрос да се научите да правите взаимни компромиси. Пушенето е несъмнено порок, който особено за непушачите е много дразнещ и неразбираем, но и порок, който при добра мотивация може да бъде ограничен и дори изкоренен (убеденан съм в последото - като бивш пушач го знам със сигурност).

Та общо взето стигнахме до идеята да мотивираш "половинката' да промени нещо у себе си. Това със сигурност не става с категоричното заявление "Промени се!". Изисква търпение и разбиране. Убедена съм че има неща в твоя характер, които също не му допадат и това е напълно нормално - хората са хора, защото са различни.
Ако ти си Човекът до него, който му помага и го разбира и който му предлага стремеж към развитие, защо той да не се замисли за по-различни перспективи в живота си?!!! Защо да не погледне на нещата от различен ъгъл и през твоите очи?!!

Замисли се, мила. Всичко е вътре в човека и стремежът към промяна (здравословна, образователна или визулана) е вътре в него и може да бъде отприщен само с леко усилие...
И още нещо - не искай да се променя само единия в една връзка - много е важно!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 1b7abe87fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Това, което ще ти разкажа ми се случи преди 1 час. Бях навън както подобава за Петък вечер. С този мой познат Tанцувахме цяла вечеp в дискотека, в която всички от университета ми ходят. С танците малко е на ВИЕ и в началото ми стана гадно какво ще кажат познататите ми, като ме видят така, но беше глупаво дори че ми мина през ума. Бях щастлива, с човека, които не даде усмивката да напусне лицето ми дори и за минута за цялата вечер, така че ако имаше нещо, което моите/истинските ми познати биха казали би било, "Виж колко е щастлива с него! Браво," а не "Този защо не ни направи услуга и да се махне от дансинга." Спри да мислиш за хората, а отдаи малко и на себе си. Няма идеални хора, дори и в приказките...

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 53819600eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От 8: Хора забравете тази глупост че живота е компромиси.
АКо се съобразяваш с някой и искаш да го промениш и помогнеш тогава просто го правиш, не го наричаш компромис. Компромис е да правиш нещо което не искаш на сила. НИКОГА не трябва да се насилвате.

Прочетете най важното ТЯ ИМА ДНИ В КОИТО НЕ ИСКА ДА Е С НЕГО..... аттва с метъла и цигарите е опит да анализира ЗАЩО не иска.

Губих време да МОТИВИРАМ хора както казва номер 9 ....
та да чуя един ден. Абе ти що си винаги с жени дето да ги правиш тепярва хора???

АКО правиш свирка ще вземеш ли най подходящото дърво в гората или ще "мотивираш" първия храст? Хора имайте отговорност.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b6ed008bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 9: Повярвай ми 8 - ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ.
Отговорността е на да се носиш като лист от вятъра, а ти да бъдеш вятъра. Аз го мога - може да не съм ураган, а само повей, но се чувствам добре, отговорна и истинска.

Помагали са ми да разбера собствени грешки, мотивирали са ме да се променям- и аз съм го правила. Важното е не да голословничим и анализираме, а да потърсим истинското, а в тази история то е много дълбоко скрито и само авторката знае точно къде. Аз и казах и пак повтарям - ако дилемата "какво ще кажат хората" е на дневен ред - то тук любов няма. Има преструвка, чеславие и задоволяване на моментен каприз - а това не е истинско.

И да 8 прав си - "от всяко дърво свирка не става". Не трябва ли тогава да търсим подходящото макар и с риска да попаднем на храст?!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 53819600eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   от 8 за 9: Съгласен съм с теб. Само на едно нещо обърни внимание. Даваш за пример себе си. А сега ми кажи ти за обикновенна ли се смяташ. На цигари ли миришеш или на парфюм? Звучиш на силна жена, авторката не (убеден съм че е моментна слабост). И пак проблема не е какво ще кажат хората. Проблема е че няма дефиниция и усещане за обич.

Да трябва да търсиме, а ти ми кажи като попаднем на храст да го облагородяваме ли? Или да продължим нататък.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 53819600eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   от 8: Стоп ето отговора.
Ако си влюбен може ли да кажеш, че човека които обичаш е грозен?? Няма начин - готово!:)

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b6ed008bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От 9 за 8: Да си стиснем ръцете.
И дано девойката, пуснала поста, да е успяла да си направи някои изводи от този малък наш спор...

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c11bf205a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторката: Здравейте и благодаря за отзивите.
Вчера бяхме на едно събиране заедно и бях поразена от количеството алкохол, което той изпи. Та някак пушенето на по 2 кутии цигари на ден остана на заден план... Не мога да кажа, че е бил пиян, говореше свързано, но не мога да приема толкова много пиене за нормално. Иначе цяла вечер стискаше ръката ми, каза че ме обича и би направил всичко за да ме задържи. А как ще стане с това пиене и пушене не знам...

Номер 9, не ми пречи това, че е металист. Аз обожавам такава музика. Харесвам мъже, които се обличат така, самата аз го правя понякога, но не всеки ден. Проблемът е друг. Веднъж един общ познат се изказа за него, че изглеждал като пропаднал тип, който рови по кофите... Това се случи след като бяхме почнали връзка вече. И после моята приятелка, която ни беше видяла заедно каза, че изглеждал ужасно. Това ме съсипва направо.
Истина е, че може би не го обичам. Но не мога да разбера защо при мисълта да му кажа да не се срещаме вече ми се свива сърцето и ми се плаче, а иначе изпитвам ужасен страх, че греша, че е човек, който не е за мен... За първи път ми се случва такова нещо. А иначе обожавам да ме докосва и целува... Невероятно е.

Едва ли някои може да ми помогне повече от мен самата... Но ви благодаря много за съветите и мненията. Бяха ми от полза.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0aba3d2622
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Защо не можеш да му кажеш, че искаш да прекратите връзката? Мисля, че защото все още не си разбрала, че точно това искаш. Все още ти е приятно с него, но ти омръзва като сте дълго време заедно. И още защото ти е жал за него. Кога ще го направиш? Може би когато ти стане ужасно годно, когато малко те е страх или когато осъзнанеш, че пътят ти с него ее без изход....

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c11bf205a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторката: Номер 17, причината да искам да прекратя връзката не е защото ми омръзва да съм с него. Когато сме заедно, не ми се разделя с него. Но когато сме с други хора се притеснявам и не мога да се отпусна :(. Не ми е жал за него по начина, по който ти го разбираш. Жал ми е за мен, днес плаках половината ден... Няма да мога да го променя и така немога да съм с него, защото и аз не мога да се прекърша. Тои е погълнат от цигари и алкохол, а аз не пуша и почти не пия. Страхувам се примерно ако нещата се задълбочат, дали ще мога да имам дете от него защото може да не е способен да направи.... И още много други страхове...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c0f9124281
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Абе такива "момичета" като теб не мога да ги разбера! Ти си млада, но не първа младост, така че от тук нататък по-малко ти ще избираш, повече те теб. Недей да позволяваш на хората да определят живота ти, защото утре като останеш сама те няма да са до теб. Довери се на чувствата си и бъди силна!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 42b47749de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ама, момиче! Той пиел, пушел, бил метъл, коса имал.... Ти обичаш ли го? Или такива мъже не са достойни за любов?
Да ти кажа през моя 46 годишен живот съм имала много готини гаджета, някои като картинки.Толкова унижения и простотии може да ти докара един красив мъж, идея си нямам как да ти обясня! Като си помисля, сега съпругът ми е грозноват, но винаги разчитам на него, дългата коса след някоя годинка сам си я отряза, а пък най-важното - винаги, ама винаги е бил мъж на място! Пиши, разсъждавай, чети ни посланията, ама накрая хубавичко си помисли - обичаш ли го, ценно ли е това, което ти дава? Ако скъсаш с него от хорски срам, само след 1-2 седмици ще се хапеш от яд, това ти го гарантирам, без да те познавам. Този до тебе е 100% мъж, дано да го разбереш,а красивите лигльовци нека ги отглеждат майките им. Те трудно могат да направят някого щастлив, включително и самите себе си.Остави суетата и мисли за вашата връзка.

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 00f237ec25
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Ти си една голяма лигла. Затова и още не си женена.
Трябва ли твоят човек да стане супер известен.
всички пикли да му се хвърлят на вратъ и чак тогава
да го приемеш. Като не харесваш начина му на живот
ти припоръчвам да си хванеш един 21 годишен
девственик и си го научи как да се облича, как да се
съблича, какво да яде, как да сере, как да те ебе.
Ама тез работи ги прави публично и ако не го харесат
твоите ибалници си потърси друг, защото ти си
вечната красавица, дето и трябват миниум 200 лева
на седмица да си изпише веждите.
ГС1

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 1f050468c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Кво ти пука кой какво казва и какво мисли? За хората ли живееш или за себе си?! Прави това каквото ти е хубаво и това което те кара да се чувстваш добре и хич да не ти дреме кво ще кажат хората! Живота е един и го живей пълноценно! Успех пиленце!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 7e2e1a8de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Коментар 21 е супер. Браво на теб!!! Дано авторката да се замисли.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 2b3995f253
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ее 21 отново си тук :) хехех - До авторката на темата:
Красотата е относително понятие,базирано върху изградени едва ли не насила с медиите и прочие морални ценности.
Радвам се когато някой,метъл ли ще е,скейтър ли ще е.Те това са истински хора мила моя,заповядай малко в моето изпълнено с лъскави хора ежедневие да се отвратиш.Много малко са останали истинските хора които не ги тресе модернизацията и бързото забогатяване.Жалкото е че неможеш да се опреш на такъв човек финансово.А ти-ти сега ти е дошъл акъла в главата,дръж го това момче и му наливай малко акъл в главата,ще прозвучи малко грубо-извини ме,но младостта не е вечна,не те знам на колко си години.Красотата е преходно явление,ако ума ти не сече като бръснач ставаш част от сивите хора..
И.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 721a7f57d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Напълно съгласна с номер 9 :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 78b7f2e44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Когато прочетох твоята изповед веднага ми стана ясно защо "не ти върви" с мъжете и докато продължаваш да разсъждаваш по този начин нищо няма да се промени, ...спри да се интересуваш от това "какво ще кажат хората" и преоткрий себе си защото времето лети!

п.с. Ясно е че няма да промениш родителите си на тази възраст, но спри да се вслушваш в думите им на 100%. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b66b2d0f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Слушайте какво няма грозен мъж има само такива които никои не е видял вътрешната им красота.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 0ef7c0c081
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Слушай миличка аз имам много красим мьж но какво получих разочорование всяка втора жена като го види хапе усни не че засьм грозна но признавам че тои е много по затова дрьжшаи си го и няма да имаш никакви проблеми като моите. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 80c12baa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторката: Повече от месец четох и препрочитах вашите мнения и съвети. Не мислих, а се отдадох на чувства. Толкова съм щастлива с този човек, че не мога да си представя как ще живея без него. Не ми пука за нашите, не ми пука, че не е красавец... Но това грозен как съм го измислила. Хич не ми се вижда грозен, особено след една доволно - голяма доза целувки :). Просто е по-различен.
Цигарите той сам си ги намали от 2 кутии на една, а мисля че с времето още ще ги намали. И пиенето понамаля....

По-важното е, че аз наистина осъзнах, че го обичам.
Благодаря на всички, които ми писаха и ми помогнаха.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 430fbc3399
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Здравей скъпа,това дали този мъж е за теб или не можеш да определиш единствено ти самата. Ако се влияеш от мнението на хората по-добре го остави. Не е важно мъжът дъ е красив, а да има красива душа. А ти както го описваш изглежда е така. Но ти самата не си толкова уверена в своята любов и дали изборът ти е правилен. Така, че всичко си зависи единствено и само от теб

от МЕЛ

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: be7c61902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Въпреки и да не си чак толкова "престаряла", все пак разсъждаваш и пишеш като такава. Нещо май те е треснал зора да си омъжена, а не да обичаш истински и да бъдеш обичана. Не вярвам да направиш правилното нещо по случая, не заслужаваш и обичта и уважението на този мъж.

И в крайна сметка, това не е нещо, което да не можеш да обсъдиш с него, ако все пак ти е неудобно да му го кажеш направо можеш да го кажеш завоалирано и шеговито, ако държи на теб ще промени малко стила си, ще се подстриже поне, и без това и той отдавна не е пубертет и има нужда да изглежда добре, като мъж на годинки. Всички останали "проблеми" изобщо отказвам да коментирам и характеризирам по друг начин освен като "приказки на стара изтрещяла мома".

Я се дръж като нормален човек, ако не държиш на него заради това, което е, изобщо не го обичаш, щом и те е срам от него, ами си в тази връзка само за да не си сама, да не ти описвам глупостите и за родителите, и самия стил и начин на писане като манталитет на стара мома. Приеми го какъвто е и обсъдете дреболиите, които те тревожат (той ще ги промени, за външния вид става въпрос), пък ако ли не - остави го да намери истинска половинка като за него, не си му изпотрябвала точно ти, не му губи времето...

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 80c12baa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   До 31 от авторката: ЛЕЛЕЕЕЕЕ (О-О)... Човек да не се оплаче... и стара мома веднага ме изкара. Бре. Ако си толкоба умен или умна, щеше да знаеш, че такова понятие не съществува. Прабаба ми като се е оженила на 13 и значи аз на 14 вече съм стара мома. Както и да е. За съжаление доста време му загубих, направо му пропилах живота, защото сега се гласим да живеем заедно.... Оказа се, че точно аз съм му запотрябвала, съжалявам, че те разочаровах. А косата не искам да я пипа. Като заровя ръце в нея и светът за мен изчезва. Все пак не е лесно да намериш мъж на 35г с хубава коса, повечето са плешиви.
От приказките може сам да се досетиш какво се е случило. Пожелавам на всички такава любов... А на себе си пожелавам да не е поредния фарс и да не свършва.....

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b1a6e05d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ти луда ли си кво ти пука за менението на другите то няма значение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8661ff78b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Мъхм така е и при мен,и моето гадже има супер характер,но е леко грозноватичък и ако един ден ми е приятно да съм с него то другия ден искам да избягам.... същия случай съм ... трябва да ми пратиш снимка на приятелят ти да ги сравня моя ли е по-грозен или твоя :Д

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 73805a8434
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Намерила си го такъв човека и си го приела всщност вътрешно напълно именно защото и ТИ ичаш нужда да си нестардантна, да избягаш от шаблонните виждания на родителите си... ти ги наричаш "консервативни" - ок.
и явно си се справила.

А що се отнася до красотата - освен тази красота, която всички я виждат и й се възхищават или ъ завиждат, има една друга красота, която е само в нашите очи, отправени към любомои човек... тази красота, която само ние я виждаме, се нарича и любов, дори понякога и обич (която е още по-ценна от любовта).
ти казваш - той е грозен... може би било дабре да кажеш - "влюбих се в мъж, който моята обществена среда не одобрява" - нали така?!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 80c12baa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Моя си е хубав в моите очи, в нечии други не пасва, но този проблем е отдавна забравен. 34, вече няколко години сме заедно и все по-хубав ми се вижда. И вътрешно, и външно. Не знам къде са ми били очите тогава.
35, съгласна съм.
Авт.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a4baf9a6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Радвам се, че най-накрая ти е дошъл акъла в главата :) Аз, преди доста години /връстничка съм ти/ си помислих "тоя пък Гаргамел какво ме заглежда" на един подобен на твоя любим, пък после... олеле - той се превърна в огромна любов за мен, която.. дори и след скъсването, дори и след 10 год. брак с прекрасен мъж не успях да забравя. Така че...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5cf7c2fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Най-трудните решения се вземат, когато разумът и сърцето са в пълна противоположност!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bc60abf21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Една известна фраза гласи: "Красиво е всъщност всичко, което гледаме с любов". Външният вид на човек не е най-важното нещо, душевността и интелекта са много по-ценни. Не бъдете повърхностни, вглеждайте се по-надълбоко в хората. Там ще откриете истинската им същност. Останалите неща са незначителни и преходни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ad83110f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Това, че не е красив не е пречка, след като и двамата се обичате. Той те обича, мил е, нежен е, ти го обичаш, прави те щастлива.. не виждам някакъв проблем. Не се интересувай от хорското мнение. И да не го харесат.. какво? Всеки си има право на мнение. Аз също обичам момче, което не го смятат за много хубаво, но не се интересувам от другите - за мен той е най-красивия човек на земята.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c08c6b6ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   абсолютно правилно номер 39!
Убеден съм вече в това. Благодарение на 3 момичета :), за което им благодаря много. Трябва да им споделя (особено на 1 от тях) :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dfc47b7b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Щом обичаш този мъж и си щастлива с него изобщо да не ти пука от никой и от нищо. Най-важното е че си щастлива с него и се обичате. А пък и ти си достатъчно голяма на 32 години и ти е крайно време да създадеш семейство. А от хорското мнение хич да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0b6d600cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   за един мъж е най важно това в което вярва -става въпрос истински мъж без значение как изглежда.
затова той може да откаже цигарите да спре да пие заради теб ако наистина те обича.
това са вредни навици които е придобил поради начина си на живот - не са част от личността му.
Покажи му че вярваш в него и може и да започне да се развива -защото най големият стимул в живота му би могла да бъдеш ти.
Може да се подстриже да тренира -да се въведе в вид и пак да е същият човек но по добър заради теб.
Аз станах по добър заради жената която обичам - въпреки че аз винаги съм изглеждал добре но имах други проблеми
с самият мен. И тя без дори да ми е казала каквото ид а е било - аз осъзнах че трябва да бъда по добър заради нея
да бъда смел и силен да и помагам и защитавам.
винаги да я поставям на първо място въпреки огромното си его което ми е вродено -да забравя егоизмът си
да съм способен да дам живота си за нея защото я обичам повече от себе си и вярвам в нея и акос е наложи бих умрял за да живее тя, защото в нея живее всичко в което вярвам. Дано това ти помогне и да дадеш шанс на един истински мъж да ти бъде опората от която имаш нужда.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 250f3ee00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Не съм сигурна, че чувствата ти към него са искрени... когато човек обича някой, той не забелязва недостатъците.. защо трябва да те интересува мнението на другите!? Щом този човек те прави щастлива и с него ти е приятно нищо друго не би трябвало да има значение... външния вид не е най важния! Важното е, какъв е човек от вътре, докато външния вид е само една заблуда! В никакъв случай не се влияй от хорското мнение и за нищо на света не изпускай този човек, защото може да съжаляваш! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker