Проблемът в него ли е? ... Или може би в мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблемът в него ли е? ... Или може би в мен?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1209 пъти
Реших да споделя тук своята история просто, защото имам нуждата да изкажа чувствата, които държа в себе си. Проблемът ми е мъж... Цялата история е дълга, но няма да ви отекчавам до толкова, разбира се. Ще разкажа основното.
Познаваме се от години, никога не е имало привличане помежду ни. Започнахме случайно да излизаме в една компания на пиянски събиранки и там започнаха дългите разговори, търсенето на близост и в последствие това прерастна във връзка. Първите месеци всичко беше що-годе добре. Една нормална връзка на млади хора. В последствие обаче много неща в мен се оказа, че го дразнят. Фактите, че пия, пуша, нося високи обувки, обличам по-предизвикателни дрехи (и под това, драги читатели, разбирайте поли и рокли с нормална дължина и блузи с не дълбоко деколте) и може би няколко кила отгоре (10, не повече, обещавам!). Не разбирах защо е с мен и защо изобщо се е захванал, след като тези неща не са му приятни в другия пол. Аз никога не съм била жената, която би го привлякла, а точно обратното. Минаха няколко месеца в скандали, сърденки и сдобряванки, и какво ли още не. Нещата се оправиха до фаза, в която вече приемаме дрехите, 10-те кила ги няма (след стриктен глад, който той не одобрява), пием заедно по поводи (по малко, да не стават панаири), цигарите обаче не ги преживя. Реално за мен не е проблем да спра цигарите, но не го правя по свое желание, а по негово. Разбирайте, че това не е никак лесно в този случай.
Последните месец-два нещата бяха много добре. Не се карахме всеки ден, не се мразехме и после да се обичаме отново. Докато една вечер не се събрахме с приятели (което правим адски рядко) на домашно и той не си въобрази, че аз съм зяпала един от мъжете на масата. Такова нещо не е имало. Гледала съм го, защото е говорил нещо на момента и е адекватно да гледаш човек, когато говори и съм се смеела на шегите му (както и на всички останали на масата). Всичко изглеждаше нормално докато не се прибрахме и не ми се каза "Можеш направо да си ходиш. Няма смисъл. Не ми се занимава повече с курвенски изпълнения.". Подчертавам, че аз никога не съм му давала повод или съм създавала ситуация. Цялото това прерастна в скандал, в който имаше блъскане...и от двете страни. Една седмица съм ходила със синини по ръцете и съм се чудила какво да обяснявам на хората. Не ми е посегнал, не мисля, че ще го направи дори. Но самото блъскане и погледа, с който ме гледаше не ми излизат от главата.
Не искам дори да коментирам, че ми няма доверие изобщо (НЕЩО, КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО ЗВЕНО В ЕДНА ВРЪЗКА), ревнува ме постоянно от всичко и всички, и може да избухне неистово от просто една мравка (сиреч безпричинно) и за капак - не уважава родителите ми (поне не го прави директно в лицето им и мога да го прикрия). Опит за разговор по някоя от тези теми е приета като упрек, дори обида. И според няколко дамски сайта моя господин е жив социопат. Просто страхотно...
Държи се наистина добре когато реши. Прави адски добри жестове за мен. Носи ме на ръце - и буквално, и преносно. Искам този човек до себе си. Но понякога лошите му черти ми идват в повече. Представяме си заедно общото ни бъдеще, градим заедно, а изведнъж - скандали за несериозни неща. Може би той е недорасъл за подобна връзка... Може би аз съм прекалено твърдоглава и свободолюбива... Може би и двамата не сме това, което другият търси, но нямам смелостта да си тръгна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: dda6ae7bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Събирай си партакешите от тоя неуровесен човек. Любовта е, за да си щастлив, а не някой да си лекува комплексите върху теб. Не сте един за друг, няма хармония между вас.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 604743f0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Никога не бих започнала връзка с човек, на когото първата му мисъл е да се опитва да ме промени. Независимо, какъв е, ако ще от злато за е излят.
Човек, който не те хареса от самото начало, такъв какъвто си - никога няма да е доволен от теб - проумейте го това нещо. Днес ще е едно, утре - друго - но доволство никога няма да има.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3ffcc8607c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не че нещо, ама баш като жена дето прай курвенски номера ми звучиш. Имал съм отношения с такава и тя като тебе говореше по същия начин. Просто си живеете в друга реалност.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 14ffa86b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ето история за лошото момче ,което въпреки всичко момичето до него стои и търпи ,защото по правило момичетата обичат да проявяват висш мазохизъм и след някоя година и дете от този човек се вайка защо е направила тази грешка и този избор заради ,който ще си Скуби косите

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6e9e5daf85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Искам този човек до себе си - като го искаш, търпи си го. Ходи насинена, правете скандали за глупости, карайте се, обиждайте се, после лягайте и си мисли, че много те обича и че градите някакво бъдеще. Докато един ден те натири окончателно.
Като не уважаваш себе си и другите не те уважават.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ec4d22c369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се променяй заради него, бъди себе си, мисля, че достатъчно компромиси си направила. За съжаление и той няма да се промени.
Ж 45

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f84d86ebcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не ми изглеждаш толкова невинна, за колкото се представяш. Не одобрявам отношението му да те променя, но мисля че ти нарочно се обличаш така и обичаш да те зяпат. Ревниването в сто процента от случчаите бива провокирано, но на вас ви е лесно да се оправдават те и да лъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c8eb0be6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе точно си ти е леко поведението пиеш,пушиш на чужди мъже на шегите се смееш за тебе може да е невинно ама ние мъжете разбираме и имаме инуиция не по лоша от ваща щом е видял нещо межуд погледите това лесно се разбира.А другото са си твой оправдания

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 651b7e688b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Искам този човек до себе си"- на фона на всичко изписано тази фраза кърти!
Иначе ако се обличаш и държиш като кифла-на никой мъж няма да му е приятно. Ти може да си мислиш, че всичко е точно, но по-леките жени не вдявате тия неща.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7182b6790e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблемът е в него, че не си държи на стандартите... Още като започна с това, че нямало "привличане", ми стана ясно че е свестен младеж и не иска жена която пие, пуши, облича като уличница, държи "леко" и т.н. В крайна сметка ти си това което си, и да тръгнеш да преправяш и оправяш останалите... не си е работа.

Но проблемът е следният - в България е пълно с жени като теб, но няма жени за мъже като него. Затова се получава и тази ситуация. Сигурен съм, че и той би искал да е с друга, но просто не ги произвеждат... И аз така, търся Германски стоки, но на пазара само Китайски. Какво да правиш - модернизъм... Според мен няма да стане работата, особено с тия цигари. Аз съм живял до 18 с майка пушач и знам какъв наркотик е и какво прави с хората. Не ми се излиза с нея и по заведения, защото нямам намерение да ми кади, или да търсим места където може да се пуши. Стоели сме навън в студа, за да може да пуши... Освен това пушачите вонят, и са по-зле здравословно. Така че, чисто на практично ниво, на първо четене, аз дори не бих пробвал връзка с пушач, да не говориш за останалите различия.

"Може би той е недорасъл за подобна връзка"

Нарича се проекция в психологията. Прочети в уикипедия...

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1d4c858602
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Още щом прочетох, че не харесва да се обличаш придизвикателно и че си "хвърлила" поглед на друг мъж ми стана ясно, че те иска за себе си и за никой друг. Ревнивец. Гадното е, че ти посяга, защото ако го направи веднъж, ще го направи и следващ път и един ден ако или като имате деца, нали се сещаш, че случайно не се блъска любимия човек до синини.
Моят приятел също безумно много ме ревнува, но не ме е пипнал и с пръст, да сърди се и понякога се цупи и е толкова сладък. Да, странно но в ревността му намерих нещо ужасно секси. :)
Ревността ми е казвал той, че не е защото не ми вярва, а защото не е сигурен в себе си и се притеснява, че не е достатъчно добър за мен. Въпреки, че е много над момчетата с които съм ходила.

Както и да е, помисли дали сте един за друг, за да не направите случайно дете и после да си го търпиш какъвто е цял живот, много хубаво помисли.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2b62477dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За цигарите е прав. Никой не му е приятно да целува тоалетната. Казвам ти го като бивш пушач, отказала се по свое желание. И не толкова лесно, както си го мислиш. За другото - оставам с впечатление, че той не одобрява повечето неща в теб. Защо тогава сте заедно ?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker