Как да продължа напред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да продължа напред?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1198 пъти
Здравейте..понеже нямам желанието да се обърна към когото и да е от близките ми пиша в този сайд. Някак си имам чувството че няма да ме разберат пък и не мисля че на някой наистина му пука за чуждите проблеми. Нали? Просто не се чувствам свободна да говоря за това как се чувствам и към кого какво чувствам.
В момента съм във възрастта която ме кара да имам въпроси неща които не разбирам и т.н. Въпросът ми е как по дяволите да спреш да мислиш и да се отпуснеш по течението как да спреш да чувстваш болка как да спреш да обичаш тези които те нараняват и ти доказват че същност любовта и приятелствата са една илюзия как да си изкарам всичко което тая в себе и да почувствам облекчение отвътре? Как да имам доверие на някого като ме е страх да споделя за това през което преминах? Опитвам се да игнорирам всичко което чувствам и което ми се случи тази година. Опитам се да съм окау по някакъв начин опитам се да нося маска и да бягам от тези чувства. Сякаш не чувствам нищо но в същото време чувствам прекалено много. И ако някой каже "Това е нормално от годините е" не не е нормално защото не знаеш нищо. Не говоря за някакви тъпи случки с лицемерни приятели или някакво гадже. Само аз знам за какво говоря и ако някой може да помогне благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 41acbd20f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Хм, недей да пред-разсъждаваш за мислите на другите хора, това е грешка която всички правим. Така сама си отричаш шанса да бъдеш изненадана от нечия любов, или от нещо положително. Иначе, проблемът е, че човек ако има лошия късмет да попадне на лоша връзка, мисли че всички други ще бъдат лоши. Ако бъде достатъчно смел да продължи напред, шансът следващата връзка да е добра е доста голям. Обратно, ако първо си имала пък хубава връзка, след това е голям шансът за по-лоша такава. Чисто философски погледнато. А математически, ще ти кажат че шансът не зависи от това, което ти се е случило преди - лоша връзка не ти гарантира по-добра. Там е работата, че човек расте най-вече от тъгите които изпитва. Затова дори да е така, след преживяното ти си придобила опит, и по никакъв начин няма преживяването да ти се повтори. Не се отчайвай, намери приятел или някой роднина на когото да споделиш, иначе проблемът ти ще расте.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e3d59d3a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Здравей,

каквото и да напишат другите, трябва да знаеш, че няма една общовалидна рецепта за преодоляване на болката, за забравяне на негативните преживявания. Мисля, че в тези моменти помага това да си честен съм себе си. И търпелив. Болката ще те преследва цял живот, и то много често от най-близките до теб. И ти, като човек, който разбира добре другите, и чувства с цялото си съзнание всеки удар на нараненто си сърце, ще страдаш. Не знам дали може човек да се остави да се носи по течението. Всеки си има своите грижи. Търси спасение в алкохол, пушене и т.н. Но за мен, това, което мога да кажа, най-добре е да говориш с някого, който се чувства по този начин, който изминава или е изминал този път. Защото така ще се чувствам по-малко сама. Надявам се, че успях малко да ти помогна. Ако желаеш може да си пишем, тук обаче не виждам опция за лични съобщения.. Преди всичко, желая ти успех! И не си сама!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 33cbde43d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не търси утеха в алкохол и пушене, както казва номер 2 - това е най-голямата грешка, подтискането на душевната болка е илюзионно, а физическата вреда на тялото е истинска!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker