Никой никога не ме е искал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никой никога не ме е искал
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2408 пъти
Незнам как да почна историята си.... Ужасно ме боли. Над 20 съм, хубава, с висше. Гледам влюбени двойки, без значение на възрастта, и ми става болно, сърцето ме боли. Всеки си има всекиго. Не разбирам. Защо никой не ме е искал досега? Нито съм грозна, нито нищо. Цял живот ми подсвиркват и ме спират само разни отрепки, боклуци, пияници, дъртаци. Аз не съм изпаднала! Нито един свестен мъж. По характер съм срамежлива. Или ако ме харесат, веднага навеждат очи в телефоните си, и бързат да ме отминат. Що за реакция? Не мога повече така. Ще се самоубия!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: f7943114d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Замисли се защо привличаш само пияници и тн. Не си и помисляй за самоубийство, ще съсипеш животите на хората, които те обичат. Със сигурност някой те обича. Анализирай себе си и поведението си, там ще намериш отговора. Също те съветвам да потърсиш помощ от психолог.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: db80f42cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не мога да повярвам, че човек на 20 години е написал това и размишлява така. Не искам да звуча грубо, но те съветвам да работиш над светогледа си, защото звучиш като дете. Отивай на психолог, как ще се самоубиваш - дай си шанс преди да се предадеш! Не си разказала много и звучи все едно наистина очакваш някой да те хване от улицата. В такъв случай е нормално само невъзпитани да те заговарят. Може би ще имаш по-голям шанс да се запознаеш с нормален човек ако се запишеш на курс или спорт. Ако професията ти позволява, може да ходиш по семинари и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d1a25594ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Пробвай Тиндър, има нормални мъже там, колкото и да е странно. Ще проведеш разговор с 20-30 примерно, все двама - трима ще стават и ще те поканят да излезете,все ще избереш някой. Хората просто са срамежливи. Няма как да те видят на улицата и да те поканят на среща. Трябва да провокираш това по някакъв начин, да си по-комуникативна, да си инсталираш тиндър примерно, сайтове за запознанства не пробвай, много са зле. Плюс това, тия които виждаш по улицата, може би не са свободни и за това си гледат в телефона. В дискотека примерно ще ти обръщат внимание, но не те съветвам и там да пробваш. Има начини, но със срамежливост няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7ba19177bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Това с Тиндъра "работи". Ще се поебеш поебеш, ще навириш нос, защото "те искат" и на 35 години ще се усетиш, че си сама и без перспективи за деца.

Проблемът ти е в главата - нарича се мързел и високо самомнение. Толкова свестни непияници познавам, ама жените не ги забелязват. Чакат или някой паричко, или някой голям красавец.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4b5fc8b725
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   "Всеки си има всекиго" ама друг път. Толкова хора са сами... Пробвай да не мислиш толкова за себе си и кой те харесва, кой те иска, кой те гледал, и насочи това внимание към друг обект - когато ти харесаш и желаеш някого, няма да мислиш толкова за себе си.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6e35de9b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ако под свестен мъж разбираш красавец, тогава става тегаво.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2bd720a657
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Откъде си, взимам те! :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fcb7c6c7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Поискай ги ти. Поговори с някой и ги предразположи ако ти харесва. Масово мъжете ги режат, щото, абе модерно време, няма какво да обяснявам. Смачкани са откъм самочувствие и дори да си нормална и читава, няма как да го разберат. Ако на някой му е отказано 928389 пъти, надали ще продължи и просто няма да те заговори. Ако някой ти се струва симпатичен, може да се заговориш с него и това е.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ce98f19e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Горе главата и общувай повече на живо. Премести се да живееш в някой по-голям град. Намери си среда с хора на твоята възраст. В интернет не се занимавай, защото е пълно с откачалки. Грозните, дъртите, пияниците и отрепките се пробват не само на теб, а на много, мнооого други момичета и жени. Точно както мухите кацат навсякъде. Няма какво да се потискаш, просто недей да ги отразяваш и мислиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ca933a8032
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зравей, авторке!
Ще те успокоя, като кажа, че аз също съм над 20 години и също съм в твоята ситуация, както и много други хора по света. Не мисли за самоубийство и тем подобни неща, които биха наранили уникално много всички твои близки. Бъди силна и смела и ще видиш, че някой ден рано или късно ще се появи човека, който ще те обича, цени и уважава истински. Не спирай да вярваш и да се бориш, но и не мисли, че това твое крайно решение ще помогне. Напротив, само ще навреди!
Поздрави!
М. :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bc8dff3d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторката - благодаря за коментарите.
Изключително полезни. Да, смятам, че проблемът се корени в самата мен ( просто исках да излея някъде мъката си), и че трябва да поработя над поведението си, даже оу утре почвам посещение при психолог
До последните коментирали - незнам как решихте, че съм надменна и егоистична ( а дори и да е така, не сте вие, които ще ме съдите). Казах - срамежлива. Ето, последният коментар е доказателство, че когато човек пише и има проблем, голяма част от мъжете започват с подигравките ( и после, защо незнам си какво...). Мисля, че проблемът се корени в семейните ми отношения, от това, което съм видяла между баща си и майка си( скандали, алкохол, обиди и т .н.). Може би над това трябва да поработя. Както правилно е отбелязал някой по- горе - всичко е в главата ми, оттам поведението ми се видоизменя, и затова може би гоня мъжете.
За сайтове за запознанства знам, затова нито Бадо, нито Тиндър ползвам. Най- много да ми изскочат ето такива чекиджии като този последния, който е коментирал, точно за едното "ебане".
Не съм съгласна, че минеш ли 35, си стара, и не смятам, че звуча като дете .
Още веднъж, благодаря!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f7fafa6a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз те взимам :) е тука вече стана боя : D

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7374f013aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Фейк идиотия, вероятно пак от кварталния форумен дебил.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6189249ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Има два типа вечно самотни жени
1. Такива които твърде много ги искат - курви
2. Такива които много искат

Първия тип стоят самотни, защото са ненаситни и всички знаем че ръжда и жена тръгнат ли...
Втория тип са тия, които имат възвишено мнение за себе си и смятат че не кой да е ги заслужава.
Мъжете може да избираме жени и е време вие жените да разберете че когато се изчервяваме и забиваме нос в телефона, значи сме решили че ще направим грешка ако ви заговорим. Не, не защото гроздето е кисело, а защото наистина сте ни под нивото. Ако такава връзка се случи, повярвайте писвате ни на втората седмица... защото не намираме общ интелектуален език..

Такива като авторката "аз съм хубава, с висше " само като ми го кажат това и почва да ми се повръща. Единственото самочувствие което има е, че е хубава за вечерта, и за следващите 5 години.. и какво от това? Наистина ли си мислиш, че имаш необходимото да задържиш който и да е мъж.?

Да, жената избира, но мъжа избира дали да остане.. Ако вие не можете да изберете мъж, какво ли остава да изберете този, който да избере вас????

В днешно време гледате на мъжете като на парче месо. Не че обратното не е валидно. Просто всеки един от нас има избор, който трябва да вземе и никой не ни е виновен, че не сме се научили да познаваме хората.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 146f1ebd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторке, започваш като онези мъже тук- на 25-30 съм, но не съм имал жена, не ми обръщат внимание, защото ме е срам да говоря с жени, ама и компания нямам, не знам какво да правя и т. н. Държи се като хванат от гората, пък чака жените да припадат по него. Не става така.
На 20г си студентка, нямаш ли колеги, с които да общуваш, приятелска компания, толкова ли си затворена и безлична? Ако ти се държиш настрани от всички, не общуваш, не показваш интерес към никого и към нищо, какво очакваш? Да долети някой принц ей така от приказките и да падне в краката ти? Работи над себе си, над характера си, преодолей тази срамежливост, излез от зоната си на комфорт, покажи, че си интересна личност и ще ти обръщат внимание. Естествено, няма да стане за два дни, трябва време и усилия, но си струва.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 981a074a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз пък точно в Тиндър се запознах и излизах с много интересни хора, с които изобщо не съжалявам, че съм се запознала, докато като съм почвала запознанства на улицата.. ами не ми харесаха хората, до късмет е явно. Приятелят ми ме намери в Тиндър - умно, симпатично момче, на което обаче момичетата не са обръщали особено внимание, а аз по-хубава връзка не съм имала.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b583bfb5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Цитат на част от мнението на номер 14:

"1. Такива които твърде много ги искат - курви
2. Такива които много искат "

Номер 14 написа нещата много правилно и отразяващи точно случващото се в нашето общество. Наред с първите два поведенчески вида при жените, които си стоят сами и са неспособни на трайни сериозни отношения, бих добавил и трети такъв:

3. Такива, които никой не ги иска, след като дойде момент да покажат културата си на общуване (или липсата на такава) и се държат надменно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: d29de954e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Викат че за всеки влак си има пътници... да, ама друг път. Уж всеки заслужавал да бъде обичан, уж на всички ни било писано да бъдем щастливи, ама истината е че не на всеки ще му излезе късмета. Някои хора просто остават сами, това е.
Не знам какво да те посъветвам. То работата със любовта е малко на късмет но си трябват и усилия. Опитай се да запълниш ежедневието си със занимания на които теб ти харесват и ако намериш за необходимо смени средата в която си защото тя също е фактор

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 5a38de1635
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Това което описваш е невъзможно. Ако си жена на 20 и нещо и не си тотално счупена няма как да не те заливат с внимание онлайн и в реалния живот. Явно към отрепките и пияници които ти спомена спадат и нормалните мъже които със сигурност ти обръщат внимание обаче теб те интересува само вниманието на мангалясалия охранител от питбул секюрити.

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 3943da700a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   И аз съм така. Еми не знам какво да кажа... опитах всичко последните 5 години и нищо не става... тиндър, други сайтове за запознанства, фейсбук запознанства, от общи приятели и тн. Нищо сполучливо не излиза... не знам каква трябва да бъдеш, че да искат сериозна връзка с теб и да те уважават и харесват...
и аз привличам само прасета, простаци и обвързани мъже. Мисля, че на някой жени им е отредено да са сами. Късмет или съдба е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker