Омагьосан кръг. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омагьосан кръг.
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте на всички тук! Започвам поредната, навярно изключително банана за вас история за мъж, който до определена възраст не е имал връзка с жена.
На 25 години съм и съм в буквално безизходно положение, що се отнася до " любовния фронт". Пределно отчаян съм и пиша всичко това в момент, в който сякаш всичко отвътре ми се къса - не ми е за първи път, хиляди дни приключват с това чувство, та ако сметнете написаното за твърде хаотично, на това се дължи и поднасям извинения. На въпроса - никога не съм имал гадже, приятелка, връзка, взаимоотношения с развитие. Нито в последните години, нито в училище. Няма шанс и да не съм забелязал, ако някоя дама е имала интерес към мен в този аспект - нулево женско внимание! Поне що се отнася до любов.
Две големи несподелени любови - едната в училище към отличничката на класа, другата към много по - голяма от мен дама, превъзхождаща ме с доста откъм интелект, социален статус, образователен ценз...не че тези подробности са толкова важни за тази публикация. И при двете имаше момент на идеализация, който продължи с години(все още го има, когато си харесам момиче/жена). И двата пъти бях " отрязан" доста рязко, вторият път това беше огромен удар за мен, който ме тласна към депресия, продължила много дълго, суициден опит, огромна загуба на тегло, паник атаки и още редица " подаръци". Като се посъвзех, започнах да търся нова възможност за връзка, защото самотата започна да ме смазва.
Не съм уверен, не се държа ларж, не съм атрактивен, няма и как да се представям като такъв - това се усеща много лесно от жените, а и не е никак джентълменско.
Отделно от това винаги се случва, че или жената е обвързана, или сме с разлика, която за нея е притеснителна по някакъв начин, или се сковавам от страхопочитание пред очарованието ѝ и се държа глупаво и неадекватно...
И така до ден - днешен. След всеки нов провал се сривам минимум за месец, а оттам започват и проблеми в работата заради липсата на концентрация.
За да се стигне до момент, в който съм по - отчаян дори от времето, в което си посегнах...и не виждам хоризонт пред себе си.
Изчел съм много съвети, много публикации по темата и тук, препоръки на пикап артисти - напусто, някак си при мен са неприложими. А натрупаните разочарование, болка и отчаяние не ми позволяват да не мисля за това. Впрочем, винаги се намира нещо, което да ми напомни - всеки ден виждам двойки, няма как да се избегне.
Надявах се, че поне това лято ще се случи нещо по - хубаво, положих и усилия, доколкото можах, но вече няма и време.
Тази година мога да я пиша изгубена. След по - малко от месец пак ще започне кошмара с локдауните и така до юни догодина.
Все така, без да съм усетил, че съм млад, че съм жив, че съм човек, че съм обичан...
Няма да се обидя, ако получа коментари от типа " самоубий се", " нищо не става от теб" и прочие, защото нямам сили и да се ядосвам дори вече - толкова съм емоционално изтощен.
Като заключение, искам да кажа на хората със сполучливи връзки - пазете това, което имате повече от всичко друго!
Вие сте благословени, дори не знаете колко - сами виждате колко боли липсата му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7f3a3830f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   На 40 години съм и винаги съм бил в сериозна връзка още от 20 годишен.Никога не съм се притеснявал или съм мислил дали ще бъда или няма да бъда с човек до себе си или пък да мисля как да свалям някого, къде да я водя или как да я впечатлявам с нещо.Единственното нещо което съм правил до сега е да стана първо ПРИЯТЕЛ с дадената жена. След като станеш приятел с дадения човек ти почваш да общуваш с него. Почнеш ли да общуваш намирате общи интереси и в един момент ставате двойка. Ако не пожелаят да сте двойка оставате приятели. И при двете ситуации печелиш. Жените са страхотни! Уважавай ги, бъди кавалер, разговаряй с тях. Сексът е най-лесното нещо ако правиш другите неща.Не гледай на общуването с една жена по различно от общуването ти с един твой приятел.Аз примерно винаги когато общувам с приятели ми е приятно и се радвам.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 84fa660898
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Мило младо момче на 25 години,

моля те, не губи надежда и не прави повече опити предсрочно да си прекратяваш живота. Миналия понеделник в медиите пишеше за 25-годишно момче от Пловдив, намерено мъртво на козирката на входа си на ул. "Трети март". Сърцето ми спря, като прочетох.

Извини ме, че ще си позволя да напиша нещо за себе си в твоята тема.
Бих искала да ти разкажа една история от другата гледна точка.
Жена съм, на повече години от теб. Също без да съм усетила взаимност в любовта досега. Имах няколко несподелени любови с мъже, които се оказваха влюбени или обвързани с други жени или просто изкусни женкари, на чиито номера съм се била вързала от наивност. Имаше и няколко мъже, които изглеждаше, че са ме харесвали, но и от тях не усетих нежност, топлина, чувствителност. Груби, властни, арогантни, манипулатори - не са мой тип.

През май месец срещнах едно момче на централната улица с поведение, което прилича на твоето. Усетих в погледа му точно тази нежност и топлина, които харесвам. Разминавахме се няколко пъти след това, но всеки път той свеждаше поглед надолу и мен ме досрамя да го заговоря. Не исках да ме помисли за луда или да го накарам да се почувства неловко. Последния път, когато го видях, беше преди повече от месец на подлеза в началото на централната улица. Той кашляше лошо и исках да го попитам как е, дали е добре, но отново не събрах смелост. Не знам името му, годините му (изглеждаше на около 25-30), кой е, какъв е - нищо. Исках да разбера каква душа се крие зад топлите му очи, но уви - него го няма вече. Не минава повече оттам. Щях да го поканя да изпием по кафе или просто да си поговорим на някоя пейка до езерото в парка. И той изглеждаше срамежлив като теб. Или кой знае - може би просто не ме е харесал и затова да се държал по този дръпнат и нервен начин.

Така че - не губи надежда. Ще се появи твоето момиче. И когато чувствата са истински, никакъв локдаун не може да ги спре. А и не вярвам да ни затворят както беше през март-април 2020, когато дори на пейките в парковете беше забранено да се сяда. Тази пролет, докато заведенията още бяха затворени, се събирахме прави на масички пред заведенията отвън, въпреки студа. И на тези маси не беше позволено да се застояват групички от хора (бяха само за изчакване на поръчки), но никой не контролираше това на практика. Няма да им позволим да ни съсипят живота с тяхната пЛандемия, я!... Излизай навън всеки път, когато можеш. Срещай хора - кой знае - сред тях може да е твоето момиче.

Поздравявам те с Foreigner - I wanna know what love is
https://www.youtube.com/watch?v=r3Pr1_v7hsw

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 343be81353
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Надъхващи приказки са ти написали по-горе, НО:

1) В твоето положение са много други млади мъже, а и много на средна възраст.
2) Това, което на теб ти се случва, е социално планиран модел, който се осъществява благодарение други модели на поведение, които бяха имплантирани в съзнанието на младите хора, припознавайки ги като свои лични стереотипи.
3) Колкото по-бързо осъзнаеш, че си в положението на жертва на сегашната социална доктрина, толкова по-голям шанс имаш да се измъкнеш от пипалата ѝ (само до някъде).

Колкото и каквито и добре изказани мнения да ти дават хората, истината е това, което на практика се случва в западните общества, включително и нашето.

1) Връзките НЕ започват от любов към партньора в огромната част от случаите.
2) Връзките се започват като вид изгода за поне един от двамата участници.
3) Връзката се капитализира от един от двамата участници.
4) Връзките са нетрайни.
5) Като мъж трябва да знаеш, че жената по дефолт иска да получава от мъжа и ако ти не ѝ даваш, връзка няма да имаш! (Виж, ако си красавец, случаен секс за 1-2 пъти вероятно да, иначе в никакъв друг случай; освен ако не дрогираш някоя...)
6) Мъжът в 21 век е жертва за жената, когато са в "любовни" взаимоотношения. Ако не изпълняваш, ще ти бъде бит шута.
7) Специално казвам - ВРЪЗКА БЕЗ ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА ИМАШ! НО ТРЯБВА ДА РАЗБИРАШ, ЧЕ АКО ТИ ОСТАНЕШ БЕЗ ПАРИ, ЩЕ ЗАГУБИШ "ПРИТЕЛКАТА СИ". Виж, жената в 21 век и да няма с десетилетия пари, не е проблем за връзката... Чат ли си?
8) От днешните жени не може, а и е пагубно за тебе да очакваш взаимност, разбиране, любов и други такива тинтири-минтири. Ще бъдеш душевно оглозган от лешоядите от женски пол, които първоначално ще ти се предстваят за непорочни принцеси - нищо подобно! Злобни, алчни, капризни, мързеливи използвачки, интересчийки на килограм, които последното нещо, за което ще се поинтересуват във връзката, е душата на мъжа! И тук трябва да отбележим с главни букви номер
9) ДНЕШНИТЕ ЖЕНИ СА БЕЗДУШЕВНИ СЪЩЕСТВА, ВОДЕНИ ОТ ИЗЦЯЛО МАТЕРИАЛНИ ПОДБУДИ!

Сам прецени за какво по-точно страдаш? И да намериш някоя, с която да се хванете, то то ще е моментно и страданията ти, освен че няма да спрат, но ще минат на съвсем друга плоскост.

Затова много мъже предпочитат проститутките - лично аз не ти препоръчвам. Но са много по-изгодни отвсякъде! И пари, и здраве, и нерви, и излишни усилия, кавги, спорове, ядове, изневери, женски подмолни номерца, цоцане и взимането на здравето ти, на наследството ти, ебавката с теб и мъжкото ти достойнство и всичко най-отрицателно, за което може да се сетиш.

Пийни една ракия/скоч и се успокой! По-зло създание от жената не се е раждало на земята.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: df89cee181
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Не слушай номер 4, такива като него на запад се наричат инсели - комплексирани, злобни мъже, които мислят, че жената им е длъжна за всичко, най - вече за секс! Свърши тая, "господа ", много отдавна свърши.не приемете ли, че жената е в правото си да решава кое с кой и как, ще си останете сами завинаги! Което не е зле, защото недай си Боже някоя да ви се хване на номерата - накрая ще завърши убита от бой! Момичета, пазете се от изроди!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 489f39998c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   4, то хубаво, ама номер 4 си ти. Ти ли си инсела, не разбрах.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 343be81353
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   до 5 Не разбра ли, че българките не са "много" добре. Ако аз съм злобен, алармирайки навреме автора, то виж каква злоба лъха от нейно величие българската свободна женица. Май вече я надушвам коя е тая. И в други теми пише едни и същи долни, просташки изказвания, иначе ако я питаш, българите сме всичките под нейното ниво! Чудно, ако можехме да я видиме коя е, така събрани вкупом, на колко високо щяхме да определим нейния левъл?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a46e27fc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Номер 3 е написал тотални глупости. Ако някой, който е отчаян/отхвърлен/депресиран и т. н. го слуша само ще си влоши състоянието още повече. Първо, авторе - добре, разбрахме какви са проблемите ти и т. н. Въпросът е ти какво правиш по въпроса? Предприел ли си някаква крачка към промяната?

Спортуваш ли, учиш ли се да водиш разговор, излизаш ли, какви са ти соц. контактите? Жените винаги ще търсят доброто. Не говоря само за пари. Парите са една много малка част от пъзела. Важно е абсолютно всичко - колко си висок, как изглеждаш, тяло, приятели, ако щеш интонация на гласа. Златното правило е, че жената ВИНАГИ търси мъж, който да е над нея. Ама винаги.

Точно затова жените от провинцията си търсят мъже от големия град, тези с по-ниски доходи търсят по-богати, ниските се кефят на по-високи, малките се кефят на батковци и т. н. Това се нарича хипергамия и им е толкова здраво заложено в гените, че няма изкореняване! Няма как да го прескочиш просто! Затова единствената ти цел трябва да е как да си покачиш стойността като мъж - било като интелект, външен вид или нещо друго.

Също така се ориентирай към жени на твоето ниво и недей да скачаш на разни топ-красавици. Утре сутринта като станеш помисли какво може да направиш - спорт, книги, нещо друго и се опитай реално да си прецениш нивото, за да се ориентираш какви жени са подходящи за теб. Ако се надскачаш прекалено много само ще те режат. Самосъжалението няма да ти помогне. Да преживяваш поредното отрязване месеци наред е просто безсмислено. Рязали са ме десетки жени. Други пък са ми се кефели зверски много и са ме гледали с блеснали очи и усмивки до ушите. Да седна да рева за отрязванията ли?

ZZ

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b5d95cfe91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо се отчайваш толкова? Успокой се! Явно е ,че си прекалено чувствителен и всеки отказ ще го приемаш твърде лично ,твърде навътре ,а не трябва да е така! Да знаеш ,че и най-готиния пич може да бъде отхвърлен. Не се страхувай от отхвърляне, защото това е нормално, просто опитвай и не го приемай толкова емоционално сякаш няма да има следваща... Старата поговорка за всеки влак си има пътници не е напразна. Може да срещнеш срамежливо и скромно момиче като теб ,има и такива. Всяко нещо с времето си, бъди по-търпелив към себе си и към живота. На моя приятел му бях първата а той беше на 38 год и сега сме много щастливи и сме и сме 8 год.заедно и е най- страхотния мъж,който съм срещала ,просто обстоятелствата са били такива , някой ще кажат,че той не е наред ама не , съвсем наред си е , просто има различни пътища в живота , успокой се малко и всичко ще се нареди!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d085f6a018
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Чудете се после защо жените със самоуважение са със западняци и българския ген се загубва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 81ba2c5dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 5 - Всички ваши разсъждеия и умозаключения и за вашата майка ли се отнасят? !

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 81ba2c5dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Коментарът ми се отнасяше за номер 3!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3c00e62563
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ти по някаква твоя си подсъзнателна причина/нужда се насочваш към невъзможни "любови". Реално ти не искаш връзка, искаш да имаш причина да се чувстваш отрязан, нещастен т. н.
Залепваш явно като ваденка, докато те отрежат грубо и чак тогсва се спираш и си отиваш в познатият и сигурен за теб ъгъл на самонаказанието.
Имаш крайна, спешна мужда от психотерапевт! Помогни си като потърсиш помощ да разрешиш вътрешните си конфликти, проблеми т. н

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9831733004
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе, локдауните не са причината за неумението ти да общуваш с хората. Сега като е отворено всичко, какво правиш? Да не си се счупил от свалки и срещи? Не те знам какви усилия си полагал, какви опити си правил, но явно не са били ефективни. На твое място щях да потърся помощ от психолог. И да се занимавам с нещо, което да ми запълва свободното време- било спорт, изкуство, пътуване, чужд език, домашен любимец, ако щеш и ремонт в къщи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker