Връзката ми е пълен фарс явно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзката ми е пълен фарс явно
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1572 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история, защото вече не знам какво да правя.

С приятеля сме заедно от няколко години. Той е по-голям от мен, вече сме на възраст, на която мислим за дом и семейство (уж) - към 30-те, той е по-голям от мен. Прекарваме голяма част от времето заедно, но не живеем заедно. От две седмици сме на почивка и едвам издържам вече. Непрекъснато се крие и си пише по телефона. Един ден не издържах и започнах да се ровичкам. Пише се с някакво момиче, явно от скоро. Всеки ден й праща какво прави и къде ходи, снимките, които аз му правя. Изкарва се пред малката много готин пич - с една подробност, че на тази почивка е с мен и за голяма част от нещата аз плащам. Скоро се прибираме и са се разбрали, че ще се видят. Пращат си постоянно някакви целувки, пишат си мръсотии. Чудя се какво да направя. Чувствам се ужасно жалко и обидена. Пише си и с други, но явно тази му обръща внимание. Опитах се на няколко пъти да го накарам да говорим, но той сменя темата. Супер много се стараех за тази връзка, но усещането е, че за него никога не е достатъчно. Много исках да поработим над връзката си на тази почивка, но той не спира да се занимава с други. Прави го и пред мен, което е супер грозно. Моите приятели ми казват да го разкарвам и да не си губя времето повече..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: f64990e800
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Момиче, послушай какво ще ти кажа от опит.
Преди години имах връзка с такъв като твоя приятел, аз плащах сметките / бях за него удобна, как в случая твоя приятел му е удобно с теб/, а той флиртуваше с другите, аз го виждах, опитвах се да поговорим, а той ме убеждаваше, че не е така, че дори беше закачил децата си на мен, а той да се шляе и да си вее байряка на другаде. Едвам се откъснах от него, защото все ме уверяваше, че ще се промени, е не се промени. Заради моято глупост животът ми беше ад, но е обица на ухото ми за напред и сега съм по предпазлива.

Съветът ми е, просто да го освободиш от себе си и да ходи се сваля с която иска, а ти да продължиш живота си. С такъв човек семейство няма как се изгради, дори и силно да го искаш.
Късмет

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 58c06628f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Послушай приятелите си!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e07956fea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   И ти си мислиш за семейство с такъв индивид? На твое място ще си събера веднага багажа , ще си замина и ще приключа с този.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7d56ff99dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Явно си леко грозна или дебела и тичаш подире му, защото не можеш да намериш лесно друг. Ами хвани си един плешив - но не, искаш да се хвалиш с него нали?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4c4801043a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Луда ли си ти да му плащаш почивката, а той дори елементарно уважение към теб да не проявява? Ебаси женчото, в момента в който някоя по-готина мацка му върже, този ще ти бие шута, а ти се чудиш какво да правиш. И ако една почивка не може да ти осигури, това въобще какъв мъж е?? Как ще се грижи за теб и детето ти бъдеще?

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d03524af06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   На твое място, почивката щеше да е приключила в мига, в който съм видяла какво си пише с другата. Почивката щеше да приключи, връзката щеше да приключи, и изобщо познанството ми с тоя индивид щеше да е приключило. Пък ти седиш и мислиш за семейство и деца. За деца с тоя не си и помисляй. Трябва да си някаква луда мазохистка, за да останеш с него, не се шегувам. Такава ли си?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 63d5614323
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз бях горе- долу по същия начин. Гледай действията винаги, а не думите в една връзка. Действията му показват, че не държи на теб и му е все тая- това не означава,че причината е в теб. Просто той е глупак явно, оставяй го. Когато е оставен може и да разбере какво е загубил, ама едва ли, щом има мерак така да ги менка и няма смелост да те погледне в очите и да ти каже истината- никакъв мъж не е. И колкото и да ти е болно, повярвай ми в един момент ще спре да ти пука и ще разбереш, че най- важното е да обичаш себе си, защото явно нас няма да ни обичат така, както ние тях! :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3fe86c3480
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз не мисля като хората от 1 до 3. Хубаво е да пострадаш още! Най-малкото действа целебно! А за семейство не бързай, има време.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1b6649a2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Махай го този! Какво бъдеще виждаш с такъв човек? Приятелките ти са прави, послушай ги.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2533296438
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Време е за тройка. Раздай се повече от другата и ще избере теб

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d908549bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Изпрати ваша обща снимка на мацката и гледай сеира.... след сеира му събере багажа и го изритай. Този не е мъж, путьо некакъв!!!!?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9e4495b6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жени после не се чудете че некои мъже само ви ползват и си пишат с други. Ти като нямаш уважение към себе си как очакваш некой сериозен мъж да те уважава. А той с "малката" вервай ми че всичко той ще плаща. Ако не си промениш мисленето и критерия ти за мъже и следващия който хванеш ще прави същото и после че ревеш че всички мъже били еднакви

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5bcaa6a634
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей! Имам подобна случка. Наскоро нещо ме накара да проверя телефона му, тогава открих чат с "негова приятелка" в който той ѝ се заканва сексуално, кара я да праща. снимки и т. н. Когато разбра, че знам се ядоса. Как съм могла да го направя, вече ми няма доверие... и разни такива неща, които, както сами се досещате са пълни манипулации. За своята грешка не каза нищо, само моята видя, а именно, че съм гледала в телефона му. Може би когато му споделиш какво си направила и теб те чака същата участ, но тук въпросът е дали ще се поддадеш на подобна манипулация от негова страна или ще го информираш, че знаеш и ще си хванеш багажа, без обяснения без нищо..

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 105247e96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не разбирам как въобще в тази ситуация можеш да се чудиш какво да правиш! Ами биеш му шута, естествено! Какво значи да "работите" над връзката си? !? В живота една връзка или се получава, или не, с "работа" не става. Разбира се, изключвам ситуациите, когато двама души са живели много дълго време заедно, не са първа младост и искат да преодолеят някакъв проблем, защото осъзнават, че въпреки този проблем, държат да продължат живота си заедно. А вие сте на няма и 30, не сте живели заедно /повярвай ми, едно е да прекарваш с един човек дори и цял ден или цяла нощ заедно, а съвсем друго - да живееш с него в един дом/. Трябва да имаш самоуважение преди всичко, за да те уважават и другите! Така че изненадай го твоя любим - късай и продължавай напред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker