Ревност! Мъже, жени - помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревност! Мъже, жени - помощ!
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 768 пъти
Здравейте, имам сериозен приятел, който е треньор по бокс и има една негова "ученичка",която ми е доста неприятна и като я видя около него се побърквам от ревност! От декември миналата година ходи при него на уроци, а с приятеля ми се запознахме преди три месеца. Той ми каза, че не я харесва била стара за него и не му била приятна и че не са имали нищо общо, не флиртува с нея. В клиповете, които качват от бокс уроците се вижда как тази..женица.. постоянно се лигави и нали знаете, жените как се държат ,когато харесват някой мъж.. и постоянно го кара да я снима, прави се,че танцува абе чисти к*** номера, не мога да я понасям! Той пък понякога само се усмихва на клиповете не знам какво да мисля вече! Веднъж жестоко се скарахме заради нея, казва,че му е само ученичка от месеци и нищо не се е случвало, че мисля отвратително.. от друга страна си мисля,че ако искаше да е с нея и не ме обичаше щеше да е с нея още преди да се запознаем все пак нея я познава преди мен. Казва ми,че много ме обича и че мисли за семейство с мен, но тази ревнодт ме побърква,не бях такава, имам му доверие но на тази нахалница не! Днес видях друго по- старо клипче ,което е качила с него и са правили уроците у тях! В къщата ѝ! Побеснях! Искам да му се развикам и да му поискам сметка и да ме убеди,че наистина никога не е имало нищо между тях!! Но едва се сдържам и реших да пиша тук, моля ви помогнете ми дайте обективен съвет не знам какво да правя! Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 05339a873d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Сериозен приятел от 3 месеца?! Мисли за семейство с тебе от толкова кратко време? Странно ми се вижда твоето мислене относто сериозността и колко е реалистична в отношенията ви..Той може да иска да те върже с дете и да си спи с други без проблеми. Или приказва това, което искаш да чуеш-загубил си е ума по теб, страшно е влюбен и сериозен и т.н. Чиста приказка и красива, изпепеляваща любов. Любов като от сериал и едва ли не вече избира пръстен.
Тази по-старата ученичка може да не е стока, ама и той пък очевидно не и прави забележки и се кефи на чекнениците и. Пари, пари, ама нищо не му пречи да я скастря, или прехвърли на друг треньор, нали? Може да са спали, може и да не са. Той няма да ти каже истината, защото няма изгода да я чуеш. Ако са спали или спят- ще му биеш шута и се примирява с ролята да е нечий любовник. Няма да има приятелка за пред хората, което няма да му е изгодно.
Поведението на тази женица не е проблемът, неговото държание е. Явно я харесва.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 55ff065ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не е редно да му държиш сметка за времето, когато не те е познавал, просто не го мисли. Три месеца наистина са малко време, не вярвай толкова на приказки за женитби, семейства и пр. Това № 1 вече ти го е писал. Можеш да поставиш ултимативно въпроса - или ти или тя. Но ако не е тя, ще е друга. Проблемът е в липсата на доверие. Щом не можеш да преодолееш ревността си, по-добре се раздели, вместо да се измъчваш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5949ac6b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Провери му телефона.. Там е истината

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker