Не мога да намеря истинската любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да намеря истинската любов
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 7846 пъти
На 23 съм. Все още не мога да намеря истинската любов. Защо при едни е толкова лесно, а други трябва да чакат с години, за да дойде мигът когато ще са истински щастливи? Все още не съм изпитал това щастие. Още не мога да срещна идеалната жена за мен.

Не знам нито къде да я търся, нито дали изобщо ще я намеря. Отчайвам се като виждам как хората са хванати за ръка и се разхождат щастливо навън, а аз нямам никого. Досега съм имал само една връзка, която не беше успешна. Всичко приключи много набързо.

Чувствам се сам. Вече не знам какво да направя. Дайте ми някакъв съвет за това как да изградя една успешна връзка, къде да намеря момичето, което да направя щастливо, съответно и тя мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: e934986d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си мисли че всички дето "са хванати за ръка и се разхождат щастливо навън" са наистина в състояне на желаната, мечтана от теб връзка. Но това са подробности както се казва.

"Още не мога да срещна идеалната жена за мен. "
"Досега съм имал само една връзка, която не беше успешна. Всичко приключи много набързо. "

Съмнявам се с тоя опит дето го имаш да можеш да прецениш коя е цитирам "идеалната за теб". Дълбоко се съмнявам. Всъшност точно за момента може и да имаш някакви представи, но те за момента, след време ще се изменят.

"Защо при едни е толкова лесно, а други трябва да чакат с години, за да дойде мигът когато ще са истински щастливи? "

Много задълбаващ е тоя въпрос, може да се изпишат хиляди постинги и отговор няма да има. Въпрос на много 'шансове', случайности, късмет и прочие. При някои хора става, при други не. Тото2 кво да праиш.

"Дайте ми някакъв съвет за това как да изградя една успешна връзка, къде да намеря момичето, което да направя щастливо, съответно и тя мен? "

Трупай жизнен опит по въпроса. Търся я - защото жените по принцип са така - пасивни, чакат. Не разчитай на чистата случайност, стреми се да създаваш условия за благоприятна такава :)))... И не се надявай сляпо на пълно щастие :))), идеални хора няма.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1398520599
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   @Още не мога да срещна идеалната жена за мен. @

Няма идеални жени. Време е да го разбереш и да се огледаш за по-простосмъртна. Направи компромиси и с физиката на жената - има чудесни обикновени момичета, които не хващат око, но са много добри за спътник в живота и могат да ти дадат много.
Аз съм много атрактивна жена и се дразня на вниманието на мъжете, от всяйческите им опити да ми се харесат!!! Обвързана съм и не могат да ме имат, дразня се, че повечето и без това никога не могат да ме имат, но си губят времето да ме зяпат и да се занимават въобще с мен. Имам чудесни приятелки, които са просто по-обикновени и не им обръщат мъжете внимание, а те чакат все пак мъж да направи първата крачка - да се усмихне, да ги покани на кафе, нали така е прието в нашето общество. Как изглежда жена да те кани? Но не, те зяпат с течащи лиги по поредната „идеална“ жена, докато момичето от съседния етаж стои само! Събуди се, авторе, огледай се - пълни е с момичета, които не виждаш, там може би, сред обикновените квартални моми е твоята си „идеална“! Такива като мен или са обвързани или въобще няма да те забележат, най-вероятно и двете (а и сме далеч от идеалното, то такава жена не се е родила още)!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1cdf40c6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Една жена: Понякога се налага да чакаш с години. Каквото ти е писано. Но едно е сигурно, когато си най-отчаян и спреш да я търсиш, тя те намира, залива, обзема и изпълва изцяло. Въпросът обаче е да не се заблудиш преждевременно, го осъзнаеш навреме и да положиш ВСИЧКИ усилия, за да я задържиш. Огледай се, ослушай се, сприятелявай се, усмихвай се. Това е ключът за бараката.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 39b23ae908
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   3, уби рибата. Високото самочувствие без покритие, не е признак на увереност и вътрешна сила... жалко е.
Мила, хубавите ябъки, често биват изядени от прасетата. Разбирам, колко Невероятно прекрасна си - подбирай партньорите си!

Авторе, най-силните любови са ми се случвали тогава, когато не съм очаквала, търсила и искала. Концентрирай се в/у любими за теб неща, другото - идва само! :)
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e7e7d11409
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   2, много често мъжете обръщат внимание на една жена не защото тя е невероятно красива, а просто защото има това излъчване, показвайки ясно колко много желае този вид внимание.

П. П. Доста меко го казах, надявам се изобщо да го разбереш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e934986d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   "Авторе, най-силните любови са ми се случвали тогава, когато не съм очаквала, търсила и искала. Концентрирай се в/у любими за теб неща, другото - идва само! :)"

Хаха - авторе, НЕ СЛУШАЙ ЖЕНИ като почнат да ти обяснават такива неща. На тях им идват "сами" - щото мъжете са активната страна а жените чакат. Така че - както вече казах - ако искаш "любовта" (хаха баси) търси и си опичай акъла.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 016d32863d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бе идеалната за теб не съществува. Няма идеални хора, няма и да има, дори ти да помислиш че някоя е такава 100/100 ти няма да си нейния идеал. Попадала съм на всякакви типове момчета, гледала съм ги, как се държат, как мислят, идеален няма. Стегни се, излизай, забавлявай се то когато трябва всичко се нарежда от само себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e934986d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "Стегни се, излизай, забавлявай се то когато трябва всичко се нарежда от само себе си. "

Само не си мисли че "всичко се нарежда от само себе си". Трябва да положиш усилия. :)))

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7dbba3a5f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   2, не е вярно че некрасивите и по-семплите на външен вид момичета са по-добри като характер. Напротив, много често те са комплексарки и дори избиват комплекси, като имат прекалено високо самочувствие. Докато има и много красиви момичета, които обаче са с добър характер. Обикновените, некрасиви момичета обикновено са пълни комплексарки, че чак и злобарки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 847c654a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей приятел няма смисал да я търсиш тя ще те намери всичко с времето не се ядосвай и не си го слагй това спокойно ще я откриеш и аз още не съм но има време млади сме.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e934986d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Здравей приятел няма смисал да я търсиш тя ще те намери всичко с времето не се ядосвай и не си го слагй това спокойно ще я откриеш и аз още не съм но има време млади сме. "

На такива коментари определено НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА!
Никоя няма да те намери, ти трябва да търсиш :)))

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 04c88559d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То е ясно,че всеки си има кусури и не е идеален.Но не забравяйте,че всеки човек си има изграден образ за идеален мъж/жена в съзнанието си.Не става въпрос за зашеметяваща блондинка със сини очи или зеленоока брюнетка,а жена или мъж които притежават качества които ние най-много ценим.Когато я/го срещнем сме спокойни и доволни,че сме открили истинската любов и идеалният човек за нас.Автора би трябвало да е наясно вече на тия години какво цени и какво търси в една жена

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6fa957727c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Някои казват "Спри да търсиш, чакаш и искаш любов и тя именно тогава ще се появи". Това как е възможно да се случи? Как се бяга от самотата...? Как според вас човек спира да иска да бъде обичан?

Други казват "Полагай усилия, търси, направи нещо! " Какво? Какво са направили тези късметлии, които са срещнали голямата си любов на 17?

После някой да ми обяснява, че не всичко било съдба. Нещата се случват или не се случват, въпреки всичко...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 53f3d5f2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Учудващо, повечето от коментарите са много добри съвети. Приятно съм изненадан от качеството на коментарите. Някои от тях малко си противоречът, но в различните житейски ситуации са правилните. Така, че всички до тук са малко или много прави.

Според мен авторът също така е издигнал на пиедестал жената като такава и очаква едва ли не неземно същество. Тябва му малко повече опит, контакти с жени. Да излиза в компания в която може да наблюдава и да общува повече с жени. Така ще може да няма илюзии и нереални очаквания. Да ще се разочарова малко или повече, но реалността е за предпочитане. Само опита ще те оправи, а за него трябва и усилия да се положат. Успех ти желая.

К.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5fa81045a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Някой неща в живота са резултат.
Любовта е резултат, да имаш приятелка е цел.
Резултата ли търсиш или целта?
Според мен щастието определено е в резултата.
Резултат от какво???
Ето това е въпрос, в/у който да помислиш...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: bab8ecaba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Любовта идва, когато най-малко я очакваме, когато не я търсим. Търсенето на любов никога не ни довежда до подходящ партньор. То само създава копнеж и нещастие. Любовта никога не е вън от нас, ние я носим в себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 62176d5d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторе, ти си написал, че търсиш идеалната за теб. Не виждам защо толкова хора го възприемат сякаш си с твърде високи очаквания. Може и така да е, но все пак... за всеки човек има идеален партньор. Универсално никой не е перфектен. Но всеки може да бъде видян като такъв от подходящия за него. Защото едно качество може да заличи много малки недостатъци. Ще я срещнеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker