Към изневеряващите - жалка история сте! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към изневеряващите - жалка история сте!
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1548 пъти
Към изневеряващите, които мислят, че са надхитрили, изиграли този до себе си! Смешни сте! Гоните дивото и изпускате питомното! Дори да сте излъгали, дори да са ви разкрили и да сте се оплели в лъжите си за пореден път и да успеете да замажете очите на другия - колелото се върти .... Колко връзки, в които на изневеряващият всичко хубаво и добро му е поднесено на тепсия, и пак изневерява. Има доста случаи, в които ако някой страничен разбере, изневеряващият обвинява партньора си в липса на здрав разум, даже го обявява за ненормален, който прави от мухата слон. Заличава следи и доказателства и после лъже пред научилите, че този до него е куку, ревнува го много и пр. и пр. Нито телефоните ви с код, нито внезапно възникналите задачи след работно време, нито липсата ви на всякакво чувство за знание как се гради една връзка ще ви спаси от това един ден да си останете сами. Щом предпочитате мимолетния секс пред жената или мъжа си и (или) детето и децата си, значи вие сте направили своя избор. И как да си обясним, че този, който изневерява го прави с човек със спорна външност и интелект в сравнение с партньора му? Обяснението е, че примата търси себеподобни същество, което го владеят единствено инстинктите. И щом едни могат с години да са верни, могат и други, но не го искат. Стига да е скрито-покрито им изнася, така хем вълкът сит, хем агнето цяло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7023ddf804
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Да не мислиш, че ще ги трогнеш? Тръпката е именно в самата изневяра, тъкмо в това да правиш другия, който ти вярва, на глупак. В забраненото, в това да се криеш и т. н. В повечето случаи ако изневеряващите се съберат под един покрив да живеят тръпката изчезва. Не е въпроса да разглеждаш тях. Няма смисъл. Въпросът е ти да намериш начин да се съхраниш в една такава ситуация, когато откриеш, че са те предали и се подиграват с теб. Това е, всеки отговаря за себе си. Случвало ми се е да ми изневерят, съответно съм запозната с чувството. Знам как ще реагирам - не простих, приключих връзката и всичко беше до там. И днес да ми се случи, ще реагирам по същия начин. Да простиш подобно нещо е все едно сама да си плюеш на физиономията. Тях не ги мисли, те са достатъчно ощетени и без това, само ти си важна. Разбери, че нормален човек, способен на нормална обич и привързаност, не постъпва така. Та това са хора, които си имат дълбоки липси и проблеми по начало. Няма нищо общо с теб. И за едно си права - колелото се върти.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3656c37368
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Изневярата е като скалпела на хирурга-в умели ръце лекува и е глътка въздух в сивотата,а в неумели убива.Така че не инструмента е виновен,а ползващия го.Така или иначе човека не е моногамно същество,а и идеята е да не е такова.Природата го е измислила другояче-максимална разнообразност в репликацията за да се създава автоматично по-добра селекция.А затворените общества и минимум контакти с краен брой играчи се израждат и като последствие загиват.Природата го е измислила,нека не се правим на по-творци от Твореца.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 787b941b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Авторът е напълно прав. Съгласен съм с всяко негово изречение. Аз искам един ден да създам семейство и да имам дете, но се замислих дали си струва да търся жена за такава връзка?
Имам чувството, че хората постепенно се връщат към първобитния строй, в сайтовете за запознанства са някакви диваци, които сякаш не са виждали секс и всеки втори търси това. И не само там.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4d51bf5b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако мъжът и жената са се превърнали в съквартиранти, то е ясно, че единия или двамата ще изневеряват.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2bf2365323
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да, така е, но за съжаление почти няма човек, който да не е изневерявал, било то секс или само близост. Вероятно това е заложено в повечето хора, не могат да се задоволят само с едно...но това е животът - развратен, няма вечна любов. На никого не му пука за теб, не си единствен и тази мисъл боли.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2bf2365323
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, така е, но за съжаление почти няма човек, който да не е изневерявал, било то секс или само близост. Вероятно това е заложено в повечето хора, не могат да се задоволят само с едно... но това е животът - развратен, няма вечна любов. На никого не му пука за теб, не си единствен и тази мисъл боли.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d7cd058b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тройчице, пак си жалка стокичка. Колкото и да философстваш за скалпели, пак ще си втора, че и трета ръка. Няма и "човек" да те пиша, над нивото ти е.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2ecc48a388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм била с двама само, предпочитам да имам брак, в който сме само двамата. Но на човек му се иска и нещо друго понякога и всеки си решава.
Ако е еднократно, ок, но пък едновременна връзка с двамата, значи с първия просто е изчерпан. То да си много години с някой ти омръзва и го разбирам и това все пак, но ако искаш човека няма смисъл.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f0d622f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хората, които изневеряват не са качествени хора. Това е. Повече нямам какво да кажа. Такива хора не исам около себе си дори само като приятели, пък те да се оправдават колкото щат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c80b9fde5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да, пълни отрепки са! Лошото е, че едва ли ще го схванат - твърде сложно е за човек без достатъчно ум.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker